Vacatures Grando purmerend

DEZE STOEL STAAT VOOR JOU KLAAR!

Ben jij een gedreven en staat bij jou de klant centraal? Wil jij je talenten verder ontwikkelen bij een unieke organisatie? Lees dan verder,

OPERATIONEEL MANAGER BEDRIJFSBUREAU

Wat zoeken wij

Het betreft een fulltime functie. Je werkweek is van maandag t/m vrijdag. Je hebt ervaring in de sanitair branche. In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse operatie. Je geeft leiding aan 3 medewerkers op kantoor, 4 eigen monteurs en diverse onderaannemers. Je zorgt ervoor dat het proces na verkoop tot en met de oplevering van de keukens en badkamers effectief en gestructureerd verloopt. Je bent financieel verantwoordelijk voor de marge- en kosten bewaking van je afdeling. Je zorgt dat er afstemming en communicatie plaatsvindt tussen de operatie aan de ene kant en sales aan de andere kant. Je bewaakt wie wat doet, wat de levertijden zijn en of het werk op tijd afkomt. Je weet wat er leeft en speelt op de werkvloer. Je zorgt dat de afdeling gedisciplineerd werkt en tegelijkertijd dat de sfeer goed blijft. De operationeel manager is tevens met het team eindverantwoordelijk voor de service na oplevering en zet daar waar nodig direct acties uit om deze zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid van onze klanten op te lossen. Een goede afstemming met leveranciers is daarin noodzakelijk. Je weet daarnaast te schakelen en te reageren op onverwachtse zaken als dat noodzakelijk is. Het is een pre als je kennis hebt van keukens.

Functie eisen

 • Je beschikt over een relevant diploma op HBO/WO-niveau.
 • Je hebt ervaring in de sanitair branche en weet wat er bij komt kijken om sanitair te plaatsen.  
 • Je bent een sterke en ervaren manager (minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol).
 • Je streeft naar operationeel excellence. Je bent vindingrijk, servicegericht en je kunt goed samenwerken met professionals.
 • Je zorgt voor het optimaal functioneren van het bedrijfsbureau. Als manager toon je leiderschap en weet mensen te inspireren.
 • Je bent de back-up voor de collega’s van de afdeling bedrijfsbureau als zij afwezig zijn. Het bestellen en controleren van orders is onderdeel van je takenpakket.
 • Je bent sterk in het onderhouden met contacten met de managers en de directie binnen de organisatie.
 • Daarnaast ben je flexibel en weet je in een dynamische en veranderende omgeving de juiste keuzes te maken en ben je besluitvaardig

Wie zijn wij

Grando Keukens & Bad groeit! Met 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. In onze organisatie krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een top manager.

Onze arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Eventuele bonus en auto van de zaak zijn bespreekbaar
 • Reiskosten woon-werk verkeer
 • Pensioen
 • Personeelsregelingen
   

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV, pasfoto en motivatie naar onderstaand mailadres.

Grando Keukens & Bad
Contactpersoon: Kai Goosen
Email: kai@grandoretail.nl
Telefoon:0623068882 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

KEUKENMONTEUR M/V

Wat zoeken wij?
Als ervaren keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten. Je hebt ervaring met het plaatsen van keukens en vind het contact met de klant ook leuk. Daarnaast zul je van tijd tot tijd ook terugkomen bij klanten voor service. 

Wij zijn op zoek naar een keukenmonteur met de volgende eigenschappen:

 • Je streeft samen met ons en de klant naar een optimaal resultaat
 • Je kunt keukens plaatsen
 • Je hebt oog voor detail
 • Je kunt zelfstandig werken en binnen een team
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je denkt oplossingsgericht

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een gezellig team van collega's in dienst van Grando Purmerend. 

Wie zijn wij
Grando Keukens & Bad groeit! Met ruim 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. In de showroom zijn de allerlaatste trends te zien. Of de klant nu op zoek is luxe, landelijk, modern, klassiek of betaalbaar design, Grando Purmerend kan het bieden. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering begeleiden wij onze klanten in het hele traject. Dit verwachten wij ook van de monteur tijdens de installatie. Met jouw oog voor detail zorg je dat de keuken in perfecte staat opgeleverd word. 

Onze arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
   

Geïnteresseerd?
Ben jij de representatieve monteur welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? En lijkt het je leuk om je bij ons team te voegen? Stuur dan je CV en motivatie naar onderstaand emailadres:

Grando Keukens & Bad 
Contactpersoon: Kai Goosen
Email: kai@grandoretail.nl
Telefoon: 06-23068882

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld