Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
GeraldAlmelo
8 uit 10
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Geschreven op: 28/05/2017
Bron: Qasa.nl
robAlmelo
8 uit 10
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
WilmaAlmelo
8 uit 10
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Geschreven op: 22/07/2016
Bron: Qasa.nl
J.KastenbergAlmelo
8 uit 10
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Geschreven op: 20/05/2016
Bron: Qasa.nl
Robin HofAlmelo
8 uit 10
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Geschreven op: 15/05/2016
Bron: Qasa.nl
Paul BekhuisAlmelo
8 uit 10
ruime aandacht voor de klant en zijn wensen
Geschreven op: 23/02/2016
t.stamAlmelo
8 uit 10
De badkamer is prachtig geworden. Prijs kwaliteitverhouding is goed. De installateurs leverden goed werk.
Geschreven op: 17/02/2016
L. van der VinneAlmelo
8 uit 10
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Geschreven op: 22/01/2016
Bron: Qasa.nl
LindaAlmelo
8 uit 10
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
Geschreven op: 11/12/2015
Bron: Qasa.nl
JC VandongenAlmelo
8 uit 10

Pagina's