Grando Inspiratie Magazine!

Bij Grando Keukens & Bad gaan kwaliteit, vakmanschap en betaalbaar keuken- en baddesign altijd samen. Met een ruime keuze uit diverse collecties, vindt u bij Grando gegarandeerd de keuken of badkamer van uw dromen. In het Grando Inspiratie Magazine treft u een greep uit ons veelzijdig keuken- en badassortiment. Met het magazine kunt u zich alvast oriënteren: welke stijl, opstelling en kleur past het beste bij u? Uiteraard zijn er 1001 mogelijkheden. Daarnaast is het magazine voorzien van ideale tips en de laatste trends.

  • 84 pagina’s bomvol inspiratie, stijltips, trends én noviteiten.
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd.
  • Kijk binnen bij onze klanten.

"Het Grando Inspiratie Magazine is een 'must-have' in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of badkamer"

- Vivian Luitens, klant Grando Keukens & Bad -

Praktische tips in de zoektocht naar uw favoriete droomkeuken.

Niemand is hetzelfde en iedere woonruimte is anders. Tijdens de aankoop komen er ongetwijfeld vragen waar Grando u bij kan helpen: Welke indeling past bij mij? Wat is de ideale werkhoogte? Hoeveel kastruimte heb ik minimaal nodig? Een goed ontwerp begint met de indeling van de werkplek, de plaatsbepaling van de apparatuur en, niet te vergeten, de verlichting. De Grando ontwerpers geven praktische inzichten om de keuken zo optimaal mogelijk in te delen, volledig aangepast op uw wensen. Het Grando Inspiratie Magazine staat daarom boordevol handige tips.

Superieur vakmanschap.

Bij Grando wordt u persoonlijk begeleid tijdens het gehele traject. Er wordt geluisterd naar uw behoefte. Van de juiste materiaal- en apparatenkeus tot het vakkundig plaatsen van uw nieuwe keuken/badkamer. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan lost Grando dat onmiddellijk op. Dat is waar wij voor staan: vanzelfsprekend topkwaliteit. In het Grando Inspiratie Magazine wordt duidelijk wat Grando voor u kan betekenen, zodat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken /-badkamer. Wij willen dat u 100% tevreden bent.

Kijk binnen bij onze klanten.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Uiteraard genieten al vele Grando klanten van dé ultieme droomkeuken/-badkamer. Daarom geven we graag een kijkje in de keuken van onze klanten. Het is altijd leuk te ontdekken hoe de persoonlijke smaak van onze klanten tot uiting komt in hun nieuwe keuken/badkamer en hoe zij de samenwerking met Grando hebben ervaren. En wie weet... Misschien brengen zij u ook op goede ideeën.