Inspiratie blogs

Laat u inspireren door onze keukens & badkamers blogartikelen

Inspiratie blogs

Laat u inspireren door onze keukens & badkamers blogartikelen

Keuken en badkamerblogs

 

Uw keuken verduurzamen? Dat doet u zo!

  • Inspiratie
  • 5 juni 2019 - 11:16
Milieubewust leven. Steeds meer mensen zijn ermee bezig. Carpoolen wordt normaler, we kiezen voor zonnepanelen en nemen de trein in plaats van het vliegtuig naar onze vakantiebestemming. Maar wat dacht u van duurzaamheid in de keuken? Een duurzaam huishouden kan namelijk positief bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast profiteert ook uw portemonnee ervan, mooi meegenomen! Hoe u uw keuken verduurzaamt? Dat vertellen wij u graag.
Lees meer:

Zo creëert u de beste toiletervaring

  • Inspiratie
  • 8 mei 2019 - 10:51
Het kleinste kamertje van ons huis krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. We vinden het niet zo belangrijk, of vinden lastig om zo’n kleine ruimte leuk en praktisch tegelijk in te richten. Zonde! Want toch is het de moeite waard om juist van deze plek een fijne ruimte te maken. U, en uw gasten brengen er tenslotte stiekem toch een groot deel van de tijd door. Hoe u de beste toiletervaring creëert? Dat leest u hier!
Lees meer:

Praktisch & mooi: afzuiging en kookplaat in één

  • Inspiratie
  • 1 mei 2019 - 12:33
Heeft u goed opgelet bij natuurkundelessen? Dan weet u dat warme lucht opstijgt. Het is dan ook niet voor niets dat de afzuigkap normaal gesproken bóven de kookplaat wordt geplaatst. Echter, niet iedereen vindt deze lust voor het oog. En omdat het oog ook in de keuken wat wil, hebben een aantal slimme ontwerpers ervoor gezorgd dat we afscheid mógen (hoeft natuurlijk niet) nemen van de traditionele afzuigkap. Maak kennis met het allernieuwste snufje op keukengebied: het kookplaatafzuigsysteem!
Lees meer:

(Inloop)douchen was nog nooit zo makkelijk

  • Inspiratie
  • 27 februari 2019 - 12:11
Een douchegordijn dat tegen uw lijf plakt. Piepkleine doucheruimte waar u zich tijdens een scheerbeurt steeds weer tegen het zeepbakje stoot. Of dat u tijdens het haren wassen in moeilijke posities moet manoeuvreren om niet tegen de douchewand aan te botsen en u het moet doen met een miezerig straaltje. Herkenbaar? Laat u dan verlossen van dit ongemak. Want niet alleen baden, ook douchen hoort een heerlijk moment van ontspanning te zijn. In dit blog leest u hoe u dát voor elkaar krijgt.
Lees meer:

Pagina's