Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een keuken en een badkamer gekocht. Aanvulling ontvangen 14 juni 2019: Wij hebben alles al geleverd gekregen ik heb alles zelf gemonteerd.
Geschreven op: 13/06/2019
Bron: Qasa.nl
C pippingBarendrecht
8 uit 10
Hebben een keuken gekocht. Super geholpen. Fijn contact. Plaatsing ook correct gedaan. hele aardige meneer. Fijn dat er nog een na controle door Evert werd gedaan. al heeft hij niks negatief kunnen ontdekken. Raad dit bedrijf zeker bij andere aan
Geschreven op: 11/06/2019
Bron: Qasa.nl
Klaas en Tonny van DamBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben compleet nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Barendrecht. Tijdens het verkoopproces werd goed meegedacht en werden enkele leuke ideeën gedeeld. De keuken is op afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Ook tijdens de montage was veel ruimte voor overleg en vragen. Eén onderplint is geleverd in de verkeerde kleur, maar dat is meteen opgepakt en zal binnenkort alsnog in orde gemaakt worden.
Geschreven op: 06/06/2019
Bron: Qasa.nl
RemcoBarendrecht
10 uit 10
Super mooie keuken geworden!, welke perfect bij het huis en bij ons past!.. wist goed wat ik wilde als eindresultaat, en de adviseur ging hierin mee, en gaf nog goede tips om het nog beter te krijgen! Chapeau
Geschreven op: 21/05/2019
Bron: Qasa.nl
MarinaBarendrecht
10 uit 10
wij hadden bij de aankoop van de keuken zelf een plan gemaakt met een bijbehorend budget. Bij alle bezoeken aan Grando hebben wij van de afd. verkoop dhr. van Staten nuttige adviezen gekregen en begrip voor de veranderingen die wij enkele malen gemaakt hebben. Ook zijn wij in overleg binnen het budget kunnen blijven. De levering van de keuken is exact gegaan zoals was afgesproken en de montage is in de afgesproken tijd vakkundig uitgevoerd. Kortom Grando heeft een tevreden keukenklant toe te voegen aan zijn sales.
Geschreven op: 17/05/2019
P.G. JacobseBarendrecht
10 uit 10
De wens een badkamer op zolder. Bouwen vanaf niks, dat bleek niet voor iedereen weggelegd. Bij Grando Barendrecht wel!! Er werd goed meegedacht in de winkel voor het ontwerp en thuis kwam Mathijs met zijn twee gouden handen. Ook tijdens het opbouwen en afwerken werd er steeds goed overlegd. Het resultaat is een prachtige, luxe, super strak afgewerkte badkamer. Wij zouden Grando in samenwerking met Mathijs iedereen aanraden!!
Geschreven op: 25/04/2019
Bron: Qasa.nl
Renate MiddelveldBarendrecht
10 uit 10
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij gekocht hebben bij Grando Barendrecht. Het resultaat is echt prachtig! Het gehele proces vanaf de eerste keer dat wij de showroom binnenstapten t/m de plaatsing van de keuken thuis is heel prettig verlopen. Evert Rop van Grando Barendrecht en Willem Verhoeks van Verhoeks keukenmontage hebben er samen voor gezorgd dat wij een keuken hebben die voldoet aan al onze wensen en tot in de puntjes is verzorgd. Wij kunnen dan ook niets anders zeggen dan dat we super tevreden zijn!
Geschreven op: 16/04/2019
Bron: Qasa.nl
Familie MeulendijkBarendrecht
10 uit 10
Badkamer gekocht. Adviseur was zeer behulpzaam, ook nadat bleek dat de gekozen doucheafvoer te hoog was, kon deze omgeruild worden (met bijbetaling) naar een afvoer die lager is. Dit scheelde 3cm ophogen van de vloer. Jammer dat de vloertegels die te veel waren (ca. 5m²) niet teruggenomen konden worden.
Geschreven op: 14/04/2019
Bron: Qasa.nl
DumasBarendrecht
8 uit 10
Advies, ontwikkeling en het daadwerkelijk uitvoeren .. en dan nog mooier dan wij konden dromen! Bedank voor het goede advies voor zowel de keuken, vloer, woonkamer en ook het verlichtingsplan. Het resultaat is verbluffend! Bedankt Team Grando Barendrecht
Geschreven op: 05/04/2019
Bron: Qasa.nl
KoudstaalBarendrecht
10 uit 10
Via het internet kwam ik terecht op de site van Grando Barendrecht. Mede door de goede recensies was mijn keuze snel gemaakt. Totaal geen spijt gehad van deze keus. Vanaf het moment dat ik met Evert en Amanda in gesprek raakte kreeg ik steeds meer het gevoel: "Dit zit goed". Ontzorgen is wat men pretendeert. Zij hebben dit meer dan waar gemaakt. De mensen om Evert heen zijn ook vaklui. Martin, Leroy en Willem hebben een mooie klus afgeleverd. Alles was bespreekbaar en dit allemaal met de nodige humor. Ik wil Grando Barendrecht en het gehele team bedanken voor het mooie werk. Oh ja. De wijn en de cakejes bij de koffie waren ook lekker.
Geschreven op: 09/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marcel HallinkBarendrecht
10 uit 10

Pagina's