Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken. Wij zijn erg goed geholpen, vooral door Vera Gijselhart. Zij is deskundig, denkt erg goed mee over mogelijkheden, en is heel creatief. Een keuken koop je niet elke dag en dan is het bijzonder waardevol als iemand voor, tijdens en na de koop stand by is. Oprechte belangstelling en medewerking, niks gespeeld of van een cursus. Topklasse.
Geschreven op: 13/01/2020
Bron: Qasa.nl
W.van de CalseydeBreda
8 uit 10
Ik heb een keuken, 3,6 meter achter wand en eiland 240 met natuursteen blad gekocht. Het ontwerp, het leveren en het monteren ging geweldig. En natuurlijk gaat het weleens mis, maar het is geen probleem als het goed wordt opgelost
Geschreven op: 14/12/2019
Bron: Qasa.nl
Piet van DongenBreda
10 uit 10
Blij met de uiteindelijke keuken. Deskundige hulp en meedenken in onze wensen. Naar volle tevredenheid is dit traject verlopen.
Geschreven op: 03/12/2019
Bron: Qasa.nl
LarsBreda
10 uit 10
Goed advies, alles volgens afspraak geleverd. De keuken is van top kwaliteit en op de zelfde manier geplaatst. Geen onderdelen tekort, alles klopt. Een aanrader!
Geschreven op: 15/11/2019
Bron: Qasa.nl
Peter DiepstratenBreda
10 uit 10
Wij hebben hier een keuken gekocht. Prettig contact met deze vestiging en hun goede, attente verkoper. Zeer bekwaam en hulpvaardig met de verkoop van onze keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst, ook dit is zeer prezierig verlopen. Kortom, zeer prettige ervaring en daardoor zeker aan te bevelen.
Geschreven op: 11/11/2019
Bron: Qasa.nl
Van den HoutenBreda
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Goed geholpen door Brahim. Zeer bekwaam, behulpzaam en hij dacht goed mee met de indeling en de persoonlijke wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 11/11/2019
Bron: Qasa.nl
F van OosterwijckBreda
8 uit 10
Vera heeft voor ons een prachtige keuken samengesteld. Ze luistert goed naar je wensen en heeft hele goede ideeën. Vera was zelfs na de aankoop beschikbaar voor het meedenken over bijpassende vloer en wandkleuren. Ook het plaatsen ging heel goed en door een fijn team. Wij zijn heel erg tevreden over hoe we geholpen zijn.
Geschreven op: 26/09/2019
Bron: Qasa.nl
Annemieke HuijbenBreda
10 uit 10
Ik ben heel goed geholpen door Brahim. Een heel spontane en betrokken verkoper !! Neemt alles heel serieus .Als iets onduidelijk was liet hij alles rustig zien . Hij neemt zelf contact op om te horen of alles goed is. Ik kan alleen maar Grando Breda aanraden voor een nieuwe keuken!
Geschreven op: 19/09/2019
Bron: Qasa.nl
Mevr A van der LindenBreda
10 uit 10
Voorjaar 2019 een keuken besteld bij Grando Breda. Voorafgaand aan de bestelling uitgebreide informatie gesprekken gehad met verkoopadviseur Brahim. Geweldig om mee te maken hoe enthousiast Brahim zijn werk uitvoert. Hij is op alle punten meedenkend en komt met goede adviezen, zonder te sturend of dwingend te zijn. De 3D-simulaties zijn een erg goede hulp bij het maken van de uiteindelijke keuze. Op advies van Grando hebben wij de montage en het al het pluswerk laten uitvoeren door de mensen van KeukenbouwersPlus. Deze combinatie van Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen en willen we van harte aanbevelen. Wij zijn zeer blij met het bereikte resultaat en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 14/08/2019
Bron: Qasa.nl
Cees en Marian CastelijnsBreda
10 uit 10
Beste mensen, We hebben bij Grando in Breda een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn door de gehele proces geholpen door Brahim. Deze heeft ons goed geholpen, geadviseerd en hij was altijd bereikbaar voor de vragen die we hadden. Alles is vlekkenloos verlopen zonder enige tegenslagen. Goede voorbereiding en de juiste vakmensen die de keuken hebben gezet. Bij deze wil ik Gerard ook bedanken voor het plaatsen van de keuken.
Geschreven op: 06/08/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. SahinBreda
10 uit 10

Pagina's