Franchisenemer

Franchisenemer Grando Helmond Fulltime

Grando is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde franchisenemer in Helmond die op basis van een franchiseformule, een zaak wil voortzetten. Wij vragen geen extreem hoge investeringen, maar bieden een transparant en duidelijk concept gebaseerd op een duurzaam en correct partnership.

Wat zoeken wij

Bent u ondernemend, gemotiveerd en ambitieus? Wij zijn op zoek naar commerciële talenten. Als franchisenemer adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van een keuken of badkamer. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp. Vanzelfsprekend heb je een passie voor keukens, sanitair en interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant. Door op een inspirerende manier leiding te geven aan jouw team ben je als franchisenemer in staat om samen goede vestigingsresultaten te behalen.

Het bestellen en verwerken van de orders is onderdeel van het ondernemerschap. De juiste drive, commerciële ervaring en motivatie zijn belangrijk. Je bent creatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang. Werken op zaterdag, zondagen, koopavonden en feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren.

Wat bieden wij

  • Een sterk merk waar de lokale ondernemer op de voorgrond staat
  • Deelname in de grootste Keuken & Sanitair franchise formule
  • Gezamenlijk inkoopvoordeel
  • Een zeer aantrekkelijk model met betrekking tot financiering
  • Formule gericht op toegevoegde waarde richting de consument
  • Ervaren support op het gebied van bedrijfsvoering, logistiek, administratie en marketing
  • Regelmatige franchisemeetings met collega franchisenemers
  • Exclusief rayon
  • Professionele ingerichte showroom
  • Ruimte voor u als lokale ondernemer

In een hecht team weet je een sfeer te creëren waardoor het voor de klant een feest wordt een keuken of badkamer te kopen. Al je commerciële vaardigheden kun je bij ons kwijt, net als je passie. Je krijgt van ons alle middelen, zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige winkel om dit te realiseren.

Wie zijn wij

Grando Keukens & Badkamers groeit! Met 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. Grando Keukens & Badkamers biedt een uitdagende baan in een jong en enthousiast team.

Geïnteresseerd?

Wordt u onze nieuwe franchisenemer? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Grando Keukens & Badkamers
Contactpersoon: Kai Goosen
Email: [email protected]
Telefoon:0623068882 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld