"Geniet vanaf het begin"

Rutger Groenendijk - ONDERNEMER GRANDO Hazerswoude-Dorp

"Geniet vanaf het begin"

Rutger Groenendijk - ONDERNEMER GRANDO Hazerswoude-Dorp

Laat u inspireren bij Grando Hazerswoude-Dorp

Bij Grando Hazerswoude-Dorp vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. We willen u graag adviseren en helpen om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. 

In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën! Bij Grando Hazerswoude-Dorp staan alle adviseurs voor u klaar om u volledig te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige vakspecialist die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. Onze adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Bezoek onze showroom

Graag willen wij een afspraak met u inplannen met een van onze adviseurs bij Grando Hazerswoude-Dorp. Samen maken we met u een prachtig 3D-ontwerp, waardoor u al uw opgedane inspiratie en eventuele wensen op papier kunt zetten. Wij geven u graag goede adviezen over bijvoorbeeld een ruimtebesparende indeling, apparatuur, design en nog zo veel meer…

Lijkt u dit leuk? Vul dan de formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen. Uiteraard mag u ons ook bellen of even in de showroom binnenlopen, de koffie staat altijd klaar. Tot ziens bij Grando Hazerswoude-Dorp!