#TastyFriday

Elke week een verrassend recept.

#TastyFriday

Elke week een verrassend recept.

Rucola basilicumstamppot met tomaten

  • Inspiratie
  • 28 november 2014 - 15:19

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de courgette in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de courgette 3 min. Breng op smaak met peper en zout.

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Laat afkoelen op een bord.

Stamp de aardappelen fijn met de pureestamper. Halveer de cherrytomaten. Verwarm melk in een steelpan en voeg samen met de courgette, rucola en tomaten aan de aardappelen toe. Warm nog 3 min. door. Snijd het basilicum in reepjes. Meng het basilicum en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pijnboompitten.

 

 

 

 

 

 

bron:ah.nl