55 jaar vakmanschap bij Grando Keukens & Bad!

profiteer van maar liefst 20% korting en van de spectaculaire jubileumdeals*.

Grando staat al sinds 1965 voor vakmanschap. Dit betekent dat u bij Grando altijd kunt rekenen op een deskundige en zelfstandige ondernemer met een team van professionele medewerkers, dat weet wat er nodig is om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. Van een gastvrije ontvangst, een persoonlijk ontwerp, bouwkundige aanpassingen tot de montage. Om uiteindelijk zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe keuken of badkamer.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en nieuwste collectie van Grando? In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en worden uw wensen vertaald naar een realistische 3D-tekening, met een advies op maat.

* Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Advies op maat
Betaalbaar keuken- en baddesign
Ontzorgen van A tot Z
Vakmanschap sinds 1965

JUBILEUMDEALS

GRANDO VIERT FEEST EN DAT DOEN WE IN STIJL!

We hebben een aantal top apparaten voor u geselecteerd met de laagste prijzen; om zo mee te nemen of die u in uw gloednieuwe Grando keuken kunt laten plaatsen.

 

 Bekijk de deals

Plan hier uw adviesgesprek

Wat voor afspraak wenst u? *
Afspraak met een Grando adviseur in showroom naar keuze
1 op 1 afspraak in showroom naar keuze bijvoorbeeld na sluitingstijd
Adviesgesprek op afstand
Upload hier een foto of tekening van uw ruimte
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
Upload hier een foto of tekening van uw ruimte
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.

Wilt u gebruik maken van deze actie en een persoonlijk advies ontvangen?

Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms. Hier doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.