Landelijke badkamers

De badkamer is niet alleen een plek waar we onze persoonlijke hygiëne verzorgen. Tegenwoordig is een badkamer zo veel meer dan dat. Het is dé plek waar we na een drukke dag tot rust komen. Waar we ontspannen. Waar we volop genieten. Laat de landelijke stijl daar nu perfect bij passen. Met een warme, romantische en kalme uitstraling om volledig tot rust te komen. Van oorsprong wordt met ‘landelijk’ een landelijke omgeving bedoeld. Wonen op het platteland dus. Daar hoort natuurlijk een bepaalde sfeer bij. Rust, nostalgie en eenvoud bijvoorbeeld. Maar ook luxe en privacy zijn belangrijke kenmerken van een landelijke stijl. Een stijl die nog vaak terugkomt bij Engelse landhuizen. “Less is more” geldt daarbij. Met de keuze voor de juiste materialen, een aantal mooie (eventueel losstaande) badkamermeubels en bijpassende accessoires komt u al een heel eind.

De landelijke badkamer

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpallet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand badmeubel. Benieuwd hoe dat eruit kan komen te zien? Bekijk badkamer Lana eens ter voorbeeld

Eindeloos veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe badkamer? Bent u enkel op zoek naar losse badkamer elementen? Of wilt u uw Badkamer laten renoveren? Leg ons gerust uw ideeën en wensen voor. We helpen u graag. Ondertussen zorgen we voor de nodig inspiratie qua stijlen, kleuren en materialen. een kleine greep uit de mogelijkheden

Altijd een slimme oplossing!

Bij Grando denken we graag over slimme oplossingen! we denken i mogelijkheden, niet in beperkingen. Ook in een kleine badkamerruimte kunnen we uw wensen realiseren. door te kiezen voor slimme badkamermeubels zoals multifunctionele kasten. Door in de hoogte te werken. door bijvoorbeeld te werken met een glazen douchewand doe onopvallend in een ruimteconcept wordt opgenomen. kortom, elke centimeter va de ruimte wordt benut. 

Inspiratie, ontwerp en installatie

Heeft u inmiddels al een idee in welke stijl u uw nieuwe badkamer graag ziet? Laat u vooral inspireren door het Grando inspiratiemagazine. Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Zo vindt u informatie over de laatste trends, slimme vormgeving, de nieuwste technische functies en badkamermeubels én bekijkt u de badkamers van de tevreden klanten die u voorgingen.

Welke badkamermeubels, opstelling, materialen en kleuren gaan het worden? Onze adviseurs bekijken graag wat er binnen uw droombadkamer past. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw wensen te bespreken met een Grando adviseur bij u in de buurt. Hij of zij kan een gedetailleerde 3D tekening naar aanleiding va uw wensen maken. Enthousiast? dan nemen wij ook graag de installatie voor u uit handen. Kom snel kennismaken, dan vertellen we u er graag alles over! Neem contact op met een Grando vestiging bij u in de buurt of loop een binnen bij één van onze showrooms. Graag tot ziens!