Koelkasten en vriezers

Uw keuken kan niet zonder, een koelkast en/of vriezer. U wilt immers dat uw verse producten, vers blijven! Voor elke keuken is een passen model te vinden of u nou kiest voor een inbouw of vrijstaand apparaat.

Koelkasten

Bij een nieuwe keuken hoort een passende koelkast. U kunt kiezen voor een inbouw variant die naadloos aansluit bij uw keukenkastjes of u gaat voor een vrijstaand model als een echte eyecatcher. De ideale hoogte van een koelkast is op ooghoogte, maar u kunt er ook voor kiezen om voor een onderbouw model te gaan als u de opslag ruimte niet nodig heeft. Hier wordt het tafelmodel in één van de onderkastjes ingebouwd.

Denkt u ook eens aan uw portemonnee en kies voor een energiezuiging model. U zult dit aanzienlijk terugzien op uw energie rekening. U kunt ook letten op het geluidsniveau; elke koelkast maakt geluid als hij aansluit. Deze DB’s zijn tegenwoordig erg laag, zodat u zo min mogelijk storend geluid ervaart.

Vriezers

Bij de keuze van een vriezer komt het één en ander kijken, iets waar wij u graag mee helpen. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen zoals bijvoorbeeld een vrieskist of vrieskast. Het meest gekozen model blijft toch een vrieskast met een indeling bestaande uit lades en vakken. Om de juiste keuze te maken, is het goed om naar uw levensstijl te kijken. Een te klein model is niet handig en te groot, verbruikt onnodig veel stroom.

 

Zo nu en dan moet een vriezer ontdooit worden om het goed te laten functioneren. Wilt u dit liever niet, kies dan voor één met een No Frost functie. De vriezer zuigt aanwezige vocht uit het vriesgedeelte op en blaast de koude droge lucht terug de vriesruimte in. Hierdoor ontstaat er geen ijsvorming in vriezer of op uw producten. U kunt ook kiezen voor een Low Frost of Smart Frost functie, dit verminderd de ijsvorming in het vriesgedeelte.

Koel-vriescombinaties

Ideaal voor als u geen ruimte heeft voor een aparte vriezer en koelkast, de kracht van de combinatie. Er zijn drie verschillende opties die zowel koelen als vriezen; de koelkast met vriesvak, de koel- vriescombinatie en de upside-down koelkast. Heeft u wat minder ruimte tot uw beschikking? Dan is de koelkast met vriesvak een goede optie. Bij een koel-vriescombinatie kunt u beide gedeeltes afzonderlijk van elkaar openen. Ideaal want zo warmt het andere gedeelte niet op. Ook is de temperatuur afzonderlijk regelbaar; Dit is niet het geval bij een upside-down koelkast. Deze is maar regelbaar met één koelcircuit. Wanneer u dus de temperatuur verhoogt bij uw koelgedeelte, dan verhoogt hij automatisch ook bij het vriesgedeelte.

Geen fan van vriezers ontdooien? Kies er dan één met een No Frost functie. Zo hoeft u het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

WELKE KOELKAST, VRIEZER OF COMBINATIE PAST ER BIJ U?

Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.