Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Fred Somsen is goed geholpen met de aanbieding door Hr. Biegnole van Grando Hazerswoude Dorp. Het montage bedrijf P.B heeft prima werk geleverd
Geschreven op: 15/01/2020
Fred Somsen Hazerswoude-Dorp
7 uit 10
Wij hoorden van een schoondochter dat haar ouders daar goed geslaagd waren .Zo kwamen we in Hazerswoude .We werden geholpen door Johan . We zijn een aantal keren terug geweest en hebben een keuken gekocht .Johan was vriendelijk en geduldig .We hadden er allebei mijn man een goed gevoel over .
Geschreven op: 07/01/2020
Dhr BuchnerHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Badkamer offerte aangevraagd bij Grando professioneel en vriendelijk geholpen
Geschreven op: 06/01/2020
BasHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Zeer tevreden over de advisering en begeleiding vanuit grando hazerswoude dorp
Geschreven op: 30/12/2019
KarinHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
Geschreven op: 23/12/2019
Bron: Qasa.nl
KrisHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Op zoek naar keuken en sanitair in Hazerswoude uitgekomen. Vakkundig en goed geholpen door Johan Groenendijk. De adviezen waren realistisch en maatwerk. Dat leidde tot een heel mooi resultaat. Ook de installatie en de after service was zeer goed. We zijn tevreden klanten en kunnen deze leverancier zeker aanbevelen.
Geschreven op: 13/12/2019
Bron: Qasa.nl
LucasHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht. Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Geschreven op: 23/09/2019
Bron: Qasa.nl
KevinHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We hoefde nergens achteraan te bellen. Processen liepen goed en namen daarmee onze zorgen weg. Buiten dat hadden wij geen visueel beeld bij onze keuken dit heeft onze adviseur voor ons werkelijk gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar ook vanaf de tekening t/m de plaatsing!
Geschreven op: 23/08/2019
Bron: Qasa.nl
TimHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
Geschreven op: 09/08/2019
Bron: Qasa.nl
R. VunderinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Na een keukenbrandje heeft, na 1 telefoontje, adviseur Johan onmiddellijk actie genomen en de schade voor ons getaxeerd. na acceptatie door de expert heeft hij ideeën aan de hand gedaan voor herstel en modernisering waarbij hij onze inbreng daarin mee verwerkte. de door hem gezonden monteur heeft e.e.a. snel en vakkundig geïnstalleerd
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
Herman SpruitenburgHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's