Moderne Badkamers

Sluit je ogen. Denk aan de plek in huis waar je het beste tot rust komt. Denk minimalisme, strakke lijnen en technische hoogstandjes. Denk ontspanning, natuurlijke materialen en luxe apparatuur. Maakt dit je nieuwsgierig naar meer?

Dan zit je hier goed. Op deze pagina willen we het namelijk met jou hebben over al het bovenstaande. Over de gouden combinatie van ontspanning, persoonlijke hygiëne en de moderne stijl. Kortom, op deze pagina maak je kennis met de moderne badkamer.

DE MODERNE BADKAMER

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat je je aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kan je in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen. Bekijk ter voorbeeld eens badkamer Cursa of badkamer Isar.