Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede service en advies gekregen. Gert stond open voor onze wensen en gaf duidelijk aan waar de grenzen en de mogelijkheden waren. Goed geholpen bij de keuze van blad apparatuur en accessoires. Snelle levertijd. Ook een goede monteur die accuraat en netjes te werk ging en meedacht met onze wensen. Al was het even een rommel na de installatie volop genieten.
Geschreven op: 13/01/2019
M.H. PetersHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Goed en deskundig geholpen
Geschreven op: 04/01/2019
Anlya SpaandermanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Na waterschade keuken goed geholpen en geadviseerd. Fijn ontvangen en ruim de tijd genomen. Uitstekend gemonteerd door Nick Haverman. Dik tevreden
Geschreven op: 03/01/2019
Bron: Qasa.nl
Sandra VinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Goede professionele en vriendelijke service van Johan. Niet opdringerig. Soms iets te veel zijn Eigen idee maar absoluut niet drammerig. Luistert naar de klant en heft echt hart voor de keukens en klanten
Geschreven op: 21/12/2018
Jack MeimaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Vandaag is onze keuken gerenoveerd door Grando Hazerswoude! Begin oktober in de showroom geweest en fijn ontvangen door het personeel daar. We hadden goed voor ogen wat we wilden en hierin werden we goed geadviseerd door de verkoper/manager. Lekkere heldere communicatie met goede tips en voorbeelden uit de mooie showroom. Keuze gemaakt om alle19 fronten te laten vervangen en een nieuw hangdressoir te kopen, later jwam daar nog een nieuwe inbouwkoelkast bij. Prijstechnisch een goede deal denken wij, waarbij ons gevoel in elk geval erg goed was icm de beloofde service en levering. Na 1 week is ter plaatse ingemeten door de monteur die ook de montage zou komen doen in december. Nu dus alles geplaatst en we zijn supertevreden! Goede keus, mooie keuken, professioneel gepkaatst en afgewerkt, fijne communicatie met Grando Hazerswoudevan begin tot het eind! Aanrader!
Geschreven op: 13/12/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. BatenburgHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Zowel een keukenrenovatie als een nieuwe badkamer gekocht beide op hetzelfde moment uitgevoerd. Mooi design goede kwaliteit onderdelen en zeer vakbekwame monteurs. We zaten twee weken in het stof maar dan heb je ook wat
Geschreven op: 09/12/2018
Johan ElzengaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
alles is naar wens verlopen zou dit bedrijf zeker aanraden Aanvulling ontvangen 24 november 2018: Een keuken gekocht. Is al geplaatst. Wij zijn dik tevreden.
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
acvanasperenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht -mooie showroom -heel goed geholpen -aanpassingen allemaal geen probleem -geen zorgen Aanvulling ontvangen 22 november 2018: De aankoop is al geleverd en in goede orde ontvangen.
Geschreven op: 17/11/2018
Bron: Qasa.nl
BertHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Badkamer en wc ruime keuze en prima advies conform mijn wensen/verwachtingen. Keuken was een showroommodel met aanpassingen. Ook hier perfect geholpen. Alles voor een heel betaalbare prijs.
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
Wil BerendsenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben onze badkamer gekocht bij Grando Hazerswoude. We zijn erg goed en deskundig geadviseerd door mevrouw Loes Welter. Ze nam alle tijd voor ons. We zijn ook erg te spreken over de professionele wijze waarop de verbouwing van de badkamer heeft plaatsgevonden. Kortom: wij zijn tevreden klanten!
Geschreven op: 19/10/2018
Bron: Qasa.nl
Robert blomHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's