Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het bedrijf. Alles was perfect op elkaar afgestemd! Iedereen kwam zijn afspraken na! Kortom, een aanrader!
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
T. SteenbergenDoetinchem
8 uit 10
Wij hebben een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht. De begeleiding was gedurende de koop, de montage en de afronding super.
Geschreven op: 23/06/2019
Bron: Qasa.nl
HashemyDoetinchem
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Doetinchem. Geneviève heeft ons uitstekend en binnen ons budget geholpen met het ontwerp. Ze heeft goed met ons meegedacht en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. De vestiging in Doetinchem is een gemoedelijke vestiging met zeer vriendelijke medewerkers. Het assortiment is overzichtelijk, de aflevering was supernetjes en de monteur heeft goed werk afgeleverd.
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
Danielle van de WeerdDoetinchem
10 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando in Doetinchem uitgezocht/gekocht en we zijn daar erg klantvriendelijk ontvangen.Coen Poulus is erg ervaren, denkt met je mee en voorziet je van goed advies. Inmiddels is de keuken geplaatst en wij zijn er erg tevreden over. Er zijn nog wat restpuntjes, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat ook die goed afgehandeld zullen worden.
Geschreven op: 14/06/2019
Bron: Qasa.nl
Arnold & Marian HagemanDoetinchem
10 uit 10
Recent een keuken gekocht. Daar ging echt wat denkwerk aan vooraf. Maar middels goede adviezen, meekijken en meedenken staat er nu een prachtige keuken waar we heel blij en trots op zijn. Een goede technische tekening voor de installateur en keukenmonteur inbegrepen. Correct ontvangen in de showroom en de adviseurs hadden ook oog voor de innerlijke mens. Dát is wat ik bij Grando Doetichem verwacht en is waargemaakt. Dank
Geschreven op: 13/06/2019
Bron: Qasa.nl
Esther ten SiethofDoetinchem
8 uit 10
Enkele onderdelen van mijn keuken waren na 20 jaar aan vernieuwing toe. Dit is uitstekend geadviseerd en door een vakman in 1 dag geinstalleerd.
Geschreven op: 11/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jacques WillemsenDoetinchem
8 uit 10
We hebben keuken gekocht met een kook eiland en een prachtige achterwand. Het geheel past perfect in ons huis in Spanje. Vooral de materiaal keuze en de toegepaste kleuren zijn subliem. Coen, een 10 met een griffel!
Geschreven op: 30/04/2019
Bron: Qasa.nl
JohnDoetinchem
10 uit 10
Modelkeuken uit de etalage, 's-morgens eerst een nieuwe keuken uitgezocht en na de lunch zagen we deze keuken staan in de showroom en zijn we weer opnieuw begonnen met het berekenen of deze keuken in ons huis zou passen. Je moet maar de tijd voor nemen en uittrekken, maar uiteindelijk is het een plaatje geworden. Dankzij de vakmanschap o.a. sloper, installateur, stukadoor, tegelzetter en de keukenzetter. Fijn team wat zeer goed samenwerkt en communiceert.
Geschreven op: 30/03/2019
Bron: Qasa.nl
Peter RietveltDoetinchem
10 uit 10
Complete badkamer vervangen. in 2.5 week alles klaar m.u.v. de douchewand die ingemeten moest worden.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
RensDoetinchem
8 uit 10
Wij raden Grando Doetinchem zeer zeker aan Vriendelijk en professionele adviseurs die de tijd voor je nemen en je graag van advies voorzien. Een breed assortiment met kwalitatieve keukens.
Geschreven op: 21/02/2019
E. TakkenkampDoetinchem
10 uit 10

Pagina's