Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Klantvriendelijk aanpak. Levering was enigszins vertraagd maar was voor ons niet desastreus. Monteur was het voorbeeld van een goede vakman
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
Ruud MooyHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Na veel wikken en wegen Grando Hazerswoude het vertrouwen gegeven de badkamer te plaatsen en ons te ontzorgen met een hoofdletter O. De aannemer (Driessche Bouw) en Grando hebben een prachtige badkamer opgeleverd. Men werkt netjes, denkt mee( tekening is toch anders dan praktijk) en afspraak is afspraak. Hulde! Heel blij met beide.
Geschreven op: 26/02/2019
Bron: Qasa.nl
Reinard KnopHazerswoude-Dorp
10 uit 10
goede ervaring .prima advies ..voor keuken en badkamer en goede kwaliteid
Geschreven op: 11/02/2019
bacHazerswoude-Dorp
8 uit 10
De renovatie van onze keuken is erg mooi geworden en zeer kundige montage!!
Geschreven op: 08/02/2019
Bron: Qasa.nl
J.P. de HooghHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Goede en vakbekwame verkoper keuken zelf is ook netjes geplaatst tegelwerk elektra en afwerking ging jammer genoeg niet echt vlot
Geschreven op: 24/01/2019
Logra HoveniersHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Goede service en advies gekregen. Gert stond open voor onze wensen en gaf duidelijk aan waar de grenzen en de mogelijkheden waren. Goed geholpen bij de keuze van blad apparatuur en accessoires. Snelle levertijd. Ook een goede monteur die accuraat en netjes te werk ging en meedacht met onze wensen. Al was het even een rommel na de installatie volop genieten.
Geschreven op: 13/01/2019
M.H. PetersHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Goed en deskundig geholpen
Geschreven op: 04/01/2019
Anlya SpaandermanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Na waterschade keuken goed geholpen en geadviseerd. Fijn ontvangen en ruim de tijd genomen. Uitstekend gemonteerd door Nick Haverman. Dik tevreden
Geschreven op: 03/01/2019
Bron: Qasa.nl
Sandra VinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Goede professionele en vriendelijke service van Johan. Niet opdringerig. Soms iets te veel zijn Eigen idee maar absoluut niet drammerig. Luistert naar de klant en heft echt hart voor de keukens en klanten
Geschreven op: 21/12/2018
Jack MeimaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Vandaag is onze keuken gerenoveerd door Grando Hazerswoude! Begin oktober in de showroom geweest en fijn ontvangen door het personeel daar. We hadden goed voor ogen wat we wilden en hierin werden we goed geadviseerd door de verkoper/manager. Lekkere heldere communicatie met goede tips en voorbeelden uit de mooie showroom. Keuze gemaakt om alle19 fronten te laten vervangen en een nieuw hangdressoir te kopen, later jwam daar nog een nieuwe inbouwkoelkast bij. Prijstechnisch een goede deal denken wij, waarbij ons gevoel in elk geval erg goed was icm de beloofde service en levering. Na 1 week is ter plaatse ingemeten door de monteur die ook de montage zou komen doen in december. Nu dus alles geplaatst en we zijn supertevreden! Goede keus, mooie keuken, professioneel gepkaatst en afgewerkt, fijne communicatie met Grando Hazerswoudevan begin tot het eind! Aanrader!
Geschreven op: 13/12/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. BatenburgHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's