Grando Tools

Toe aan een nieuwe keuken of badkamer? De Grando tools helpen u verder in uw zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer.

Inspiratie

Keuzehulp

Houdt u van een strak, clean design of bent u juist een gezelligheidsmens en mag dat in huis gezien worden? Is uw droomhuis een oude boerderij voorzien van allerlei warme houttinten of zou u kiezen voor een karakteristiek monumentaal pand? Kortom, wat maakt van uw huis een thuis? Welke woonstijl past bij u? Om u alvast op weg te helpen, kan u de keuken keuzehulp tool invullen; een slimme tool die u een impressie geeft van uw droomkeuken met een budget indicatie. Handig toch! 

Moodboard


Als het goed is heeft u nu een heleboel mooie plaatjes gezien, kleuren overwogen en opstellingen bekeken. Kortom, u heeft een heleboel inspiratie opgedaan. Het wordt nu tijd om al deze ideeën terug te brengen naar een aantal serieuze opties. Hoe? Het werkt goed om een online collage te maken (bijvoorbeeld met behulp van van onze Moodboardtool) van de allermooiste ideeën. Dat kan gemakkelijk door op een hartje te klikken bij de afbeelding op de website. Niet meer interessant? Klik dan weer op het hartje om de afbeelding te verwijderen uit uw favorieten.

 

 

Ontwerpen

3D-Ontwerptool

Nu u ideeën heeft over de perfecte sfeer en ruimte-indeling, wordt het tijd om plannen in de praktijk te brengen, met een eigen ontwerp in 3D! Met de ontwerptool van Grando kiest u uw eigen ruimte, voegt u zelfgekozen elementen en accessoires toe en bekijkt u het geheel vanuit verschillende hoeken in 3D. Handig: vele liefhebbers gingen u al voor: bekijk ook eens hoe zij hun droomkeuken of badkamer vorm hebben gegeven!

 

 

TIJD VOOR EEN AFSPRAAK?

Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het gehele traject: u bespreekt uw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvang een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het u uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen.

Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer u tevreden bent. Vul het formulier in om uw vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.