Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super geholpen en mee gedacht door Granda Barendrecht
Geschreven op: 07/01/2020
Grando barendrechtBarendrecht
10 uit 10
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Geschreven op: 26/12/2019
Bron: Qasa.nl
piet v.d.LeedenBarendrecht
10 uit 10
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima. Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Geschreven op: 28/11/2019
Bron: Qasa.nl
Marianne RollBarendrecht
10 uit 10
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak via via bij Evert Rop bij Grando Barendrecht terechtgekomen. Wat een verademing...geen opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke verkoop. Geen vraag is te gek voor Evert en z'n team, ze denken en helpen mee waar nodig. En zoals Michelle zei "een keuken kopen hoort een feestje te zijn" en dat is ook zo en daar heeft Grando Barendrecht gelukkig alsnog voor gezorgd! Hartelijk bedankt jullie zijn toppers!
Geschreven op: 02/11/2019
Bron: Qasa.nl
Marleen en BasBarendrecht
10 uit 10
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
Geschreven op: 02/09/2019
Bron: Qasa.nl
Familie Brandwijk, SliedrechtBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
Geschreven op: 01/09/2019
Bron: Qasa.nl
Van GelderBarendrecht
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht en zijn vakkundig geholpen door Evert. Alles is goed verlopen, we zijn erg blij met onze keuken. Ziet er fantastisch uit. Ook de monteur is een vakman, op wat kleine dingen na, die ze nog gaan verhelpen zijn we super tevreden over alles.
Geschreven op: 14/08/2019
Bron: Qasa.nl
Gerrit en Rijny WesterikBarendrecht
10 uit 10
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geïnstalleerd.
Geschreven op: 07/08/2019
Bron: Qasa.nl
MichaelBarendrecht
8 uit 10
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
Geschreven op: 29/07/2019
Bron: Qasa.nl
B BeemsterBarendrecht
8 uit 10
zeer klantvriendelijk en professioneel aanrader om hier je keuken uit te zoeken
Geschreven op: 23/07/2019
john hermansBarendrecht
9 uit 10

Pagina's