Gavirate

Keukenfront: Fineer
Werkblad: Composiet
Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Deze opstelling biedt een zee aan ruimte. Zowel in de kastenwand als in/op het kookeiland kunt u al u kooktoebehoren kwijt. Er is zelfs een bargedeelte gecreëerd waar u gerust een kop thee kunt drinken. Het werkblad lijkt van graniet maar is van kunststof, een betaalbaar alternatief voor steen en gemakkelijk te onderhouden. Een kastenwand is op vele manieren toepasbaar en zorgt ervoor dat de keuken het hart van uw huis wordt en naadloos bij uw interieur aansluit. Grando adviseert u graag over de diverse mogelijkheden.

Grando ontzorgt.
Uw perfecte keuken kiezen moet leuk zijn. Van begin tot eind. Zorgen en problemen horen daar niet bij. En die krijgt u ook niet als u kiest voor Grando. Wij regelen alles. Van de kleine, logische zaken als tijdig informeren, netjes werken, op tijd komen en opruimen, tot grote zaken als bouwkundige aanpassingen. Zodat u vanaf het begin kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe keuken.

“Wij helpen u graag van A tot Z.”

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Composiet werkblad

Op zoek naar een oersterk werkblad? Dan kiest u voor composiet. Graniet- en kwartsstukken worden  onder hoge druk tegen elkaar geperst, waardoor een erg ‘dicht’ blad ontstaat, dat niet zal gaan ‘werken’ of kromtrekken. Niet voor niets zijn composieten werkbladen een populaire keuze voor de keuken: het blad is stootvast, slijtvast en hitte- en krasbestendig. Dat betekent echter niet dat u hete pannen willekeurig neer kunt zetten: extreme hitte kan zorgen voor verkleuring van het blad. Let ook op met bijtende stoffen: deze kunnen langzaamaan in het blad trekken.

Lees meer >

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >