Grando Hengelo

Grando Keukens & Bad Hengelo

Betaalbaar keuken- en baddesign, dat is waar Grando Hengelo voor staat. Of u nu op zoek bent naar een design keuken of een romantische badkamer, bij Grando Hengelo bent u aan het juiste adres. U ontvangt voor, tijdens en - zeker zo belangrijk – na het leveren een perfecte service. Wij bieden u een luisterend oor en verwerken al uw wensen in een 3D-tekening. Tevens brengen onze adviseurs u graag op de hoogte van de laatste trends.

Volop keuze! Bezoek onze vestiging aan de Holtersweg (tegenover Opel garage auto Bleeker) en laat u inspireren door ruim 1.000 m2 aan stijlvolle keuken- en badkamermodellen. Aan het roer van deze prachtige showroom staat een zeer enthousiaste ondernemer: Marcel Zeggelink. Hij heeft 15 jaar ervaring in het vak en staat u graag persoonlijk te woord met deskundig keuken- en badkameradvies.

Vakkundige montage
Het eindresultaat van een prachtige keuken valt of staat met goede montage. Onze eigen vakkundige monteurs plaatsen al jarenlang Grando keukens. Zij hebben jarenlange ervaring in de keukenmontage en kunnen desgewenst ook installatiewerkzaamheden zoals bijvoorbeeld leidingen verleggen verrichten. Ook een complete verbouwing behoort tot de mogelijkheden. Vraag naar de gunstige prijzen in de showroom.

Offerte aan huis
U heeft weinig tijd en wilt graag weloverwogen uw bestaande keuken vervangen... Of u heeft net een nieuw huis gekocht en geen tijd om uitgebreid bij alle winkels te gaan kijken. Toch wilt u ideeen opdoen en een weloverwogen keuze maken; dan heeft Grando Keukens Hengelo de tijdbesparende oplossing voor u: De offerte-aan-huis-service.

Alle wensen in één ontwerp
Wij bezoeken u thuis en nemen de tijd om uw wensen te inventariseren. Deze worden vertaald in een keukenontwerp dat qua design en praktische indeling het beste bij u past.

Offerte en 3D tekening
Wanneer het keukenontwerp helemaal naar wens is, maken we een offerte op maat. Hierbij ontvangt u eveneens een 3-dimensionale tekening, zodat u een realistisch beeld heeft hoe de keuken er in het echt uit komt te zien.

+ Meer
regendouche

Regendouche cadeau!

Nu extra veel voordeel bij uw nieuwe badkamer. Maak een afspraak en ontvang een regendouche cadeau bij aankoop van uw badkamer!
maak direct een afspraak

Montage cadeau

Gratis montage van uw keuken!

Maak een afspraak in één van onze showrooms en ontvang bij aankoop van uw nieuwe keuken GRATIS montage, profiteer snel.
maak direct een afspraak

vloerverwarming cadeau!

Deze badkamer al vanaf € 49,- p/mnd!

Uw droomkeuken en/of badkamer kan bij Grando ook in termijnen betaald worden. Wij zijn specialist in alle prijsklassen. Laat u inspireren in onze showroom.
Afspraak maken