Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad
Grando actueel.

Bekijk het laatste nieuws- & inspiratieitems

Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad
Grando actueel.

Bekijk het laatste nieuws- & inspiratieitems

Actueel

De vaatwasser inruimen als een pro? Dat doe je zo!

  • Inspiratie
  • 9 augustus 2017 - 09:19
De vaatwasser inruimen als een pro? Dat doe je zo! Keukenrituelen. Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen huiselijke twisten. Zo ook als het aankomt op de vaatwasser. Menig echtelijke ruzie wordt veroorzaakt door het inruimen van dit geheimzinnige apparaat. Want hoe ruim je het zo in dat er - 1 - zo veel mogelijk vaat inpast en – 2- alles er ook weer schoon uitkomt? Wanneer de boel te dicht op elkaar staat komen de borden er immers alsnog vuil uit. Kortom: het blijkt een ware kunst, dat efficiënt inruimen van de vaatwasser. Wij lossen het mysterie vandaag voor eens en altijd voor je op.
Lees meer:

Trend van het moment: de koude douche!

  • Inspiratie
  • 4 augustus 2017 - 14:23
Trend van het moment: de koude douche! De badkamer is dé plek om te ontspannen na een lange dag. Waarschijnlijk denk je nu meteen aan een heerlijke, warme douche. Toch? Nu blijkt echter dat juist een koude douche gezond en ontspannend is! Kun je het je voorstellen? Kou levert toch juíst stress op? Niet dus. Tenminste, niet als je jezelf er tegen weet te wapenen. Een goede training kan je vele (gezondheids-)voordelen opleveren. Durf jij het aan?
Lees meer:

Trend: de botanische keuken leeft

  • Inspiratie
  • 14 juli 2017 - 11:21
Altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar geen (grote) tuin? Dan halen we buiten toch naar binnen? Helemaal hip: een botanische interieur, oftewel: de ‘urban jungle’. Waarom zou je dat niet doortrekken naar de keuken? Deze neemt immers steeds meer plek in van de traditionele woonkamer. Geen fijnere ruimte om als gezin nader tot elkaar te komen na een drukke werkdag. Een lekker bord eten, een glas goede wijn en samen nog even de dag doornemen. De botanische keuken, het ‘hart van je huis’. Hoe doe je dat? Grando geeft tips!
Lees meer:

Pagina's