Ovens

Ontdek alle mogelijkheden

Ovens

Ontdek alle mogelijkheden

Ovens, wij helpen u met kiezen

Of u nu een echte chefkok bent of voor snel en makkelijk gaat: voor het serveren van een perfect bereid gerecht heeft u de nodige keukenapparatuur nodig. De oven is een van die onmisbare apparaten. U gebruikt deze voor de snelle pizza-hap, voor het bakken van taarten of het garen van vlees of vis. U maakt er de knapperigste aardappeltjes mee, maar gebruikt ook de grillfunctie voor het bereiden van smaakvolle groenten. Bij Grando vindt u de (inbouw) oven die perfect in uw keuken past. Op deze pagina laten we u daarom kennismaken met innovatieve designs, eenvoudige bedieningen en bijzondere technische eigenschappen. Ovens die gebruiksvriendelijk én eenvoudig schoon te houden zijn. Een strak vormgegeven apparaat dat uw keuken siert, zodat u zich als thuiskok helemaal kunt uitleven. Wat wordt uw keuze? Grando helpt u een eindje op weg! 

Kies uw ovensysteem

Bij het kiezen van een (inbouw) oven is de eerste vraag naar welk systeem uw voorkeur uit gaat. Er zijn namelijk diverse soorten ovens beschikbaar. Laat u daarom altijd goed informeren over de eigenschappen en functies: alleen dan kunt u een goede keuze maken! 

De klassieker onder de ovens

Lekker traditioneel met de conventionele oven

De klassieker onder de ovens: de conventionele oven. We kennen deze al decennialang, en het principe van dit systeem is vrijwel onveranderd gebleven: boven- en onderin de oven bevinden zich elementen die de ovenruimte verwarmen. De conventionele oven is nog altijd de perfecte keuze wanneer het gaat om het bereiden van o.a. platte gerechten (pizza/ taart) en gebraden vlees! 

Handig voor grote gezinnen

Ideale warmteverdeling met een heteluchtoven

De heteluchtoven verdeelt met behulp van een ventilator de lucht in de oven. Deze ideale warmteverdeling is erg handig voor grote gezinnen: zo kunt u bijvoorbeeld meerdere pizza’s tegelijk (of grote stukken vlees) bereiden. Bovendien is het apparaat snel opgewarmd. Klein nadeeltje: de gerechten kunnen ietwat droog worden. 

Voor de echte hobbykok

Multifunctionele inbouw oven voor de professionele hobbykok

Is koken uw grote hobby? Dan zult u uw hart kunnen ophalen met de technische snufjes van de multifunctionele inbouw oven. Zoals de naam al doet vermoeden combineert dit apparaat verschillende verwarmingsmethodes. Dat betekent dat u ieder gerecht in één en hetzelfde toestel naar wens kunt ontdooien, opwarmen en grillen. Bent u bekend met uiteenlopende functies zoals ‘hydrobakken’,‘intensieve warmte’ of ‘boven-onderwarmte speciaal’? Dan is dit uw toestel! 

Eén toestel over zowel een oven/grillfunctie.

Het beste van twee werelden met de combi-oven

Met een combi-oven beschikt u  met één toestel over zowel een oven/grillfunctie als een magnetron. Met de magnetron wordt het gerecht snel gaar en met behulp van de grill creëert u in een handomdraai een heerlijk ogend gerecht met bruin korstje. Vergis u echter niet. Een combi-oven is niet hetzelfde als een combi-magnetron! Zo is de combi-magnetron een apparaat met grill- en heteluchtfunctie, terwijl de combi-oven een volwaardige oven is (met goede boven- en onderwarmte) met magnetronfunctie. 

Gezond en innovatief

De nieuwe revolutie van de combi-stoomoven

Tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor gezond en innovatief, maar toch gemakkelijk. Het kan dankzij de combi-stoomoven. De combi-stoomoven biedt een veelvoud aan bereidingsmogelijkheden, waaronder het populaire ‘koken met stoom’. Dat is niet alleen gezond (voedingstoffen en vitamines blijven beter behouden), maar ook erg smaakvol! U hoeft geen vet of olie meer te gebruiken en uw gerechten behouden hun originele, frisse kleur en krijgen een knapperige bite, gegarandeerd! 

Volop inspiratie, voor elk budget.

Liever eerst vanuit thuis inspiratie opdoen? Bladert u dan ons Grando Inspiratie Magazine eens door. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een passende, betaalbare oplossing kunnen vinden. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een uitstekend cijfer! Laat u ook overtuigen en lees wat klanten over ons te zeggen hebben. 

'Zelf reinigen’ of ‘zelfreinigend’?

U houdt van de oven: u tovert er de meest heerlijke gerechten mee op tafel. Een klein minpuntje: niemand vindt het reinigen achteraf leuk. Een knap vervelend en soms lastig klusje. Gelukkig is daar iets op gevonden: de zelfreinigende oven! Het vuile werk wordt voortaan door de oven zelf opgeknapt middels een aantal innovatieve systemen:

SPECIAAL REINIGINGSPROGRAMMA

Diverse Grando ovens zijn uitgerust met een speciaal reinigingsprogramma dat de vervuiling van uw oven tot een minimum beperkt. Dankzij de hoge temperaturen van dit systeem worden alle voedselresten verpulvert tot as. Doekje erdoorheen en klaar!

REINIGEN MET STOOM

Het geheim van stoom lijkt te zijn herontdekt! Middels een oven met aqua-clean systeem hoeft u zelf bijna niets meer te doen! Het enige wat u hoeft te doen is een laagje water in de oven te gieten. Dit water wordt opgewarmd tot stoom dat alle vuilresten losweekt. De restjes veegt u na het draaien van dit programma gemakkelijk uit de oven

Voor de professional

Geavanceerde oveninstelling & voorgeprogrammeerde menu’s

Voor de professional, maar ook voor de kok met twee linkerhanden: dankzij geavanceerde oveninstellingen en slimme voorgeprogrammeerde menu’s kan een gerecht nooit meer fout gaan. Een greep uit de revolutionaire mogelijkheden van de voorgeprogrammeerde ovens van nu:

  • Automatische programma’s laten informatie op de display zien over verwarmingssoort, tijd, temperatuur en inschuifhoogte.
  • De oven van nu geeft aan wanneer het gerecht bijvoorbeeld omgedraaid dient te worden.
  • Stel gemakkelijk in hoe u uw vlees breid wilt hebben: rood, medium of doorbakken?
  • Voer uw veelgebruikte recepten in in uw interactief besturingssysteem. Voortaan staan – met slechts één druk op de knop – o.a. het programma, de tijd en temperatuur goed ingesteld.
  • De hypermoderne oven kan zelf uw gerecht wegen en kiest daarbij de perfecte bereidingsmethode, temperatuur en tijd. Gerecht klaar? De oven schakelt zichzelf uit. Mislukken is onmogelijk!
  • Smartphone-addicts besturen hun oven eventueel vanuit hun luie stoel met wifi-verbinding.
  • De nieuwste ovens zijn ergonomisch vormgegeven en uiterst veilig. Temperatuurbeveiliging, veiligheidsuitschakeling en kinderbeveiliging zijn slechts enkele van uw opties!

Heeft u al een keuze kunnen maken?

Grando denkt graag met u mee. Wat past binnen het design van uw keuken? Welke oven past het beste bij uw wensen en eisen? Bekijk ter inspiratie ook vooral ook even ons Grando Magazine. U vraagt deze hier gratis aan! En wanneer u eenmaal een beslissing heeft genomen kunnen we uiteraard ook uw oven inbouwen. Service van A tot Z, daar staan we namelijk voor. U bent van harte welkom om alle (inbouw) ovens te komen bekijken in een van de Grando filialen bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met uw eigen Grando adviseur. Neem vandaag nog contact met ons op! Wij zien u graag binnenkort!