Modern design bij Grando

Lees alles over moderne keukens

Modern design bij Grando

Lees alles over moderne keukens

Moderne keukens

Strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Voelt u zich hiertoe aangetrokken? Dan past de moderne keuken goed binnen uw perfecte plaatje. Puur design en optimale functionaliteit. Dat zijn de kernwoorden waarmee Grando van uw moderne keuken de fijnste plek van het huis maakt. Maar voor welke materialen en keukenapparatuur kiest u, en bovenal: hoe combineren? Op deze pagina besteden wij aandacht aan al het moois dat moderne keukens u te bieden hebben. 

De moderne keuken van uw dromen

Combineren in de moderne keuken

De uitstraling van uw moderne keuken wordt bepaald door de juiste combinatie van kleuren en materialen. Maar welke kleuren zijn typerend, hoe kiest u het juiste werkblad en welke keukenkastjes en frontjes passen daarbij? Die beslissing hoeft u niet alleen te maken. Met de hulp van uw Grando adviseur bent u verzekerd van een uniek resultaat: de moderne keuken van uw dromen. 

MODERNE TINTEN IN DE KEUKEN

Wit, wit en nog eens wit. Voor veel mensen maakt ‘wit’ nog steeds een keuken modern. Niet verwonderlijk: de ruimte oogt hierdoor ruimtelijker én strakker. Wilt u toch extra warmte creëren? Kies dan voor houttinten in combinatie met bescheiden kleuren als taupe, zandkleur en groen. Voor een bijzonder effect kiest u naast witte hoogglans fronten voor kleurcontrast middels een aantal felgekleurde accessoires. Liever een andere kleur? Uiteindelijk bepaalt u zelf wat ‘modern’ is. Laat u daarom uitgebreid informeren over de mogelijkheden!

Luxe eilandkeuken

Vivo

Bent u liefhebber van een luxe eilandkeuken? Dan past Vivo volledig in uw straatje. Groots in uitstraling, werk- en opbergruimte en symmetrie. Een flinterdun composiet werkblad op een utrawit eiland, gecombineerd met een massief eiken basaltgrijze kastenwand.

Volop inspiratie, voor elk budget.

Liever eerst vanuit thuis inspiratie opdoen? Bladert u dan ons Grando Inspiratie Magazine eens door. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een passende, betaalbare oplossing kunnen vinden. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een uitstekend cijfer! Laat u ook overtuigen en lees wat klanten over ons te zeggen hebben. 

Greeploos design

Bardi

Een schitterend staaltje greeploos design, voor een exclusieve uitstraling. Een mooie compacte uitvoering, zeer geschikt wanneer u niet al teveel ruimte beschikbaar heeft. In model Bardi is een schitterende apparatenset toegevoegd van Miele.

Grando denkt graag met u mee.

Modern materiaalgebruik

Hoe creëert u een serene, rustige en overzichtelijke ruimte, zonder dat deze saai oogt? Kies voor werkbladen zonder rondingen, greeploze keukenkasten en brede laden. Voor een extra modern effect kiest u voor glanzende fronten met scherpe hoeken. Hoogglans, in combinatie met contrasterende materialen als werkbladen van graniet of composiet: dat is wat het verschil maakt. Hoogglans versus mat, RVS versus hout. Uiteraard gecombineerd met (hypermoderne) apparatuur.

DE SOCIALE , MODERNE KEUKEN

De moderne keuken is sociaal! De ruimtelijkheid van moderne keukens maakt deze plek niet alleen modern, maar ook bijzonder gezellig: de nieuwe woonkamer van uw huis. Grando presenteert u de droom van iedere hobbykok: moderne keukens met kookeiland!

Een kookeiland nodigt uit om meteen aan te schuiven. U kookt, borrelt en ontvangt uw bezoek op één plek: pure luxe. Niet voldoende ruimte? Samen met uw Grando adviseur bepaalt u de gewenste keukenopstelling en indeling!

 

Contrasterende elementen

Tires

Contrasterende elementen in kleur en opstelling. Keuken Tires sluit helemaal aan bij de leefstijl van nu, door de slimme en praktische ideeën die erin zijn verwerkt. De keuken is van alle gemakken voorzien en voor de apparatuur is een aparte wand samengesteld. Met deze keuken draait u uw hand niet meer om voor een heerlijk kopje verse koffie of een snelle gemakkelijke ovenschotel.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Modern keukenapparatuur

Met een praktische indeling krijgt iedereen de ruimte. De moderne keuken is als een Zwitsers zakmes met verborgen functies zoals extra kastruimte boven de hoge combi-magnetron, verborgen opbergruimte dankzij een carrouselkast en mooie brede opberglades. Grando helpt u niet alleen bij het praktische ontwerp van uw nieuwe keuken, uw adviseur voorziet u ook van advies op het gebied van de meest hypermoderne keukenapparatuur. Zo voorziet de Quooker u in één handomdraai van kokend water. Helemaal modern is de inductiekookplaat met een groot vlak - zet uw pan waar u maar wilt! – of geïntegreerde gasbranders in het werkblad. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van apparatuur? Op de pagina keukenapparatuur bekijkt u het complete aanbod van Grando.