Luxe badkamers
Luxe badkamers

Luxe badkamers

Een droom in vervulling: de luxe badkamer. Van alle gemakken en meer voorzien, uiterst comfortabel en oogstrelend mooi. Het startpunt voor een productieve dag of de afsluiter van een drukke werkweek. Wil je een grote regendouche of maak je van de badkamer een complete wellness? Het maakt niet uit of het om een grote of compacte ruimte gaat. U kiest, bij Grando regelen we het. Onze vakmensen maken een praktisch en mooi design. Leveren de beste materialen en de nieuwste producten van topmerken. Ook de installatie nemen we graag geheel voor u uit handen.

Een oase van luxe

Modern en luxe gaan vaak hand in hand. Dat wil echter niet zeggen dat we niet een luxe, doch klassieke badkamer kunnen leveren. Van landelijk tot modern, voor elke stijl is een passend ontwerp te maken.

De meeste luxe designs worden echter gekenmerkt door het gebruik van speciale materialen zoals glas en marmer. Een andere trend is het leggen van mozaïek, iets wat een betoverend effect geeft. En natuurlijk is de luxe badkamer voorzien van allerlei technische hoogstandjes en de nieuwste snufjes. Het voornaamste doel? Ontspanning! Daarom kiest men ook vaak voor luxe douches (inloopdouches en regendouches), vrijstaande baden, sauna’s, stoomcabines of whirlpools. Een greep uit de mogelijkheden: 

Waterdicht audio systeem

Wat is er heerlijker dan fijne muziek onder de douche? Dankzij waterdichte (bluetooth) audiosystemen kun je zelfs tv kijken in de badkamer! Schermen kunnen in de muur worden verwerkt en ook boxjes worden veilig geïnstalleerd en aan het oog onttrokken. Luxe! 

Sun Shower

De sunshower is een douchecabine en zonnebank met UV- en infraroodlicht ineen. Dat stimuleert de bloedomloop, verhoogt de weerstand door de aanmaak van vitamine D en geeft je een gezond, zomers kleurtje. Weg met de winterblues, een douche doet nu écht goed. 

Zuiver Toilet

Voor de beste wc-hygiëne kies je de douche-wc. Een combinatie van wc en bidet. In het buitenland al de normaalste zaak van de wereld, maar nu ook in Nederland in opkomst. Bovendien wordt deze toiletvorm steeds verder uitgebreid met functies zoals verwarmde toiletzitting, automatische reiniging van de bril na gebruik en een föhn die uw onderlijf droogt na gebruik. 

Geurloze afvoer putjes

Ook nieuw in badkamerland: afvoerputjes met reukslot. Het reukslot opent zich zodra er water in komt en sluit vanzelf wanneer de watertoevoer stopt. Zo komt er dus geen rioollucht vrij. Ideaal! 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Grando adviseren we u graag over een badkamer die uw hart sneller laat kloppen. Op deze pagina vindt u alvast diverse voorbeelden van luxe badkamers. Is er een ontwerp wat u aanspreekt? Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande badkamerproducten? Kom het bespreken met een van onze vakmensen. We verzorgen ook graag de installatie of eventuele renovatie. Liever eerst een van onze luxe badkamer showrooms bekijken? Hier vindt u een Grando vestiging bij u in de buurt. Graag tot ziens!