Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Via het internet kwam ik terecht op de site van Grando Barendrecht. Mede door de goede recensies was mijn keuze snel gemaakt. Totaal geen spijt gehad van deze keus. Vanaf het moment dat ik met Evert en Amanda in gesprek raakte kreeg ik steeds meer het gevoel: "Dit zit goed". Ontzorgen is wat men pretendeert. Zij hebben dit meer dan waar gemaakt. De mensen om Evert heen zijn ook vaklui. Martin, Leroy en Willem hebben een mooie klus afgeleverd. Alles was bespreekbaar en dit allemaal met de nodige humor. Ik wil Grando Barendrecht en het gehele team bedanken voor het mooie werk. Oh ja. De wijn en de cakejes bij de koffie waren ook lekker.
Geschreven op: 09/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marcel HallinkBarendrecht
10 uit 10
We hebben een extra kast laten plaatsen in onze bestaande keuken die we bijna 6 jaar geleden gekocht hebben bij Evert Rop. We zijn er heel blij mee alsof het nooit anders geweest is fijn extra opbergruimte. Na een kijkje in de showroom overleg gehad of dat wat wij wilde geplaatst kon worden, onder genot van koffie en gebak alles besproken. Nu het er staat is het nog mooier!! Bedankt
Geschreven op: 05/03/2019
Bron: Qasa.nl
J van SinttruijeBarendrecht
10 uit 10
Ik heb hier een keuken aangeschaft, de service was prima, de kennis en het advies gaven ons veel vertrouwen en dat bleek ook zo uit te komen, de levering van de keuken was super, alles klopte ! Niet alleen de adviseur deed zijn werk goed, maar ook de 2 heren die bij ons de keuken afleverde, keurige bejegening, accuraat en snel. Wij kijken terug op een geslaagde aankoop.
Geschreven op: 11/02/2019
Bron: Qasa.nl
Nicole BoelenBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer deskundig geadviseerd en hebben geweldig mooi ontwerp gekregen die we zelf nooit bedacht konden hebben. Enorm creatief en daardoor het vermelden waard. Aanvulling ontvangen 13 februari 2018: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Betreft vestiging Barendrecht waar we keuken gekocht hebben.
Geschreven op: 11/02/2019
Bron: Qasa.nl
Familie SpijkersBarendrecht
8 uit 10
Goede verkoper goede communicatie goede afhandeling zeer goede betrouwbare en snelle mensen die de badkamer hebben geplaatst.
Geschreven op: 08/02/2019
KosterBarendrecht
10 uit 10
Badkamer gekocht, prettige verkoper, resultaat een hele mooie badkamer. Aanvulling ontvangen 8 februari 2019: Is geleverd en gemonteerd.
Geschreven op: 08/02/2019
Bron: Qasa.nl
H J KosterBarendrecht
10 uit 10
Keuken gekocht bij grando barendrecht. Heel erg goed geholpen en niet opdringerig. Nemen de tijd voor u en komen met goede ideeen. Plaatsen keuken ook super gedaan. Anton nam de tijd en heeft prima werk afgeleverd. Evert rob kwam na plaatsing keuken nog even langs om te kijken of alles naar wens was verlopen en goed is gegaan.
Geschreven op: 11/01/2019
Bron: Qasa.nl
John van der windenBarendrecht
10 uit 10
Na waterschade door een kapotte waterleiding noodgedwongen op pad voor een nieuwe keuken. De adviseur kwam persoonlijk langs om de schade op te nemen en heeft ons geweldig bijgestaan. Afspraken en prijzen werden helder gecommuniceerd. We hebben nu weer een prachtige keuken
Geschreven op: 28/12/2018
Marlijn van der SluisBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Vakkundige verkoop door twee medewerkers. Vakkundige montage door montec. Er was een probleem maar die is goed opgelost door de eigenaar.
Geschreven op: 23/12/2018
Bron: Qasa.nl
Corine Hoek-SnijdersBarendrecht
8 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Barendrecht. Mooie showroom klantvriendelijk meedenkend. Goed ingemeten goed contact.
Geschreven op: 15/12/2018
A.M. de GrootBarendrecht
9 uit 10

Pagina's