Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad
Grando actueel.

Bekijk het laatste nieuws- & inspiratieitems

Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad
Grando actueel.

Bekijk het laatste nieuws- & inspiratieitems

Actueel

Dit zijn dé badkamertrends in 2017!

  • Inspiratie
  • 17 januari 2017 - 13:49
Dit zijn dé badkamertrends in 2017! Midden januari. De eerste weken was het nog even wennen, maar inmiddels is die 7 in het jaartal alweer de normaalste zaak van de wereld. Wie het aankomende jaar een badkamerverbouwing op de planning heeft staan, zal al flink aan het oriënteren zijn: het is dan ook dé jouw kans om dan eindelijk jouw badkamerdromen te verwezenlijken.. Maar wat zijn de trends van het moment? Van welke handige indelingen moet je op de hoogte zijn en welke luxe apparatuur mag niet ontbreken in jouw nieuwe badkamer? Je leest het hier.
Lees meer

Goede voornemens? Begin in de keuken!

  • Inspiratie
  • 11 januari 2017 - 16:48
Goede voornemens? Begin in de keuken! Allereerst, de beste wensen en welkom in 2017! Met de feestdagen achter de rug is de tijd van het waarmaken van onze goede voornemens aangebroken. In die top 5 van goede voornemens komen elk jaar weer aan aantal dezelfde plannen terug, zoals afvallen, gezonder leven en zuiniger leven. Wil jij er dit jaar écht werk van maken? Dan kunnen wij als keukenspecialist jou wel een handje helpen.. Benieuwd hoe? We vertellen je er alles over in deze blogpost!
Lees meer

Keukenvoornemens 2017: zo houd jij het netjes én schoon

  • Inspiratie
  • 28 december 2016 - 14:49
Goede voornemens. Bijna iedereen heeft ze. Toch kunnen we ons er maar moeilijk aan houden. Ook wanneer het om een opgeruimde en schone keuken gaat. Want hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je het schoonmaken van de oven toch nét wat beter bij had kunnen houden het afgelopen jaar? En hoe lang houd jij je keuken netjes na een grondige opruimbeurt? Wie voor 2017 het voornemen heeft om de keuken netjes te houden, hebben wij een aantal handige tips!
Lees verder

Welk keukentype ben jij

  • Inspiratie
  • 13 december 2016 - 13:33
Na een periode van wikken en wegen heb je dan eindelijk de knoop doorgehakt: het is tijd voor een nieuwe keuken. Voordat je aan de slag gaat met deze keukenmetamorfose zal je eerst de nodige inspiratie op moeten doen. Maar waar begin je met zoeken? Er zijn tenslotte zoveel mogelijkheden… Onze tip: onderzoek eerst welke keukenstijl het beste bij jou past. In deze ‘keukenhoroscoop’ zetten we de vier populairste keukensterrenbeelden op een rijtje. Welk keukentype ben jij?
Lees verder

De moderne badkamer: zo kom je de winter door!

  • Inspiratie
  • 25 november 2016 - 14:55
Wanneer het buiten koud en guur is, is niets zo ontspannend als een warme douche of lekker bad. Echter, gedurende die koude wintermaanden is de gedachte van het uit de douche stappen op een koude badkamervloer waarschijnlijk genoeg om je te doen huiveren. Ken je dat gevoel? Angstig het moment uitstellend dat de schuifdeur van de douchecabine open moet? Het moment dat die warme douche teniet wordt gedaan door de koude windvlaag die je dan tegemoet komt? Het kan ook anders. Met een aantal slimme oplossingen zorg je ervoor dat het douchen én het onder de douche vandaan komen een ontspannende ervaring wordt. Grando presenteert de moderne badkamer: zo kom je de winter wel door!
Lees verder

Pagina's