Moderne Badkamers

Sluit uw ogen. Denk aan de plek in huis waar u het beste tot rust komt. Denk minimalisme, strakke lijnen en technische hoogstandjes. Denk ontspanning, natuurlijke materialen en luxe apparatuur. Maakt dit u nieuwsgierig naar meer?

Dan zit u hier goed. Op deze pagina willen we het namelijk met u hebben over al het bovenstaande. Over de gouden combinatie van ontspanning, persoonlijke hygiëne en de moderne stijl. Kortom, op deze pagina maakt u kennis met de moderne badkamer.

DE MODERNE BADKAMER

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is  daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kunt u in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen. Bekijk ter voorbeeld eens badkamer Cursa of badkamer Isar.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe badkamer? Bent u enkel op zoek naar losse badkamer elementen? Of wilt u uw Badkamer laten renoveren? Leg ons gerust uw ideeën en wensen voor. We helpen u graag. Ondertussen zorgen we voor de nodig inspiratie qua stijlen, kleuren en materialen. een kleine greep uit de mogelijkheden

Altijd een slimme oplossing!

Bij Grando denken we graag over slimme oplossingen! we denken i mogelijkheden, niet in beperkingen. Ook in een kleine badkamerruimte kunnen we uw wensen realiseren. door te kiezen voor slimme badkamermeubels zoals multifunctionele kasten. Door in de hoogte te werken. door bijvoorbeeld te werken met een glazen douchewand doe onopvallend in een ruimteconcept wordt opgenomen. kortom, elke centimeter va de ruimte wordt benut. 

Inspiratie, ontwerp en installatie

Heeft u inmiddels al een idee in welke stijl u uw nieuwe badkamer graag ziet? Laat u vooral inspireren door het Grando inspiratiemagazine. Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Zo vindt u informatie over de laatste trends, slimme vormgeving, de nieuwste technische functies en badkamermeubels én bekijkt u de badkamers van de tevreden klanten die u voorgingen.

Welke badkamermeubels, opstelling, materialen en kleuren gaan het worden? Onze adviseurs bekijken graag wat er binnen uw droombadkamer past. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw wensen te bespreken met een Grando adviseur bij u in de buurt. Hij of zij kan een gedetailleerde 3D tekening naar aanleiding va uw wensen maken. Enthousiast? dan nemen wij ook graag de installatie voor u uit handen. Kom snel kennismaken, dan vertellen we u er graag alles over! Neem contact op met een Grando vestiging bij u in de buurt of loop een binnen bij één van onze showrooms. Graag tot ziens!