Sanitair monteur

Ga voor succes bij Grando

Ben jij een ervaren sanitair monteur en staat bij jou de klant centraal? Lees dan verder, want wij zoeken voor Grando Keukens & Bad Hilversum een ervaren sanitair monteur.

Wat zoeken wij?
Als ervaren sanitair monteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een badkamer bij onze klanten. Je hebt ervaring met het plaatsen van badkamers en vind het contact met de klant ook leuk. Daarnaast zal je van tijd tot tijd ook terugkomen bij klanten voor service. 

Wij zijn op zoek naar een sanitair monteur met de volgende eigenschappen:

  • Je streeft samen met ons en de klant naar een optimaal resultaat
  • Je kunt badkamers plaatsen
  • Je hebt oog voor detail
  • Je kunt zelfstandig werken en binnen een team
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je denkt oplossingsgericht

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een gezellig team van collega's in dienst van Grando Hilversum. 

Wie zijn wij
Grando Keukens & Bad groeit! Met ruim 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. In de showroom zijn de allerlaatste trends te zien. Of de klant nu op zoek is luxe, landelijk, modern, klassiek of betaalbaar design, Grando Hilversum kan het bieden. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering begeleiden wij onze klanten in het hele traject. Dit verwachten wij ook van de monteur tijdens de installatie. Met jouw oog voor detail zorg je dat de keuken in perfecte staat opgeleverd word. 

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Aantrekkelijk salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?
Ben jij de representatieve monteur welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? En lijkt het je leuk om je bij ons team te voegen? Stuur dan je CV en motivatie naar onderstaand e-mailadres:

Grando Keukens & Bad 
Contactpersoon: Kai Goosen
Email: kai@grandoretail.nl
Telefoon: 06-23068882

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.