Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Badkamer en wc ruime keuze en prima advies conform mijn wensen/verwachtingen. Keuken was een showroommodel met aanpassingen. Ook hier perfect geholpen. Alles voor een heel betaalbare prijs.
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
Wil BerendsenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben onze badkamer gekocht bij Grando Hazerswoude. We zijn erg goed en deskundig geadviseerd door mevrouw Loes Welter. Ze nam alle tijd voor ons. We zijn ook erg te spreken over de professionele wijze waarop de verbouwing van de badkamer heeft plaatsgevonden. Kortom: wij zijn tevreden klanten!
Geschreven op: 19/10/2018
Bron: Qasa.nl
Robert blomHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht van de verkoper Gert Kropf .We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd . Nemen alle tijd voor je .Wij zijn zeer tevreden en hebben een prachtige keuken waar we trots en blij mee zijn . Kortom , wij raden u aan om daar eens te gaan kijken en uw keuze te maken.
Geschreven op: 05/10/2018
Bron: Qasa.nl
Schouten-van SonHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super goed geholpen door Rutger ! Dank daarvoor !
Geschreven op: 04/09/2018
Bron: Qasa.nl
Hans en MoniqueHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht. De badkamer is inmiddels geplaatst, de keuken volgt over een paar maanden (is onze eigen keuze). Prettige ervaringen in Hazerswoude tijdens het informeren over de inrichting en planning. Snelle prettige contacten wanneer we vragen hadden of aanpassingen.
Geschreven op: 17/08/2018
Bron: Qasa.nl
Lia van der MijnHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Op een plezierige en deskundige wijze door mw. Welter geholpen. Monteur Hans van der Voorst (HV montage) is een plezierige man om mee samen te werken, laat zich niet opjagen, werkt hard en secuur en staat in voor het afleveren op de gewenste wijze. Het is alleen jammer dat het sanitair over de drempel wordt bezorgd op de begane grond en niet naar de verdiepingen en dat je de tegels zelf naar binnen moet dragen.
Geschreven op: 27/07/2018
Bron: Qasa.nl
E. VerhoogtHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Onze keuken gekocht bij Grando. Zeer goed geholpen en advies gehad. Tenminste een 'keukenboer' die niet alleen maar meepraat maar echt advies geeft! Levering ging keurig (zeer flexibel en behulpzaam) en zo ook de montage. We zijn erg blij met onze keuken en zullen een volgende keer zeker weer naar Grando toegaan!
Geschreven op: 21/07/2018
Bron: Qasa.nl
Amber FleuryHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. We kregen goed advies. Helaas bleek dat de afspraken tussen Grando en de monteur niet helemaal goed gemaakt waren.
Geschreven op: 14/07/2018
Bron: Qasa.nl
AnjaHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hadden een nieuwe woning gekocht en de keuken was op zich oké echter qua uitstraling wat achterhaald. De mensen van de verkoop zijn ons buitengewoon van dienst geweest om met hun bijdrage ons weer een eigentijdse keuken te geven. Waar men doorgaans direct een nieuwe keuken adviseert, werden wij attent gemaakt op de mogelijkheid tot renovatie van onze tien jaar oude keuken. Toen het moment van plaatsen daar was werden wij blij verrast door de kundigheid en het meedenken van de plaatsingsmonteur. Steeds hield hij zijn werkplek schoon zodat wij nergens rommel hadden. Kortom een ervaring die het vermelden buitengewoon waard is!
Geschreven op: 19/04/2018
Bron: Qasa.nl
Familie van den BroekHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben hier onlangs naar alle tevredenheid een nieuwe keuken aangeschaft. Het proces van begin tot eind is zeer vlot gelopen. Zeer vriendelijk personeel, we zijn geholpen door rutger. Rutger is een fijne man die precies weet waar hij het over heeft. Hij is ter zake deskundig en denkt heel erg mee in het proces om zo tot de gewenste keuken te komen. Rutger neemt ook echt de tijd voor je. We hebben een Y-line keuken aangeschaft en het eindresultaat is oogverblindend mooi. Het is nog veel mooier dan op de tekeningen. Al met al super fijne ervaring met Grando en zouden het iedereen aanraden!
Geschreven op: 15/04/2018
Bron: Qasa.nl
van den Berg P.PHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's