Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn erg blij met het eindresultaat van de keuken. Vanaf het begin goed geholpen met het juiste advies en ze namen ook de tijd voor je. de bezorging van de keuken ging ook prima. Het monteren van de keuken ging mooi vlot door een ervaren monteur. Ga zo door Grando keukens. Zeker een aanrader om hier een keuken te kopen!
Geschreven op: 10/05/2019
Bron: Qasa.nl
Sander de JongHeerenveen
10 uit 10
Bij Grando in Heerenveen een keuken gekocht. Kwamen met goede ideeën mbt de inrichting van de keuken. Levering, installatie en service waren prima.
Geschreven op: 15/10/2018
Bron: Qasa.nl
T. VisserHeerenveen
10 uit 10
Wij hadden een zeer goede ervaring en mede door de benadering van het personeel.
Geschreven op: 25/06/2017
Bron: Qasa.nl
Ria LandskroonHeerenveen
10 uit 10
De keuken die we hebben gekocht is netjes afgeleverd. Ga zo door. Grando Heerenveen heeft een goed advies gegeven.
Geschreven op: 07/05/2017
Bron: Qasa.nl
B.SpanHeerenveen
10 uit 10
we zijn goed en deskundig geholpen in de winkel. er waren mooie showroommodellen zodat het uitkiezen vlot is gelukt. tot slot zijn de afspraken goed nagekomen en zijn we superblij met onze nieuwe keuken !!
Geschreven op: 31/03/2017
Bron: Qasa.nl
legendHeerenveen
8 uit 10
We zijn heel blij met de door Grando geleverde en gemonteerde keuken. Alles ziet er super uit en we genieten volop van de luxe keukensnufjes en het strak afgewerkte vakwerk. Grando bood volop tijd en ruimte om na te denken over alle beslissingen die bij het kiezen van een keuken komen kijken, in een rustige omgeving en inspirerende showroom. We konden regelmatig even bellen, mailen, langskomen om nog iets door te spreken of te wijzigen, of om een staal te lenen om het thuis nog eens te bezien. De andere verwachting die we van de prijs van het voorwerk hadden meegekregen (kostte meer dan verwacht), vergeten we weer snel. Voor zover we er verstand van hebben, is er een mooi staaltje vakwerk geleverd.
Geschreven op: 14/02/2017
Bron: Qasa.nl
MartensHeerenveen
8 uit 10
Grando Heerenveen is een gastvrije winkel met super medewerkers. Voldoende keuze en mogelijkheden rekening houdend met het budget. De keuken is volgens afspraak perfect geleverd en geplaatst. Een aanrader!
Geschreven op: 28/12/2016
Bron: Qasa.nl
Dorien en JohannesHeerenveen
10 uit 10
Goede service. Altijd even vriendelijk, en het maakt niet uit hoe vaak je een aanpassing wilt doen of nog even een kastje of blad wilt komen bekijken. Hebben we in de toekomst nog eens een nieuwe keuken nodig dan gaan we zeker weer naar Grando Heerenveen
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
Fam PenHeerenveen
10 uit 10
Vriendelijk personeel, behulpzaam. Nemen echt de tijd voor je en geven goede adviezen. Veel voorwerk was reeds gedaan door onszelf. Verwijderen oude keuken en omleggen waterleiding. Grando heeft vakmensen die de keuken kunnen plaatsen. Vriendelijk. Alles ging in goed overleg en wordt naar wens van de klant ingevuld en gedaan.
Geschreven op: 27/05/2016
Bron: Qasa.nl
J. otterHeerenveen
8 uit 10
Wij zijn prettig behandeld zowel in het voor-traject als in het na-traject.
Geschreven op: 21/04/2016
J.JongsmaHeerenveen
8 uit 10

Pagina's