Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
gekocht een complete nieuwe keuken , meerdere keukenzaken bezocht maar bij Grando in Emmen kregen wij het beste advies en er werd er ook tijd voor genomen werd goed mee gedacht en advies gegeven over de inrichting van de keuken. correcte en complete levering van de keuken dus geen nalevering ook mijn complimenten voor de monteur die de keuken plaatste, werkt zeer netjes en waar nodig betrekt hij je er bij en geeft advies , werkt tot de laatste puntjes alles netjes af
Geschreven op: 11/01/2019
Bron: Qasa.nl
Willem NeehoffEmmen
8 uit 10
bij aankoop een deskundig meedenkend advies over de inrichting - correcte levering dus geen na leveringen - heel nette en keurige plaatsing van de keuken waarbij waar nodig de monteur ons er bij betrok en advies gaf over plaatsing sommige onderdelen dus kan rustig zeggen dat wij een tevreden klant zijn en blij met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 06/01/2019
J.W. NeehoffEmmen
9 uit 10
Keuken gekocht en laten plaatsen . Op de bovenplank na was alles aanwezig (plaat komt nog). Alles kwam verder vlgs afspraak. Door brand in filiaal grando emmen was het contact wat moeizamer. Verder zijn we tevreden.
Geschreven op: 09/11/2018
Bron: Qasa.nl
A SchenkEmmen
8 uit 10
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Geschreven op: 05/09/2018
Bron: Qasa.nl
DianaEmmen
8 uit 10
Keuken gekocht, absoluut tevreden. Fijne ondersteuning bij het uitkiezen van de keuken en een secuur en zorgvuldige montage. Zelfs tevreden over de afhandeling van kleine niet kloppende dingen! Helemaal goed!
Geschreven op: 27/07/2018
Bron: Qasa.nl
JaccolineEmmen
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht, alles is uitgezocht met adviezen van de verkoper, en alles is goed geregeld conform de afspraak. Wij zijn super tevreden!
Geschreven op: 06/07/2018
Bron: Qasa.nl
Wilma StokmanEmmen
10 uit 10
Wij hebben bij Grando Emmen een nieuwe keuken en badkamer gekocht. We zijn zeer goed geholpen door Tessa. Mooi ontwerp en snelle service. De kleur van de wastafel is niet juist maar ook dit wordt adequaat opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij heel blij met onze keuken en badkamer!
Geschreven op: 26/06/2018
Bron: Qasa.nl
Jessica ten CateEmmen
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Het zijn vriendelijke mensen en luisteren goed naar wat we wilden. Er is uiteindelijk een mooi ontwerp uit gekomen waar we zeer te spreken over zijn. De levering is niet helemaal goed gegaan verkeerde onderdelen of ontbrekende onderdelen. Maar dat is hier geen probleem en ze blijven ons net zo behandelen als toen we nog bezig waren met de koop van de keuken. Ik zou mensen die op zoek zijn naar een keuken zeker aanraden om bij Grando een kijkje te nemen. En ik wil zeker Richard bedanken voor de goede service en we komen zeker weer terug.
Geschreven op: 24/05/2018
Bron: Qasa.nl
Reinhold en GeaEmmen
8 uit 10
We zijn heel goed geadviseerd en er was alle tijd voor ons wanneer we een afspraak hadden. Er werd goed mee gedacht met onze wensen en we zijn heel blij met het eindresultaat.
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
Helen van den BergEmmen
8 uit 10
Opnieuw een keuken van Grando! In onze vorige woning hadden we in 2016 een prachtige keuken van Grando laten plaatsen. Vorig jaar besloten we toch ruimer te gaan wonen en wisten ons huis snel te verkopen, mede door de moderne keuken. ;) In het nieuwe huis was de keuken aan vervanging toe en gezien onze vrij recente uitstekende ervaringen met Grando, was de keuze snel gemaakt. Uiteindelijk kwamen we op dezelfde keuken, aanrechtblad en apparatuur uit, gewoon omdat het in de vorige keuken zo goed beviel en zo'n geweldige uitstraling had. Natuurlijk wel iets andere opstelling, omdat het een andere ruimte is. Weer uitstekend geholpen door Marcia en Richard, om al onze wensen te realiseren, en vakkundige montage door Raymond. We zijn "opnieuw" helemaal happy met onze nieuwe Grando keuken!! :D
Geschreven op: 02/02/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. R. DokterEmmen
10 uit 10

Pagina's