Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Uitstekend geholpen door Patricia! Een goede samenwerking en met veel inspiratie, we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken :-) Aanvulling ontvangen 9 maart 2019: keuken is reeds geplaatst tot tevredenheid.
Geschreven op: 08/03/2019
Bron: Qasa.nl
henkDelft
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. We zijn deskundig geadviseerd, de montage is supergoed, vlot en deskundig verlopen.
Geschreven op: 08/02/2019
Bron: Qasa.nl
S. WeteringsDelft
8 uit 10
Zeer goed geholpen en heel tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 14/09/2018
Bron: Qasa.nl
H krempelDelft
10 uit 10
De werkzaamheden zijn nog niet afgerond, maar het advies en verdere werkzaamheden tot op heden waren prima.
Geschreven op: 29/06/2018
Bron: Qasa.nl
jwvandenpollDelft
8 uit 10
Zeer goede keuken gekocht, met zeer goede service en nazorg. Meedenken met de klant tot in de kleinste details. Goed alternatieven bedenken om binnen budget te blijven. Prachtig eindresultaat op zeer kundige wijze geplaatst, conform was afgesproken. Laatst op zeer nette wijze vaatwasser vervangen en opnieuw alle kastdeurtjes kostenloos opnieuw gesteld. Grando delft chapeau!
Geschreven op: 16/05/2017
Bron: Qasa.nl
MiraDelft
10 uit 10
Ik zeer tevreden over de zaak zowel bij de bestelling als bij de levering. Ik had er al eens een nieuw toilet gekocht en ook de montage was geweldig. Ik koop er graag vaker en kan hem anderen aanbevelen.
Geschreven op: 22/03/2017
Bron: Qasa.nl
Bert van der HoekDelft
8 uit 10
verkoop goed, installatie prima, communicatie slecht. Offerte jammer te duur, niet alles behoefde uitgevoerd, scheelt opgeteld veel geld. Eerst inmeten/situatie bekijken dan pas kun je offerte juist invullen. Hier vooraf ingevuld zo werken ze met vaste prijzen, bijvoorbeeld afdekken 170 euro, bleek alleen een stukloper in de gang? Wel tevoren betalen dus dan kun je ook weinig meer en dat is jammer, wij als leek wisten ook niet beter. Installateurs prima die kunnen daar niets aan doen.
Geschreven op: 18/03/2017
Bron: Qasa.nl
SmaardijkDelft
8 uit 10
Zeer Vriendelijk personeel staan voor je klaar en denken met je mee. Genoeg keuze met zeer veel mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Levertijd is snel. Monteurs zijn zeer netjes en ook meedenkende.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
AnjaDelft
8 uit 10
Zeer fijn geholpen in de winkel met het kopen van een keuken en perfect geplaatst door een zeer precieze monteur. Tijdens het ontwerpen van de keuken zijn wij zeer goed geholpen met het bepalen van de materialen en kleur en hebben wij gelijk inspiratie opgedaan voor de inrichting van de keuken. Wederom helemaal tevreden, net als 16 jaar geleden.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Edwin van RijnDelft
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn meer dan super tevreden over degene die ons geholpen heeft ! Zij heeft nadat we reeds 4 andere keukenzaken bezocht hebben een hele andere praktische indeling gemaakt ! Zij is kundig en enthousiast. Maar het zou nog beter zijn geweest wanneer we voordat de keuken geplaatst ging worden kontakt hadden gehad met de monteur !
Geschreven op: 18/11/2016
Bron: Qasa.nl
M.ArkesteijnDelft
10 uit 10

Pagina's