Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Rustige adviseur die goed met ons meedacht. Niet opdringerig. Planning wordt nagekomen. Uitvoering ging ook top. Wij zijn erg tevreden.
Fam Geerdink
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 15 april 2024
Wij hebben een hoogglans keuken gekocht bij Marc in Delft en wij zijn tevreden omdat hij ons goed geholpen en geadviseerd.
Edith van der Meer - de Visser
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 15 april 2024
Vriendelijk geholpen, geluisterd naar onze wensen.
Jonne
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 15 april 2024
Fijne samen werking met Grando Keukens bij het samen stellen van onze nieuwe keuken, komen hun afspraken bij het afleveren monteren en afwerking van de nieuwe keuken na, zijn dik tevreden
Ad langebeeke
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 15 april 2024
Hele fijne ervaring gehad met Grando. Aantal jaar geleden hebben zij de badkamer en keuken van mijn ouders gedaan. Dit was erg mooi ontworpen en geplaatst, vandaar onze keuze voor Grando. Turcen heeft voor ons, met beperkte ruimte ter beschikking, een enorm mooie badkamer ontworpen met al onze wensen aanwezig. Daarnaast heeft zij dezelfde stijl in onze WC, op de andere verdieping, terug laten komen. Helaas was Grando net gestopt met het plaatsen van de spullen. Grando heeft het ontwerp gemaakt en de levering gedaan. Gelukkig hadden zij wel een goed bedrijf aangeraden wat het kon plaatsen.
Maik K.
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 14 april 2024
Keuken gekocht. Geholpen door Dave There. Levering heel vlot en afwerking super. Montage door Spijkers Montage was goed geregeld en uitgevoerd.
Piet Kuijten
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 13 april 2024
Toen we ons huis aangekocht hadden bleek dat er een grando keuken in zat. Dit feit bleek een enorm geluk te zijn voor ons. Bij de renovatie (nieuw blad en panelen) heeft Dave ons uitstekend geholpen. Dave is betrokken, denkt mee en schakelt snel. De service is persoonlijk en proactief. Grando, met Dave als voorman ontzorgt, heeft oog voor detail, communiceert en gaat voor kwaliteit. Ook het installatie bedrijf (spijkers) denkt mee, werkt netjes en heeft tevens oog voor kwaliteit.
Maurits de Beer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 13 april 2024
Nieuwe badkamer gekocht, super goed, correct geholpen bij de aankoop, verkoper denkt goed mee met de klant. Monteurs zijn 1e klas vakmensen met veel kennis van zaken.
Louis
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 11 april 2024
We hadden zelf al een effectieve indeling voor ogen voor het toch niet al te grote oppervlak van de badkamer. Dit kon worden gerealiseerd inclusief niet te groot bad en ruime inloopdouche. Daardoor geeft de badkamer een ruimtelijk gevoel. Daarbij 2 uitstekende monteurs die alles vakkundig hebben geïnstalleerd.
H. Dekker
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 10 april 2024
Goed contact en denken mee met het uitzoeken van materialen en de beste indeling. Bij ons betreft het een complete nieuwe badkamer incl demonteren huidige badkamer. De installateur ook via Grando die alles volgens planning en wens heeft opgeleverd.
M. Drenth
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 april 2024
Hele fijne keukenzaak: deskundig personeel wat goed advies geeft. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Ook de aftersales is meer dan prima. Aanrader!
Christa
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 09 april 2024
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando en zijn enorm tevreden en superblij met onze nieuwe keuken. Er is goed meegedacht en we zijn goed geïnformeerd. Een aanrader!
Corine
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 08 april 2024
Grando Keukens Hilversum heeft de hele verbouwing (slopen van de oude keuken inclusief de tegels, stucen, schilderen, tot het plaatsen van de keuken) in twee weken en een dag afgerond. Doordat Grando ook het slopen, stucen en schilderen had overgenomen is deze verbouwing aanzienlijk makkelijker voor mij geworden. De heer Hulshof heeft mijn wensen in de showroom goed begrepen en daarom kon ik na een aantal afspraken al een besluit nemen over de inrichting van de keuken. Zijn team met vakmensen heeft op tijd de keuken geplaatst. De receptie was altijd op de hoogte van alle werkzaamheden en daardoor waren de 'lijntjes kort'. En het resultaat is fantastisch. Mijn dank is groot en ik kan Grando iedereen aanraden want ze nemen een hoop zorgen uit handen en het zijn vakmensen.
A. van Nek
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 05 april 2024
Ik ben heel goed geholpen in de winkel door Jimmy. De levering was volledig volgens afspraak en er is door de werkmannen keurig werk afgeleverd.
Patrick Gerritsen
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 05 april 2024
We zijn zeer tevreden met onze Grando keuken. Zonder afspraak de showroom binnengelopen en we werden meteen goed geholpen door Cas. Hij luisterde goed naar onze wensen en nog dezelfde middag gingen we de deur uit met een voorstel inclusief tekening. Na het tekenen van de offerte werd alles nog eens goed opgemeten door monteur Arthur en daarna doorgenomen door Netty, nu ook met de montagekosten erbij. Montage, levering en oplevering, alle verliep volgens plan en werd goed begeleid. Het fijne van het hele proces is dat alles via Grando verloopt en we een aanspreekpunt hebben. Dat voorkomt misverstanden. We genieten nu echt van onze nieuwe keuken!
Van Leeuwen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 04 april 2024
We hebben een mooie keuken gekocht voor onze vakantiewoning. Sietske de Visser heeft ons meer dan uitstekend hierin begeleid. Ze luisterde goed naar onze ideeën, sloot hier prima op aan, was vindingrijk en flexibel niet pusherig en kwam afspraken na. De levering en montage van de keuken is eveneens prima verlopen. Een groot bedrijf waarin de lijntjes toch kort zijn.
Marianne
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 03 april 2024
Apparatuur in de keuken vervangen. Keuken was niet geleverd door Grando, maar dat bleek geen enkel probleem te zijn. Er moesten ook nog wat bouwtechnische aanpassingen gedaan worden om de keukenapparatuur naar behoren te laten functioneren. De planning, aanpassingen, levering en plaatsing gingen naar tevredenheid en de communicatie was zeer prettig. Dank
Smit
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 03 april 2024
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe keuken. Alles is geleverd volgens afspraak en vakkundig geplaatst.
C de Groen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 02 april 2024