Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We hebben goede ondersteuning met goede ideeen gekregen toen we ons oriënteerden. We hebben geen moment druk gevoeld om tot kopen over te gaan. Na aankoop zijn we enige keren terug geweest bij Jeff en zijn vrouw om wijzigingen aan te brengen. Telkens werd opnieuw de tijd voor ons genomen.
Geschreven op: 15/03/2019
Wim en Jannie de WitHeerhugowaard
9 uit 10
Wij hebben bij grando hhw een badkamer gekocht. Alles is super goed gegaan van het slopen tot het opbouwen van de badkamer. Maar ook de service in de zaak was goed. Geen opdringerige verkopers die je van alles aan willen smeren maar juist met je mee denken
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
MeijerHeerhugowaard
8 uit 10
Wij kochten in 2016 een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Jeff. Jeff is een fijne, betrokken adviseur en geeft oprecht advies. De keuken voldoet aan onze wensen, de kwaliteit is goed en de service top!
Geschreven op: 01/03/2019
Bron: Qasa.nl
SchoutenHeerhugowaard
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de oriëntatie- de aankoop- en de leveringsfase. Zeer goed geïnformeerd, vragen werden plezierig en met kennis van zaken beantwoord, zonder dat we ons een moment onder druk gezet voelden.we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
Wim en jannie de WitHeerhugowaard
10 uit 10
Goed geholpen duidelijk advies scherpe offerte en controle na plaatsen was top
Geschreven op: 04/01/2019
F. Schouten Heerhugowaard
8 uit 10
Uitstekend geholpen en geadviseerd. Probleem met het werkblad goed opgelost.
Geschreven op: 14/12/2018
C. BindrabanHeerhugowaard
10 uit 10
Mooie showroom met veel inspiratie voorbeeldkeukens. Advies door verkoper in eerste gesprek prima aftersales vonden wij onvoldoende.
Geschreven op: 08/12/2018
Rocco EmmaneelHeerhugowaard
8 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht.Bij het uitzoeken van tegels, meubel, spiegel en inrichting prima geholpen en de order gegund aan Grando Heerhugowaard. Bij aanvang van het werk bleek de gekozen spiegelkast geen handige keuze i.v.m. een schuin plafond, deze is zonder problemen geruild voor een vlakke spiegel, prima service. Op het eind van de verbouwing bleek het badkamermeubel beschadigd (transportschade) en moest worden geruild. Dit bleek na enige dagen niet goed mogelijk, de bestelde glanzende uitvoering kon niet meer worden geleverd. De keuze is toen veranderd in een matte uitvoering, die gelukkig wel leverbaar was. Gelukkig konden wij wel douchen, maar gebruik wastafel en spiegel was nog niet mogelijk. Na 5 weken kwam het badkamermeubel en kon de badkamer worden afgemonteerd. Hij is werkelijk schitterend geworden en wij zijn er zeer tevreden over, ook in het gebruik bevalt alles prima. De vakman die dit alles verbouwd heeft verdiend alle lof, hij heeft alles zeer precies en met veel overleg geheel naar onze wensen in orde gemaakt. Super. De heer en mevrouw Wiggers hebben werkelijk hun uiterste best gedaan om het probleem van het meubel goed op te lossen, echter de organisatie van Grando heeft hun niet geholpen om snel het beschadigde badkamermeubel te vervangen. Daarom is de score "goed" en niet "super" geworden.
Geschreven op: 03/12/2018
Bron: Qasa.nl
H. DoornHeerhugowaard
8 uit 10
Keuken gekocht in Heerhugowaard. Prima adviezen, tekeningen, offerte. Tussentijds ook diverse vragen gehad, ook fijn geholpen. Keukenplaatsen goed voorbereid, op tijd geleverd, mooi gemonteerd, en (tot dusver) goede after service. Aanrader en alhoewel we weinig ervaring met andere keukenzaken hebben lees en hoor je wel eens (heel) anders.
Geschreven op: 01/12/2018
Bron: Qasa.nl
jagtHeerhugowaard
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht en het is prima afgerond
Geschreven op: 26/10/2018
Bron: Qasa.nl
W de GrootHeerhugowaard
10 uit 10

Pagina's