Keukenmonteur (leerling)

Ga voor succes bij Grando

Grando Keukens & Bad Hazerswoude-Dorp is op zoek naar een leerling keukenmonteur.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een leerling monteur met de volgende eigenschappen:

• Je streeft samen met ons en de klant naar een optimaal resultaat
• Je hebt oog voor details
• Je kunt werken binnen een team
• Je bent communicatief vaardig
• Je leert keukens plaatsen, inclusief tegel-, kit- en voegwerkzaamheden
• Je wil graag ervaring opdoen in het verleggen van leidingwerk en stukadoren

Als leerling monteur ondersteun je bij de complete installatie van keukens bij onze klanten. Je doet op deze wijze ervaring op met het plaatsen van keuken.

Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan in een gezellig team van collega’s in dienst van Grando Hazerswoude-Dorp. Mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie na bewezen diensten.
 

Wie zijn wij
Grando Keukens & Bad groeit! Met ruim 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. In de showroom zijn de allerlaatste trends te zien. Of de klant nu op zoek is luxe, landelijk, modern, klassiek of betaalbaar design, Grando Hazerswoude-Dorp kan het bieden. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering begeleiden wij onze klanten in het hele traject. Het monteren van de nieuwe keuken en badkamer, aanpassen van het leidingwerk, stucwerkzaamheden, montage van de nieuwe materialen en het volledig werkklaar opleveren van de nieuwe keuken en badkamer. Alles is mogelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden:
• Marktconform salaris
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd:
Ben jij een representatieve, leerling monteur die graag leert en samen met de monteur vakwerk levert en klanten blij maakt? Ben jij zorgvuldig en ben je communicatief vaardig? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan je CV en motivatie naar onderstaand adres of mail naar r.groenendijk@grando.nl

Grando Keukens & Bad Hazerswoude-Dorp
Contactpersoon: Rutger Groenendijk
Email: r.groenendijk@grando.nl
Telefoon: 06-14101208

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.