Leerling keukenmonteur

Ga voor succes bij Grando

Ben jij een leerling keukenmonteur en staat bij jou de klant centraal? Lees dan verder, want wij zoeken voor Grando Keukens & Bad Barendrecht een leerling keukenmonteur.

Wat zoeken wij?
Als leerling keukenmonteur loop je mee met een ervaren keukenmonteur. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten, hierbij staat de kwaliteit centraal. 

Wij zijn op zoek naar een gedreven leerling met de volgende eigenschappen:

  • Je streeft samen met ons en de klant naar een optimaal resultaat
  • Je hebt oog voor detail
  • Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig kun je kleine werkzaamheden uitvoeren 
  • Je bent communicatief vaardig

 

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een gezellig team van collega's in dienst van Grando Barendrecht. 

Wie zijn wij
Grando Keukens & Bad groeit! Met ruim 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. Grando Barendrecht is geopend in 2017 door ondernemer Evert Rop. In de showroom zijn de allerlaatste trends te zien. Of de klant nu op zoek is luxe, landelijk, modern, klassiek of betaalbaar design, Grando Barendrecht kan het bieden. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering begeleiden wij onze klanten in het hele traject. Dit verwachten wij ook van de monteur tijdens de installatie. Met jouw oog voor detail zorg je dat de keuken in perfecte staat opgeleverd word. 

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Aantrekkelijk salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Geïnteresseerd?

Ben jij de representatieve leerling monteur welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? En lijkt het je leuk om je bij ons team te voegen? Stuur dan je CV en motivatie naar onderstaand e-mailadres:

Grando Keukens & Bad Barendrecht
Contactpersoon: Evert Rop
Email: e.rop@grando.nl
Telefoon: 06-17452303
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.