Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Geschreven op: 09/11/2017
Bron: Qasa.nl
Familie de Jonge VriezenveenAlmelo
10 uit 10
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen. Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Geschreven op: 24/10/2017
Bron: Qasa.nl
A. BakhuisAlmelo
10 uit 10
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
Geschreven op: 23/10/2017
Bron: Qasa.nl
G.P.E van OorschotAlmelo
8 uit 10
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
GeraldAlmelo
8 uit 10
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Geschreven op: 28/05/2017
Bron: Qasa.nl
robAlmelo
8 uit 10
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Geschreven op: 02/04/2017
Bron: Qasa.nl
SchreurAlmelo
10 uit 10
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Geschreven op: 22/03/2017
Bron: Qasa.nl
G. kruizeAlmelo
10 uit 10
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Geschreven op: 27/11/2016
Bron: Qasa.nl
Familie WigboldAlmelo
10 uit 10
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
WilmaAlmelo
8 uit 10
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Geschreven op: 27/07/2016
Bron: Qasa.nl
ScheurinkAlmelo
10 uit 10

Pagina's