Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima advies van Dhr Jeff Wiggers. klein minpuntje, wastafel badkamer bleek te groot. was niet goed opgemeten, De kleinere wordt binnenkort geleverd. installatie door Virgil, goed gedaan. Super blij met de badkamer.
Geschreven op: 09/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam JG ZwartHeerhugowaard
8 uit 10
Na slechte ervaring met andere badkamer leverancier bij Grando Heerhugowaard terecht gekomen Wat een verademing, totaal geen druk en men heeft alle tijd genomen om tot een goed ontwerp van onze badkamer te komen. Over de plaatsing kan ik maar 1 ding zeggen, wat een topmonteur zeg , werkt schoon, rustig en denkt mee. Kortom Grando Heerhugowaard is een warme douche waard.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Hans&AstridHeerhugowaard
10 uit 10
Zeer goed bevallen. Goed advies gekregen van de eigenaar. Levering en montage is uitstekend verlopen. Alleen maar positief.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
L.A. BakkenesHeerhugowaard
10 uit 10
Zeker super blij, met de badkamer. Aflevering prima, werd goed nagekeken. Montage prima gedaan, minpunt monteur kwam maar 4 dagen in de week. Eerdere ervaring van 9 juni 2017: Prima advies van Dhr Jeff Wiggers. klein minpuntje, wastafel badkamer bleek te groot. was niet goed opgemeten, De kleinere wordt binnenkort geleverd. installatie door Virgil, goed gedaan. Super blij met de badkamer.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Fam ZwartHeerhugowaard
8 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze badkamer van Grando. Het advies van Jeff Wiggers en zijn vrouw was uitstekend. Er werd naar onze wensen geluisterd en zij kwamen ook zelf met heel bruikbare tips. De sloop en installatie is verzorgd door Virgil Bakkenes. Echt een aanrader! Zeer bekwaam en netjes werkend. Hij is pas tevreden als ook de klant tevreden is. En dat zijn wij ten volle.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Henk BrouwerHeerhugowaard
10 uit 10
Uitstekende service, het vakmanschap en de kennis van Jef Wiggers is buitengewoon. Hij kan feilloos je wensten vertalen in een prachtig ontwerp. De keuken is een pronkstuk van de woning geworden en overtreft onze verwachtingen.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Henk DoornebosHeerhugowaard
10 uit 10
Er werd ontzettend goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken en de service was echt fantastisch.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
H.MontijnHeerhugowaard
10 uit 10
Kundig advies en prima werk, we zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Tijdens de verbouwing hebben we een verbouwingsdouche gehuurd, goede tip van de Grando leverancier
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Fam. BruinHeerhugowaard
10 uit 10
Goede service en de keuken is volgens afspraken geleverd. Granieten keukenblad werd gescheurd geleverd ,daardoor duurde het allemaal wat langer dan gepland, maar door leveren van een nieuw blad is alles goed gekomen.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
RobinHeerhugowaard
8 uit 10
Prima service van Grando Heerhugowaard door meneer en mevrouw Tesselaar!! Bij mijn eerste bezoek kreeg ik goed advies voor mijn nieuwe keuken. Later zijn ze langsgekomen voor mijn badkamer. Mijn keuken en badkamer zijn volledig naar wens geleverd en geinstalleerd. Alles is netjes afgewerkt en keurig op tijd.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Mvr. VoogelHeerhugowaard
10 uit 10

Pagina's