Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hadden een nieuwe woning gekocht en de keuken was op zich oké echter qua uitstraling wat achterhaald. De mensen van de verkoop zijn ons buitengewoon van dienst geweest om met hun bijdrage ons weer een eigentijdse keuken te geven. Waar men doorgaans direct een nieuwe keuken adviseert, werden wij attent gemaakt op de mogelijkheid tot renovatie van onze tien jaar oude keuken. Toen het moment van plaatsen daar was werden wij blij verrast door de kundigheid en het meedenken van de plaatsingsmonteur. Steeds hield hij zijn werkplek schoon zodat wij nergens rommel hadden. Kortom een ervaring die het vermelden buitengewoon waard is!
Geschreven op: 19/04/2018
Bron: Qasa.nl
Familie van den BroekHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben hier onlangs naar alle tevredenheid een nieuwe keuken aangeschaft. Het proces van begin tot eind is zeer vlot gelopen. Zeer vriendelijk personeel, we zijn geholpen door rutger. Rutger is een fijne man die precies weet waar hij het over heeft. Hij is ter zake deskundig en denkt heel erg mee in het proces om zo tot de gewenste keuken te komen. Rutger neemt ook echt de tijd voor je. We hebben een Y-line keuken aangeschaft en het eindresultaat is oogverblindend mooi. Het is nog veel mooier dan op de tekeningen. Al met al super fijne ervaring met Grando en zouden het iedereen aanraden!
Geschreven op: 15/04/2018
Bron: Qasa.nl
van den Berg P.PHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Bij Grando hebben we een badkamer en toilet gekocht. Keurige showroom, nette service in de winkel. Enkele producten eerst beschadigd geleverd, teruggezonden en nageleverd gekregen; toen echter twee producten onjuist geleverd. Deze werden, na oplevering van de ruimtes, alsnog geleverd en geinstalleerd. Zeer vakkundige en zorgvuldige monteur, niets dan lof over zijn werk!
Geschreven op: 06/03/2018
Bron: Qasa.nl
DiedeHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Ik vond het heel spannend om als vrouw alleen een keuken te gaan kopen. De keukenleveranciers waren de afgelopen tijd nou niet bepaald positief in het nieuws geweest. Bij keukenboer 1 liep er gelijk iemand in mijn nek te hijgen. Heel opdringerig. Wat een verademing toen ik bij Grando binnenstapte. Ik werd met rust gelaten en kon ik op mijn gemak door de showroom lopen. Daarna heeft Johan me diverse keren uitgebreid en geduldig geïnformeerd. Ik ben echt over 'tig' nachten ijs gegaan. Vond het moeilijk om de knoop door te hakken. Johan heeft goed meegedacht en legde de nadruk op 'ontzorgen'. En die belofte is ook waargemaakt. Ik heb nergens naar om hoeven kijken. De keuken is in november 2017 geplaatst. Iedere dag geniet ik ervan. Ik ben er heel erg blij mee.
Geschreven op: 26/02/2018
Bron: Qasa.nl
EdithHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We zijn naar Grando gegaan omdat we last hadden van loslatende deurfolie op bijna alle keukendeurtjes op onze Mandemakerkeuken van 14 jaar oud. Zelf komt Grando met het voorstel om nieuwe deuren met folie overtrokken aan te schaffen, maar omdat we het toch weer een risico vonden om foliedeuren te nemen, wilden we onze eigen deurtjes houden omdat die een mooi profiel hebben en verder nog goed van kwaliteit zijn. Dus hebben we ervoor gekozen om ze te laten laten spuiten. Dit is voor Grando gedaan door KRZ keukenrenovatie uit Zoetermeer. We hebben gekozen voor een mooie lichtblauwe tint. Alle deuren en lijsten werden gedemonteerd, toen met behulp van een kleurenwaaier de juiste kleur vastgesteld en ruim drie weken later alles weer netjes gemonteerd. De elementen die niet gedemonteerd konden worden zijn bij montage netjes door John geschilderd, ook de kopse kanten van de kastjes, zodat alles eenzelfde kleur is. Het spuitwerk is vakkundig gedaan zodat we weer vele jaren van onze keuken, maar nu in een andere kleur, kunnen genieten.
Geschreven op: 26/02/2018
Bron: Qasa.nl
Ed van VoskuilenHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Prettige omgang met adviseur komt afspraken na. Keuken geplaatst conform afspraak.
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
T.de BruijnHazerswoude-Dorp
8 uit 10
We zijn erg tevrede over de aanschaf en met de plaatsing van onze nieuwe keuken. Het was best spannend want de kleur is uitgezocht op een deur. Hij stond niet als keuken in de showroom. Maar hij is super! Ook over de plaatsing zijn we tevreden.
Geschreven op: 31/12/2017
Bron: Qasa.nl
Fam HijdraHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Zeer klantgerichte en erg vriendelijke benadering. Uitstekende informatie en ordergesprekken. Sterk inlevingsvermogen.
Geschreven op: 30/12/2017
Bron: Qasa.nl
D HaagsmanHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We zijn heel goed geholpen van begin tot einde en genieten nu van een prachtige keuken.
Geschreven op: 30/12/2017
Bron: Qasa.nl
MarijHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben een super mooie keuken weer. Keurig geholpen en de levering ging ook goed.
Geschreven op: 29/12/2017
Bron: Qasa.nl
M-AHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's