Rialto

Badmeubel: Waskommen
Sanitair: Modern
Wellness: Vloerverwarming

Een relaxruimte in uw eigen huis, wat wilt u nog meer. Badkamermodel Rialto zorgt voor de meest ontspannen momenten van de dag. Twee aparte wasbakken, en helemaal van deze tijd. De prachtige schaalvormige wasbakken komen perfect uit op het houten badmeubel.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

WIST U DAT ALLE BADKAMERS BIJ GRANDO IN VELE MATERIALEN EN OPSTELLINGEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Keramische tegels

Keramische tegels worden al jaren toegepast en blijven populair door de tijdloze uitstraling, het onderhoudsgemak en diversiteit. Het is toe te passen in elke woonstijl dat u wenst, van landelijk tot klassiek en natuurlijk tot industrieel.

 

Waskommen

Bij Grando kunt u kiezen uit verschillende soorten, vormen en maten; rechthoekig, ovaal, rond? Het is altijd mogelijk om de waskom te vinden passen in uw stijl.

DE MODERNE BADKAMER

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is  daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kunt u in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen.

Lees meer >

Vloerverwarming

Heerlijk die warme voeten als u uw badkamer in loopt! Door gebruik te maken van vloerverwarming krijgt u een veel aangenamere temperatuur dan met een radiator verwarming. Dit omdat grotere oppervlaktes overal constant verwarmt is. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen; laat u daarom adviseren in de showroom welke optie het beste voor uw badkamer is.