Lago

Tegels: Marmerlook
Badmeubel: Hoogglans wit
Wellness: Sunshower

Badkamer Lago is een frisse mix van hout look tegels  en licht grijs tinten.  Een zwevend badmeubel heeft volop opbergruimte voor al je verzorgingsspullen. Een brede inloop douche met sunshower biedt je een ultieme wellness ervaring en bespaart je op een zonnebank. Een ruime whirlpool met vele opties laat je geheel ontspannen. Een complete badkamer die niet verveeld door de spannende kleur en materiaal keuze.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

WIST U DAT ALLE BADKAMERS BIJ GRANDO IN VELE MATERIALEN EN OPSTELLINGEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Marmerlook

Helemaal van deze tijd zijn marmerlook tegels. Een tijdloze klassieker die een ruimte sfeer geeft. De aders die zo specifiek voor marmer is, komen in de keramischische tegels goed uit. Toch net een stapje te ver. Grando heeft nog vele andere tegels waar u uit kan kiezen.

 

Hoogglans wit 

Je wilt geen rommel in je badkamer. Daarom is een badmeubel met veel opbergruimte ideaal. De brede lades zijn ruim genoeg om alles in op te bergen. De greeploze hoogglans frontjes zijn een rust voor het oog. Wiest u dat je kan kiezen uit verschillende kleuren?

 

Sunshower

De sunshower is een douchecabine en zonnebank met UV- en infraroodlicht ineen. Dat stimuleert de bloedomloop, verhoogt de weerstand door de aanmaak van vitamine D en geeft je een gezond, zomers kleurtje. Weg met de winterblues, een douche doet nu écht goed.