Moderne badkamers
Moderne badkamers

Moderne Badkamers

Sluit uw ogen. Denk aan de plek in huis waar u het beste tot rust komt. Denk minimalisme, strakke lijnen en technische hoogstandjes. Denk ontspanning, natuurlijke materialen en luxe apparatuur. Maakt dit u nieuwsgierig naar meer?

Dan zit u hier goed. Op deze pagina willen we het namelijk met u hebben over al het bovenstaande. Over de gouden combinatie van ontspanning, persoonlijke hygiëne en de moderne stijl. Kortom, op deze pagina maakt u kennis met de moderne badkamer.

De stijl van de moderne badkamer

Wie houdt van de moderne stijl, houdt van strakke lijnen en ruimtelijkheid. Kenmerkend aan de moderne badkamer is meubilair met rechte hoeken, maar ook ovale vormen mogen gezien worden. Onmisbaar is de inloopdouche zonder onderbroken vloer, een grote glazen douchewand, een vrijstaand bad en chromen kranen. We zien grote keramische tegels met voegen in een aansluitende kleur, maar ook de giet- of betonvloer wordt graag gezien. Qua kleurgebruik kan evengoed voor wit en zacht gekozen worden als voor donker en felgekleurd. Wie gaat voor de moderne badkamer, zal merken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom helpen wij u bij het verwezenlijken van uw badkamerdromen. Van begin tot eind. Van ontwerp 

Met zo min mogelijk het maximale effect creëren

De uitspraak ‘less is more’ past nergens beter dan bij de moderne badkamer.  Want met zo min mogelijk meubilair en accessoires, bereikt u het maximale effect van ruimtelijkheid. Dat laatste is misschien wel de belangrijkste eigenschap van de moderne badkamer. Wij weten ook dat niet iedereen het geluk heeft te beschikken over een grote badkamerruimte. Dat betekent slim omgaan met de beschikbare ruimte. Goed dat u ons gevonden heeft. Onze Grando adviseurs laten namelijk geen centimeter verloren gaan én zijn expert in het creëren van extra ruimte. Denk hierbij aan nissen waar u handdoeken of toiletspullen in opbergt, een inloopdouche met regendouche en zwevend badkamermeubilair. Grote losstaande wastafels van keramiek geven een ruimtelijke en strakke uitstraling. Ook als het gaat om accessoires bereikt u met zo min mogelijk het maximale effect, zoals subtiele inbouwkranen, strak vormgegeven wandspiegels met ingebouwde verlichting en zeeppompjes en tandenborstelbekers in natuurlijke kleuren zoals grijs speksteen of marmer

Luxe apparatuur

Een moderne badkamer kan natuurlijk niet zonder technische hoogstandjes. Wat dacht u van een infrarood-stoomcabine, toilet met koolstoffilter voor directe luchtzuivering, LED-verlichting, vloer- of muurverwarming en zelfs beeld- en geluidsapparatuur. Kortom: in de moderne badkamer kan het niet luxe genoeg. Meer van dit? Bekijk dan ook eens ons aanbod luxe badkamers.

Kom eens langs

Hebben wij u voldoende geïnspireerd? Mogen we voor u aan de slag? Of wilt u gewoon eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Kom dan gerust een langs bij een Grando adviseur bij u in de buurt en laat u verrassen door de mogelijkheden. Zelf al aan de slag geweest met de Grando ontwerptool ? Neem dan uw 3D-tekening mee en kom uw ideeën met ons bespreken. Graag tot ziens.