Badkamer met extra luxe

Een beetje luxe, dat willen we allemaal wel. En in een badkamer al helemaal. Een luxe badkamer heeft net wat extra technische hoogstandjes dan andere badkamers. Denk hierbij aan een whirhpool, infrarrod sauna, sunshower of zelfs een sauna. Ook kan je kiezen voor luxe afwerkingen, tegels en sanitair om jouw badkamer een luxe gevoel te geven. 

De luxe badkamer

Met de luxe badkamer maak je de ruimte tot je eigen wellnessresort. Voor het creëren van deze sfeer hoef je geen hele grote badkamerruimte te hebben. De luxe badkamer is natuurlijk dé plek om te voorzien van allerhande technische hoogstandjes. Denk bij de inrichting aan een sunshower, infrarood sauna of zelfs whirlpool. Daarnaast kunnen beeld- en geluidsapparatuur op strakke wijze in het design worden geïntegreerd. Voorbeelden: badkamer Naos en badkamer Mila.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe badkamer? Bent u enkel op zoek naar losse badkamer elementen? Of wilt u uw Badkamer laten renoveren? Leg ons gerust uw ideeën en wensen voor. We helpen u graag. Ondertussen zorgen we voor de nodig inspiratie qua stijlen, kleuren en materialen. een kleine greep uit de mogelijkheden

Altijd een slimme oplossing!

Bij Grando denken we graag over slimme oplossingen! we denken i mogelijkheden, niet in beperkingen. Ook in een kleine badkamerruimte kunnen we uw wensen realiseren. door te kiezen voor slimme badkamermeubels zoals multifunctionele kasten. Door in de hoogte te werken. door bijvoorbeeld te werken met een glazen douchewand doe onopvallend in een ruimteconcept wordt opgenomen. kortom, elke centimeter va de ruimte wordt benut. 

Inspiratie, ontwerp en installatie

Heeft u inmiddels al een idee in welke stijl u uw nieuwe badkamer graag ziet? Laat u vooral inspireren door het Grando inspiratiemagazine. Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Zo vindt u informatie over de laatste trends, slimme vormgeving, de nieuwste technische functies en badkamermeubels én bekijkt u de badkamers van de tevreden klanten die u voorgingen.

Welke badkamermeubels, opstelling, materialen en kleuren gaan het worden? Onze adviseurs bekijken graag wat er binnen uw droombadkamer past. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw wensen te bespreken met een Grando adviseur bij u in de buurt. Hij of zij kan een gedetailleerde 3D tekening naar aanleiding va uw wensen maken. Enthousiast? dan nemen wij ook graag de installatie voor u uit handen. Kom snel kennismaken, dan vertellen we u er graag alles over! Neem contact op met een Grando vestiging bij u in de buurt of loop een binnen bij één van onze showrooms. Graag tot ziens!