Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Goede info, nemen de tijd, genoeg keuze. Levering tegels problematisch maar dat ligt aan Grando logistiek, niet aan de winkel. Badkamer goed gemonteerd, nette en vriendelijke monteur (Roy van Hout) en tegelzetter (Sebastiaan)
Toke van Helvert-Bijnen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 november 2023
Komen afspraken na, zeer deskundig personeel, denken mee en geven vrijblijvend advies. Als na de oplevering er kleine aanpassingen nodig zijn worden deze kosteloos veranderd. Als laatste, al het personeel is zeer vriendelijk en korrekt in een woord top.
John van Dijk
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 november 2023
Ontvangst in de showroom met een lekker kopje cappuccino, na enkele vragen wat wij precies zochten en verwachten. Kregen we duidelijke inlichtingen over mogelijkheden en prijzen. Na nog enkele vervolg afspraken. Hebben we de keuken van onze keuze besteld, binnen een paar dagen kregen we de leverdatum en plaatsing datum. Die ook perfect klopten, zodat wij nu onze nieuwe keuken in gebruik hebben kunnen nemen. Dank aan Olav voor de goede zorgen.
Fam. van Creij
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 06 november 2023
Alles naar wens verlopen ook de kleine misverstanden fijn opgelost en alles binnen de afgesproken tijd, dank hiervoor.
Toon martens
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 24 juli 2023
Super geholpen, goede informatie vooraf, goede aflevering van keuken en badkamermeubel. Goede montage. Wij zijn zeer tevreden over de service en hartstikke blij met onze nieuwe spullen.
J.knapen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 19 juli 2021
Goede service, afspraken worden nagekomen, montage perfect gedaan, SUPER. Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: We hebben de bestaande keuken, uitgebreid/verlengd.
Ad
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Badkamer keuken en tegels bij grando keukens helmond gekocht! Super service en er word altijd met je mee gedacht! Aanvulling ontvangen 9 december 2020: Ik wil grando keukens helmond 5 sterren geven! De levering en montage zijn gedaan dus graag wil ik vragen of jullie mijn recensie online willen zetten. Ik zou contact opnemen als het plaatsen gebeurd was!
Jessica roost
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 30 september 2020
Naar alle tevredenheid een showroomkeuken gekocht. Hierbij correct geholpen alsof de volledige prijs werd betaald.
Stef
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 september 2020
We hebben een keuken gekocht. Door overmacht wat later geplaatst. Voor ons geen enkel probleem. Achterwand moet nog komen
Wim Hubers
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 10 augustus 2020
In een kleine ruimte in een huis van 1920 waar alles op het oog recht lijkt, is een prachtige badkamer gerealiseerd waar het heerlijk badderen en douchen is. Ik ben zeer tevreden!
Diënne Kamphuis
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 mei 2020
Hebben een mooie nieuwe keuken gekocht en waren van een ding niet blij. De wasbak lag te diep in het werkblad maar dit is erg vakkundig opgelost en krijgen een nieuw werkblad met een andere wasbak
v Lieshout
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 08 mei 2020
We hebben een nieuwe keuken in filiaal Helmond gekocht.Supervriendelijke mensen die je ontvangen en helpen bij de keuze.Ze nemen echt de tijd voor je.We hadden nog een vraagje over het schema van electra en water wat we hadden ontvangen.Even langs de winkel geweest en Peter heeft alles duidelijk uitgelegd.Alles in netjes geleverd en geïnstalleerd.Super service
M den Dapperen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 februari 2020
Badkamer gekocht en we zijn goed geadviseerd. Plaatsing uitstekend. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Haans
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 12 februari 2020
Keuken gekocht. Goed verkoopadvies en alles goed geleverd en geplaatst. Kortom top service.
P. Delsing
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 04 februari 2020
Top service
Zorgconsulent Zuid
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Feedback Company - 03 februari 2020
Ik heb een keuken, badkamer en toilet laten verzorgen door Grando Helmond en ben uitstekend geholpen. Zowel bij het kiezen van de juiste materialen als bij het uitwerken van de tekening. En dit alles binnen mijn budget. De service van Peter en Cristel oversteeg mijn verwachtingen. Altijd welkom om verdere vragen te stellen en zaken te bespreken. Klasse!
Annelies Hoens
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 januari 2020
Showroomkeuken gekocht in Helmond. Alles super geregeld door Peter. Dik tevreden! Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Het is geleverd, monteren doen we in eigen beheer.
Anita Kamp
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 december 2019
We hebben in de september in Helmond een keuken gekocht. Hele fijne zaak met een dorps karakter. Heel gastvrij, ook voor de kids. Mooi ontwerp geworden en werd goed meegedacht. Installatie en afwerking top! Aftersales ook heel goed. Enkele puntjes werden meteen opgelost. Peter en collega's: heel erg bedankt!
Bram
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 27 november 2019