Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Top bedrijf en fijne medewerkers. Grando Assen als bijzonder prettig ervaren.
Geschreven op: 12/01/2020
anonymousAssen
8 uit 10
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
H.JansenAssen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Prima advies gekregen waarbij goed naar de bouwtekening is gekeken. De levering en plaatsing was ook prima verzorgd. Grando Assen een echte aanrader
Geschreven op: 24/09/2019
Bron: Qasa.nl
E.H. van HoutenAssen
10 uit 10
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jeannette en HenryAssen
8 uit 10
Bij Grando Assen wordt je vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij hebben hier een keuken gekocht en alles is van A tot Z, zoals het hoort afgehandeld.
Geschreven op: 13/06/2019
Bron: Qasa.nl
Van WeltAssen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Heb niks te klagen!
Geschreven op: 10/05/2019
Bron: Qasa.nl
BrianAssen
8 uit 10
Keuken gekocht, alleen de meubels. Inspiratie opgedaan via de website van Grando en de keuken ingetekend via het 3d tekenprogramma. Ontzettend goed geholpen door de medewerker. Denkt ook mee en is duidelijk en eerlijk. Ook dat we de apparatuur elders hebben gekocht was geen probleem. Daar werd zelfs over meegedacht bij bv de aanschaf van een Quooker en de rest van de apparatuur. Ook hebben we de keuken zelf geinstalleerd. Ook voor vragen tijdens de installatie was Grando bereikbaar en dacht mee. Kortom een uitgeklede keuken gekocht maar desondaks een uitstekende service!
Geschreven op: 20/04/2019
Bron: Qasa.nl
JM LunenborgAssen
8 uit 10
Heel blij met prachtige keuken. Verkoop bijzonder vriendelijk en professioneel. Zeer goede levering en plaatsing
Geschreven op: 05/01/2019
MarleenAssen
10 uit 10
Inmiddels twee keer een keuken en badkamer laten plaatsen door Grando. Leon die je vakkundig helpt. Hij denkt me in oplossingen. De zeer mooie 3D tekeningen zijn en lust voor het oog. En natuurlijk alle lof voor de vakkundigheid en nauwkeurigheid van de monteurs! Een aanrader!
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
H WezemanAssen
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
Gerda AssenAssen
8 uit 10

Pagina's