Grando Hengelo

Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo | T: 0742-919137

Betaalbaar keuken- en bad-design, dat is waar Grando Hengelo voor staat. Of u nu op zoek bent naar een design keuken of een romantische badkamer, bij Grando Hengelo bent u aan het juiste adres.

Bezoek onze vestiging aan de Höltersweg (tegenover Opel garage auto Bleeker) en laat u inspireren door ruim 1.000 m2 aan stijlvolle keuken- en badkamermodellen

Ook voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Hengelo aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes: dat wil zeggen service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer.

Met het 3D-theater kunt u in uw nieuwe virtuele keuken rondlopen. Via de 3D-techniek krijgt u een perfect beeld van uw keuken, die we voor u hebben ontworpen. Onder het genot van een kopje koffie worden uw ideeën geïnventariseerd en  maken we een ontwerp. Het ontwerp wordt vervolgens verwerkt via een automatiseringsprogramma en digitaal geprojecteerd op een groot scherm van 4x4 m in een speciale ruimte in de showroom. U krijgt een speciale bril op waardoor de keuken 3-dimensionaal is te zien en het beeld beweegt,  waardoor u als het ware door de keuken loopt.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Marcel Zeggelink en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Hengelo!

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Marcel Zeggelink.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 21:00
  Vrijdag 10:00 - 17:30
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag 12:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0742-919137 Bereikbaar tijdens openingstijden

Montage cadeau!

Nu: gratis montage van uw complete keuken. Bezoek nu onze showroom!

Afspraak maken

Inspiratie Magazine!

Vraag nu gratis & vrijblijvend aan. Binnen enkele dagen op de mat!

Aanvragen

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 11 reviews »
Het uitzoeken van de keuken bij Grando is ons prima bevallen. Ook de monteurs bij het plaatsen zijn goed bevallen. Er waren alleen nog een paar delen welke er niet waren of wie niet pasten. Uiteindelijk exact drie maand na het plaatsen van de keuken waren alle punten verholpen. Dit na vele telefoontjes en onbegrip. Dat heeft wel erg lang geduurd maar het uiteindelijke resultaat is uitstekend.
Leo Wigger Hengelo
6 uit 10
Nav onze wensen is een prima opstelling voorgesteld en later ook uitgevoerd Wij zijn zeer tevreden over de levering montage en nazorg.
Rein Wegerif Hengelo
10 uit 10
Goede voorlichting en service. Afspraken worden nagekomen. Een probleempje direct opgelost. De volgende keer kopen we weer bij Grando
Ad Fokke Hengelo
10 uit 10
Vriendelijk Meedenken vertrouwen en een mooie praktische keuken
M. Hesselink Hengelo
10 uit 10