Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
Geschreven op: 02/09/2019
Bron: Qasa.nl
Familie Brandwijk, SliedrechtBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
Geschreven op: 01/09/2019
Bron: Qasa.nl
Van GelderBarendrecht
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht en zijn vakkundig geholpen door Evert. Alles is goed verlopen, we zijn erg blij met onze keuken. Ziet er fantastisch uit. Ook de monteur is een vakman, op wat kleine dingen na, die ze nog gaan verhelpen zijn we super tevreden over alles.
Geschreven op: 14/08/2019
Bron: Qasa.nl
Gerrit en Rijny WesterikBarendrecht
10 uit 10
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geinstalleerd.
Geschreven op: 07/08/2019
Bron: Qasa.nl
MichaelBarendrecht
8 uit 10
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
Geschreven op: 29/07/2019
Bron: Qasa.nl
B BeemsterBarendrecht
8 uit 10
zeer klantvriendelijk en professioneel aanrader om hier je keuken uit te zoeken
Geschreven op: 23/07/2019
john hermansBarendrecht
9 uit 10
gastvrij ontvangen ,goede uitleg en oplossingen gekregen , Keuken besteld ,perfect afgeleverd ,service en aandacht voor de klant Bedankt Evert Rop
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
John HermansBarendrecht
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
BertBarendrecht
10 uit 10
Vanaf binnenkomst tot en met de plaatsing zeer tevreden. Tijdens ontwerpfase goede tips en veel meedenken. Uitvoering prima in orde en altijd snel reactie op vragen. Zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
van HeterenBarendrecht
10 uit 10
Keuken gekocht. Echt geweldig advies zeker t.a.v. De te maken keuzes. Montage zelf gedaan maar zelfs toen konden we eenvoudig in contact komen met de verkoper voor vragen die we er over hadden. Levering was ook prima op tijd.
Geschreven op: 25/06/2019
Bron: Qasa.nl
JosjeBarendrecht
10 uit 10

Pagina's