Varese

Keukenfront: Fineer
Werkblad: Composiet
Opstelling: L-Opstelling
Apparatuur: Luxe apparatuur

Een moderne keuken met landelijke accenten zoals de kaderdeurtjes en de schouw. De strakke grepen creëren een moderne look. Kortom, een tijdloos design dat past in vrijwel ieder interieur. Het werkblad is van graniet en omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, is ieder blad uniek.Door open keukenkastjes af te wisselen met dichte keukenkasten creëert u een speels effect. De sfeer in deze keuken bepaalt u zelf door de achterwand ofwel van tegeltjes of bijvoorbeeld strak stucwerk  te voorzien. Een keuken waar u werkelijk alle kanten mee uit kan.

Grando ontzorgt.
Uw perfecte keuken kiezen moet leuk zijn. Van begin tot eind. Zorgen en problemen horen daar niet bij. En die krijgt u ook niet als u kiest voor Grando. Wij regelen alles. Van de kleine, logische zaken als tijdig informeren, netjes werken, op tijd komen en opruimen, tot grote zaken als bouwkundige aanpassingen. Zodat u vanaf het begin kunt  ontspannen  en  genieten  van  uw  nieuwe keuken.

“Wij helpen u graag van A tot Z.”

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Composiet werkblad

Op zoek naar een oersterk werkblad? Dan kiest u voor composiet. Graniet- en kwartsstukken worden  onder hoge druk tegen elkaar geperst, waardoor een erg ‘dicht’ blad ontstaat, dat niet zal gaan ‘werken’ of kromtrekken. Niet voor niets zijn composieten werkbladen een populaire keuze voor de keuken: het blad is stootvast, slijtvast en hitte- en krasbestendig. Dat betekent echter niet dat u hete pannen willekeurig neer kunt zetten: extreme hitte kan zorgen voor verkleuring van het blad. Let ook op met bijtende stoffen: deze kunnen langzaamaan in het blad trekken.

Lees meer >

Ruimte in de keuken: L-opstelling

Deze keuken bestaat uit een korte en een lange zijde, ook wel een hoekkeuken genoemd. De kookunit en spoelbak kunnen recht tegenover elkaar geplaatst worden, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Het voordeel van deze keukenopstelling is dat u een groot werkblad heeft. Kortom, voldoende ruimte voor het snijwerk!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >