Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een volledig nieuwe badkamer gekocht en laten plaatsen. Het is altijd lastig om uit een ruime keuze jouw droom badkamer te selecteren, hier zijn wij heel ongedwongen en professioneel bij geholpen. Het is uiteindelijk de badkamer geworden die wij hadden gehoopt te krijgen en zijn zeer content met Grando! Een dikke aanrader!
Geschreven op: 25/10/2017
Bron: Qasa.nl
W. ChaudronBergambacht
10 uit 10
Wij zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn. Er werd goed meegedacht met onze ideeën. We waren er al snel uit wat het moest gaan worden, mede dankzij Fred is het ook geworden zoals we het bedacht hadden. We genieten iedere dag van onze keuken!
Geschreven op: 23/10/2017
Bron: Qasa.nl
Rianne KaarsBergambacht
8 uit 10
Goede showroom en service. Alleen bij de aflevering waren een paar kleine foutjes gemaakt. Deze zijn keurig hersteld.
Geschreven op: 14/09/2017
Bron: Qasa.nl
Leo MimpenBergambacht
8 uit 10
Wij hebben er een keuken en badkamer gekocht. Ontvangst in de zaak was top we konden rustig rond kijken en toen we wisten wat we wilde werden we super goed geholpen door Fred. De levering van de spullen was ook goed alles netjes en op tijd. De keuken werd door grand gemonteerd op paar rest puntjes was dit ook dik in orde. De badkamer werd geïnstalleerd door onze eigen loodgieter ,de spiegelverlichting was kapot maar dit is netjes en snel opgelost. Enige min punt was de tegelzetter ,moet eerlijk zeggen zijn chef loste de problemen tot s avonds laat op maar ik zal zelf als advies geven regel een eigen tegelzetter. Het enthousiasme wat in het begin was miste ik op het eind wel een beetje bij Fred.naar ons toe, hij kwam wel regelmatig kijken hoe de zaken gingen dat vonden wij wel heel netjes.
Geschreven op: 11/06/2017
Bron: Qasa.nl
Remco van HoekBergambacht
8 uit 10
Wat Grando Bergambacht kenmerkt is de goede personlijke sfeer en aandacht die de klant krijgt bij het uitzoeken van badkamer of keuken. Een dikke pluim voor Fred Kreukniet. Wij zijn erg tevreden over onze badkamer. Modern en strakke vormgeving waar we elke dag veel plezier aan beleven. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of keuken.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Dorith von HegedusBergambacht
10 uit 10
Prima geholpen en voorlichting ontvangen tevens een goede vakman toegewezen gekregen voor de betegeling. De kwaliteit van het afgesproken concept kwam overeen met de afspraak. Wel moest ik zelf e.e.a. zelf doen dat was zwaar en toch onderschat door mijzelf.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
Gert van der LindenBergambacht
8 uit 10
Vestiging heeft een dorps karakter en sfeer. Alle vrijheid om rond te kijken zonder lastig gevallen te worden. Heel goed geholpen zonder het gevoel iets te moeten. Ook na de handtekening volop service en nazorg. Een verademing t.o.v keukenzaken in de 'grote' stad. Ook over de via deze vestiging verkregen nette en kundige monteur zijn we erg tevreden! Wij raden dit bedrijf en zijn servicemonteur zeker aan!
Geschreven op: 19/02/2017
Bron: Qasa.nl
De VisserBergambacht
10 uit 10
Zeer tevreden zijn wij met onze nieuwe keuken en douchecabine met verlaagde vloer. Fred Kreukniet heeft ons deskundig geadviseerd. De offertes waren duidelijk en transparant. De installatiemonteur Willem is een zeer ervaren persoon welke ons ook met raad en daad heeft bijgestaan. Een aanrader
Geschreven op: 14/11/2016
Aart van Bergen BravenboerBergambacht
10 uit 10
Fred Kreukniet heeft ons goed geadviseerd bij de aankoop van onze keuken en badkamer. Neemt alle tijd en doet alle moeite om zijn klanten goed te informeren. Maakt van alles een tekening en heeft uitgebreide documentatie. Ronduit geweldig. Een aanrader.
Geschreven op: 11/11/2016
Bron: Qasa.nl
R.MoererBergambacht
8 uit 10
Zeer tevreden zijn wij met onze nieuwe keuken en douchecabine met verlaagde vloer. Fred Kreukniet heeft ons deskundig geadviseerd. De offertes waren duidelijk en transparant. De installatiemonteur, Willem, is een zeer ervaren persoon welke ons ook met raad en daad heeft bijgestaan. Een aanrader !!
Geschreven op: 08/11/2016
Bron: Qasa.nl
Yvonne & AartBergambacht
10 uit 10

Pagina's