Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht. Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Geschreven op: 23/09/2019
Bron: Qasa.nl
KevinHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We hoefde nergens achteraan te bellen. Processen liepen goed en namen daarmee onze zorgen weg. Buiten dat hadden wij geen visueel beeld bij onze keuken dit heeft onze adviseur voor ons werkelijk gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar ook vanaf de tekening t/m de plaatsing!
Geschreven op: 23/08/2019
Bron: Qasa.nl
TimHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
Geschreven op: 09/08/2019
Bron: Qasa.nl
R. VunderinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Na een keukenbrandje heeft, na 1 telefoontje, adviseur Johan onmiddellijk actie genomen en de schade voor ons getaxeerd. na acceptatie door de expert heeft hij ideeën aan de hand gedaan voor herstel en modernisering waarbij hij onze inbreng daarin mee verwerkte. de door hem gezonden monteur heeft e.e.a. snel en vakkundig geïnstalleerd
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
Herman SpruitenburgHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Keuken, douchewand en badkamerkast gekocht. Zeer te spreken over de kwaliteit en de mensen. Aanvulling ontvangen 24 juni 2019: In maart 2019 gemonteerd en bevalt prima.
Geschreven op: 24/06/2019
Bron: Qasa.nl
Nel VoskuilenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Keuken perfect. Pvc vloer nooit meer.wel prima gelegd alleen na opmeten 6 vierkante meter over a 59,95 wat wij weg konden gooien.en zitten nu nog steeds op een deurmat te wachten
Geschreven op: 27/05/2019
Bron: Qasa.nl
J.NeelemanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Het is een prachtige keuken en een mooi geheel geworden. Goede service en klantvriendelijk. Ton heeft de keuken geplaatst en doet dit zeer nauwkeurig.
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
Jacqueline van der BoonHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Badkamer gekocht. Zeer tevreden over het advies in de showroom en over de montage. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en afspraken werden goed nagekomen.
Geschreven op: 04/05/2019
Bron: Qasa.nl
Jaco van der WorpHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Keuken laten renoveren, ziet er weer mooi uit
Geschreven op: 03/05/2019
Bron: Qasa.nl
C van VelzenHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Met behulp van verkoper Gert Kropf onze droomkeuken samen gesteld. Waar wij dachten dat bepaalde opties niet haalbaar waren voor ons, heeft Gert ons laten zien dat er veel mogelijk is.
Geschreven op: 03/05/2019
Bron: Qasa.nl
Hans HeijdtHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's