Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Voorjaar 2019 een keuken besteld bij Grando Breda. Voorafgaand aan de bestelling uitgebreide informatie gesprekken gehad met verkoopadviseur Brahim. Geweldig om mee te maken hoe enthousiast Brahim zijn werk uitvoert. Hij is op alle punten meedenkend en komt met goede adviezen, zonder te sturend of dwingend te zijn. De 3D-simulaties zijn een erg goede hulp bij het maken van de uiteindelijke keuze. Op advies van Grando hebben wij de montage en het al het pluswerk laten uitvoeren door de mensen van KeukenbouwersPlus. Deze combinatie van Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen en willen we van harte aanbevelen. Wij zijn zeer blij met het bereikte resultaat en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 14/08/2019
Bron: Qasa.nl
Cees en Marian CastelijnsBreda
10 uit 10
Beste mensen, We hebben bij Grando in Breda een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn door de gehele proces geholpen door Brahim. Deze heeft ons goed geholpen, geadviseerd en hij was altijd bereikbaar voor de vragen die we hadden. Alles is vlekkenloos verlopen zonder enige tegenslagen. Goede voorbereiding en de juiste vakmensen die de keuken hebben gezet. Bij deze wil ik Gerard ook bedanken voor het plaatsen van de keuken.
Geschreven op: 06/08/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. SahinBreda
10 uit 10
De Serviceverlening van Brahim was uit de kunst, zowel sales als aftersales Brahim is , op een natuurlijke manier, geïnteresseerd is de mens achter de koper, empatisch, gedreven, pro actief , humoristisch en altijd alles op het juiste moment. Ik heb derhalve erg goede ervaringen met Grando en zou zonder enige twijfel weer een aankoop doen bij Grando Breda. Eerdere ervaring van 29 maart 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij een top verkoper van dit bedrijf Brahim . We hebben in ons leven ( nu senioren) nog nooit z'n goede verkoper ontmoet, een geweldige inzet, erg enthousiast en empatisch, met een stukje humor erbij, relaxt, gedreven en uitermate flexibel. Een tien plus en een griffel!!!
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
Willem KlerxBreda
10 uit 10
Naar volle tevredenheid een badkamer en keuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen door alle collega's die daar werkzaam zijn. Goed rekening gehouden met de persoonlijke wensen ! Wij zijn zeer tevreden. Eerdere review van 14 mei 2018: Onlangs hier onze keuken gekocht. Vanaf de bestelling tot aan de levering was alles dan ook perfect geregeld !
Geschreven op: 14/06/2019
Bron: Qasa.nl
vd KasteeleBreda
10 uit 10
Keuken gekocht, vriendelijk en goede adviseur en afspraken op tijd nagekomen. Wel een scheur in het keukenblad, maar dat wordt netjes opgelost.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
SanderBreda
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen en geadviseerd door verkoper Brahim. Mede door zijn kennis en enthousiasme hebben wij nu een keuken geheel naar onze wensen.
Geschreven op: 18/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie Van LoonBreda
8 uit 10
We hebben een mooie moderne keuken gekocht en zijn door de adviseur genaamd Brahim uitstekend geholpen. Hij verdient een pluim. Jammer dat er een aantal onvolkomenheden waren die wat ons betreft adequater hadden kunnen worden opgelost.
Geschreven op: 27/04/2019
Bron: Qasa.nl
Pierre de RooijBreda
8 uit 10
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer gekocht. De verkoper Bart heeft ons goed geholpen. Levering was op tijd en netjes geleverd. We waren ook zeer te vrede over de monteur Bas.( geregeld via Grando) Werkt erg netjes en denkt met je mee. Kunnen nu heerlijk genieten van onze nieuwe aankoop!!
Geschreven op: 26/04/2019
Bron: Qasa.nl
SandyBreda
8 uit 10
Wij hebben bij de vestiging Breda een keuken gekocht. Vanaf het moment dat wij daar binnen kwamen werden we vriendelijk en op een professionele manier geholpen. Er werd ruim de tijd genomen en met ons meegedacht bij het uitzoeken en inrichten van de keuken. Er werd zelfs voor een lunch gezorgd. :) Na een aantal weken kwamen we nog een keer bij elkaar om nogmaals de gekozen keuken nog eens door te nemen zodat de keuze ook goed doordacht was. Ook de samenwerking mbt de voorbereidende werkzaamheden door keukenbouwersplus is ons zeer goed bevallen. Vanaf het moment van aankoop tot aan de oplevering zijn we compleet ontzorgt. Na de plaatsing is er ook nog een contactmoment geweest of alles goed was verlopen. Mochten we ooit nog voor de keuze komen te staan voor een keuken dan komen we zeker weer terug bij Grando Breda.
Geschreven op: 22/04/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. MachielseBreda
10 uit 10
Een keuken gekocht. Geholpen door Vera, zeer deskundig, goede ideeen en erg vriendelijk! De keuken is inmiddels geplaatst. Super mooi, erg te reden. De jongens van het plaatsen Bart en Koen ook topjongens, gaan rustig te werk, denken mee. Kortom meer dan tevreden over Grando!!
Geschreven op: 21/04/2019
Bron: Qasa.nl
Chantal van RijnBreda
10 uit 10

Pagina's