Orderverwerker Keukens en Badkamers projecten

Ga voor succes bij Grando

Ben jij een gedreven orderverwerker en staat bij jou de klant centraal? Lees dan verder, want wij zoeken voor Grando Keukens & Bad Projecten een orderverwerker Keukens en Badkamers m/v. De standplaats is Etten-Leur.

Wat zoeken wij
Als orderverwerker ben je een belangrijke schakel tussen de verkoop, monteurs, klanten en onze leveranciers,. Je biedt administratieve en technische ondersteuning bij het uitwerken en opvolgen van onze verkochte keukens en/of badkamers. Als er door de verkoper een keuken en/of badkamer is verkocht dan voer je de controle hiervan uit, zorg je dat de keuken en/of badkamer besteld en ingepland wordt voor bezorging en montage.
 
Je controleert de orders op juistheid, technische haalbaarheid en optimaal gebruik van inkoopvoordeel. Het streven is dat elke verkochte keuken en/of badkamer perfect wordt uitgeleverd. Wanneer je 100% zeker bent dat het technisch haalbaar is, bestel je de order. Vervolgens volg je de order nauwkeurig en controleer je deze aan de hand van de orderbevestigingen. Tevens verzorg je het gehele traject van eventuele servicemeldingen.

 

Wat bieden wij
Grando Keukens & Bad Projecten biedt je een uitdagende baan in een snelgroeiende professionele omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot een keuken- en badkamer specialist. Hierdoor kun je onze klanten verrassen met jouw kennis en kunde en draag jij bij aan een hoge mate van klanttevredenheid. 

 

Wie zijn wij
Grando Keukens & Bad groeit! Met 35 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. Tevens hebben wij een afdeling projecten. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. Grando Keukens & Bad biedt een uitdagende baan in een jong en enthousiast team.
 
 

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Aantrekkelijk salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 
Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV, pasfoto en motivatie naar onderstaand mailadres.
 
Grando Keukens & Bad
Contactpersoon: Kai Goosen
Email: kai@grandoretail.nl
Telefoon:0623068882 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.