Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Renovatie van keuken uitgevoerd met nieuwe apparatuur! Keukenmontage door vakspecialist met zichtbare ervaring! Turn key opgeleverd dus oude apparatuur meegenomen en geen rommel achtergelaten. Een mooi eindresultaat dat gezien mag worden!
Geschreven op: 26/08/2019
Bron: Qasa.nl
AntonieGroningen
10 uit 10
Zeer tevreden met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen in de zaak, er werd goed meegedacht en alles werd inzichtelijk gemaakt. Geen druk ervaren om te bestellen. De communicatie en bereikbaarheid tussen bestelling en levering kunnen wel beter. Montage door Ryan was werkelijk uitstekend, hij heeft gouden handen en hij dacht zeer creatief en oplossingsgericht mee. Ook service na afloop is prima!
Geschreven op: 16/08/2019
Bron: Qasa.nl
Willem en DinetteGroningen
8 uit 10
Super keuken gekocht en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Geschreven op: 13/07/2019
MarvelGroningen
10 uit 10
We hebben een hoekkeuken gekocht met kookeiland en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
MarcelGroningen
10 uit 10
Prima geholpen bij Grando. Bij eerste bezoek meteen keuzes kunnen maken. Levering en plaatsing van de keuken verliep goed. We zijn heel tevreden klanten!
Geschreven op: 25/06/2019
Bron: Qasa.nl
Nellie GelukGroningen
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht bij Grando Groningen en dit echt naar volle tevredenheid. Van begin tot eind TOP! Goed meedenkend met de klant en goed advies. Zou de volgende keer weer kiezen voor Grando en het ook aanraden aan een ieder die een keuken zoekt.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. HofsteengeGroningen
8 uit 10
Nieuwe keuken gekocht waarbij wij goed werden geadviseerd. De levering was op tijd, montage door de monteur Ryan was uitstekend. Deze man dacht in oplossingen, werkt snel en nauwkeurig en is ook nog een vriendelijk persoon. Kortom wij waren/zijn erg tevreden ondanks dat de keuken niet erg goedkoop was. (in vergelijking met andere zaken) maar goede service is onbetaalbaar!
Geschreven op: 20/04/2019
Bron: Qasa.nl
JohnGroningen
10 uit 10
We hebben onze keuken gekocht bij Grando in Groningen. Wat een prettige ervaring er werd goed advies gegeven goed meegedacht en alles volgens afspraak afgeleverd. Er was helemaal niets wat ook maar een beetje tegenzat. De keuken is geplaats door zeer bekwaamde en vriendelijke monteurs en bevalt uitstekend
Geschreven op: 14/03/2019
Den BoerGroningen
10 uit 10
We hebben een grote, mooie keuken gekocht bij Grando en zijn van begin tot en met de plaatsing supergoed geholpen. Er werd goed met ons meegedacht, de praktische consequenties van keuzes werden uitgelegd en de planning verliep heel voorspoeding. Ricardo en Goran hebben de keuken zeer vakkundig en vlot geplaatst. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Geschreven op: 25/01/2019
Bron: Qasa.nl
Den BoerGroningen
10 uit 10
Prima
Geschreven op: 21/12/2018
Judith WerdekkerGroningen
10 uit 10

Pagina's