Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Het is een prachtige keuken en een mooi geheel geworden. Goede service en klantvriendelijk. Ton heeft de keuken geplaatst en doet dit zeer nauwkeurig.
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
Jacqueline van der BoonHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Badkamer gekocht. Zeer tevreden over het advies in de showroom en over de montage. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en afspraken werden goed nagekomen.
Geschreven op: 04/05/2019
Bron: Qasa.nl
Jaco van der WorpHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Keuken laten renoveren, ziet er weer mooi uit
Geschreven op: 03/05/2019
Bron: Qasa.nl
C van VelzenHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Met behulp van verkoper Gert Kropf onze droomkeuken samen gesteld. Waar wij dachten dat bepaalde opties niet haalbaar waren voor ons, heeft Gert ons laten zien dat er veel mogelijk is.
Geschreven op: 03/05/2019
Bron: Qasa.nl
Hans HeijdtHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Keukens. Alles volgens afspraak en een hele goede monteur die alles perfect geïnstalleerd heeft
Geschreven op: 19/04/2019
Bron: Qasa.nl
Jaco GuijtHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We zijn zeer goed geholpen en aan onze wensen voldaan bij een aankoop van een nieuwe keuken. Alles is in een keer geleverd en montage was perfect
Geschreven op: 16/04/2019
dj boltaHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We zijn erg goed geholpen bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. De keuken is alles op tijd geleverd en goed gemonteerd.
Geschreven op: 15/04/2019
Bron: Qasa.nl
dj. boltaHazerswoude-Dorp
8 uit 10
hele keuken gekocht goede ervaring prima geholpen Aanvulling ontvangen 10 april 2019: De keuken is geleverd, en hij is prima gemonteerd we zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 10/04/2019
Bron: Qasa.nl
J.C. van SandijkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Onze keukenrenovatie is erg geslaagd! Het is mooi geworden en er is netjes gewerkt.
Geschreven op: 10/04/2019
Bron: Qasa.nl
SytzeHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Na enige bezoeken hebben wij onze keus voor een keuken en douchedeuren in de badkamer geplaatst. Na aflevering en een perfecte montage is het eindresultaat zoals wij het voor ogen hadden.
Geschreven op: 29/03/2019
Bron: Qasa.nl
H. RaaphorstHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's