Ovens en magnetrons

Of u nu een echte chefkok bent of voor snel en makkelijk gaat: voor het serveren van een perfect bereid gerecht heeft u de nodige keukenapparatuur nodig. De oven is een van die onmisbare apparaten. U gebruikt deze voor de snelle pizza-hap, voor het bakken van taarten of het garen van vlees of vis. U maakt er de knapperigste aardappeltjes mee, maar gebruikt ook de grillfunctie voor het bereiden van smaakvolle groenten. Bij Grando vindt u de (inbouw) oven of magnetron die perfect in uw keuken past.

Hetelucht oven / Elektrische oven

Een oven is gemaakt voor één doel, namelijk bakken en daarom specialist in zijn vakgebied. Hierdoor is vaak de kwaliteit van het eten beter, dan bij de gecombineerde apparaten. Bij een hetelucht oven wordt warme lucht doormiddel van een ventilator door de oven geblazen. De elektrische oven verwarmt door middel van onder- en of boven warmte. Wij adviseren u graag over de juiste keuze en de plaatsing van de oven. Om niet te hoeven bukken (om te zien of uw cake al bijna klaar is) is plaatsen op ooghoogte aan te bevelen. Daarnaast produceert een oven warmte, waardoor het verstandig is om hier rekening mee te houden bij het bepalen in welke kast de oven komt.

Stoomoven

U heeft er in uw omgeving misschien al over gehoord, de stoomoven. De afgelopen jaren kiezen steeds meer huishoudens voor dit apparaat. Er zijn twee opties, de reguliere stoom oven of de combi-stoom oven. Wij raden aan om te gaan voor een combi-stoomoven, omdat u zo oneindig veel mogelijkheden tot eten bereiden tot uw beschikking heeft. Doordat er gebruik wordt gemaakt van stoom, blijven smaken en vitaminen beter in uw eten bewaar dan bij andere kookmethodes. Veel gezonder dus! Maar is het wel betaalbaar? Tegenwoordig is een stoom oven voor veel huishoudens goed te betalen, ook een combi-stoomoven; U kunt immers veel met een stoom oven; koken, bakken, braden en ontdooien! Hierdoor worden andere apparaten overbodig zoals bijvoorbeeld een magnetron. Zeg ook maar gedag tegen een aantal van uw kookpitten, want gehele maaltijden kunt u tegelijkertijd bereiden in de stoomoven. Én met veel meer smaak en kleur!

Combi-Oven

Een combi-oven zult u in veel keukens wel terug zien. Door het gemak en de veelzijdige functies, is het een gewild apparaat in een keuken. Naast een oven functie, waar u de boven- en onder warmte kunt reguliere, zit er vaak ook een grill functie en magnetron functie is. De meeste ovens hebben ruimschoots voldoende vermogen tot hun beschikking, maar het is altijd goed om te kijken of dit past binnen uw levensstijl. Wij adviseren u hier graag over. Ook vertellen wij u graag meer over de formaat; uw gerechten moeten natuurlijk wel passen!

Magnetron

Ontdooi voedsel of warm melk op, een magnetron is een gemakkelijk instrument in uw keuken. Waar moet u allemaal aan denken bij de aanschaf? Onze adviseurs helpen u graag verder. Zo kunt u kiezen voor een inbouw, of vrijstaand model. Een voordeel aan een in bouw variant is natuurlijk dat het er vaak prachtig uitziet en u geen aanrechtruimte verliest. Een apparaat moet gebruiksvriendelijk zijn , dit kan zijn door middel van een draaiknop op touch-control. Zo kunt u ook het vermogen instellen; vaak is het maximale vermogen 700 of 900 watt. Bedenk ook goed welk formaat bij uw levensstijl past. De inhoud van de magnetron verschilt vaak van 20 tot 36 liter. Wist u dat veel magnetrons ook extra functies hebben? Zoals een calorie teller of een infraroodcamera om te meten of uw eten al warm genoeg is!

WAT PAST HET BESTE BIJ U?

Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.