Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken, badkamer & toilet gekocht en laten installeren. We kunnen niet anders concluderen dan er sprake was van een goede service, heldere communicatie, vakmanschap en betrokkenheid. Zowel van Fred als van Aad. Fred komt regelmatig polsen hoe e.e.a. verloopt, ook fijn. Een aanrader dus Grando Bergambacht!
Geschreven op: 05/12/2018
Bron: Qasa.nl
Gido en DunjaBergambacht
10 uit 10
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben was het een verademing om door Fred geholpen te worden. Geen gladde verkooppraatjes maar recht door zee en duidelijk advies. Het plaatsen van de keuken door Willem was super. Netjes, snel en ook nog gezellig! kan iedereen Grando Bergambacht aanraden
Geschreven op: 04/12/2018
Bron: Qasa.nl
de grootBergambacht
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht en ben goed geholpen/geadviseerd. Vooral de korte lijntjes zijn erg prettig. Aanvulling ontvangen 20 november 2018: Mijn keuken is geplaatst en is prima bevallen!
Geschreven op: 20/11/2018
Bron: Qasa.nl
A. Visser-van den DoolBergambacht
8 uit 10
Badkamer gekocht.overwegingen hiervoor waren de zeer prettige contacten en ook de deskundigheid van de heer Kreukniet.Inmiddels is de badkamer opgeleverd. Het resultaat heeft ons ook doen besluiten een nieuwe keuken hier aan te schaffen. Wij kunnen iedereen adviseren met deze firma in zee te gaan.
Geschreven op: 17/11/2018
Bron: Qasa.nl
P.PorsulBergambacht
10 uit 10
Wij hebben bij Fred Kreukniet een keuken uitgezocht. Kan Grando Bergambacht iedereen aanraden. Geen loze praat en verkoop trucjes. En de levering ... Top!
Geschreven op: 31/10/2018
Bron: Qasa.nl
esther van TienhovenBergambacht
10 uit 10
keuken gekocht, prima geholpen en goed gemonteerd.
Geschreven op: 12/05/2018
Bron: Qasa.nl
p.brandsBergambacht
8 uit 10
Ik heb een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Bergambacht. Ik ben prima geholpen door Fred Kreukniet van Grando Bergambacht en de hele verbouwing is vlot en netjes verlopen. Ik ben er heel tevreden over. Gerry
Geschreven op: 01/05/2018
Bron: Qasa.nl
GerryBergambacht
8 uit 10
Een aantal jaren geleden al een badkamer gekocht bij Grando Bergambacht en daar waren we zo tevreden over, dat we nu begin 2018 teruggingen voor de renovatie van ons toilet. Fred Kreukniet stond net als toen weer voor ons klaar en hielp ons met het uitzoeken van al het benodigde sanitair en de tegels. Daar neemt hij alle tijd voor. Ook bemiddelt hij bij een installateur/monteur. Tijdens het werk komt hij een paar keer kijken. Inmiddels is het klaar en heel mooi geworden! Het fijne van Grando Bergambacht is dat alles op een persoonlijke manier tot in de puntjes wordt geregeld.
Geschreven op: 18/04/2018
Bron: Qasa.nl
Lucy & Ton, SchoonhovenBergambacht
8 uit 10
Bij Fred Kreukniet van Grando Bergambacht een complete badkamer gekocht in november 2017. Perfecte service! Denkt echt mee en dringt er absoluut niet op aan om snel een badkamer te verkopen. In januari 2018 is onze badkamer geïnstalleerd door monteur Michael; ook met hem als coordinerend persoon liep alles vlot. ideaal was het dat we een nooddouche konden gebruiken van hem! Grando Bergambacht is echt een aanrader!
Geschreven op: 08/04/2018
Bron: Qasa.nl
Klaas en Else de MikBergambacht
10 uit 10
Wij hebben eind 2016 een badkamermeubel en in september j.l. een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben een uitstekende ervaring met de heer Kreukniet. Hij neemt alle tijd en belangrijker, hij denkt met je mee. Alles was op tijd en correct geleverd. Ook de plaatsing is bijzonder goed gegaan.
Geschreven op: 25/10/2017
Bron: Qasa.nl
Bas ZwijnenburgBergambacht
8 uit 10

Pagina's