Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn zo blij dat we bij Grando Heerhugowaard onze keuken hebben gekocht. Vanaf de eerste keer dat we binnen kwamen (toen nog ter inspiratie) tot aan het laatste telefoontje waarbij navraag werd gedaan of de keuken naar wens was geplaatst, alles klopt. Bij het uitzoeken en bestellen van de keuken werd er veel tijd aan ons besteed en is er op elk detail goed geadviseerd. Daarbij vind ik het ook zeker dat de plaatsing door 'Ruud's Keukenmontage' perfect is gedaan. Deze mensen verstaan hun vak en denken niet in vakjes. Doordat de muren niet geheel haaks stonden, zouden er bij het plaatsen kieren zijn ontstaan maar daar hun vakmanschap hebben ze dit fantastisch kunnen oplossen. Wij zijn echt zeer blij en tevreden. Hartelijk dank.
Geschreven op: 12/06/2019
Bron: Qasa.nl
MisdorpHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Vanaf het eerste bezoek aan de keuken zaak voelde het erg Goed. Goed geadviseerd en meedenkend. Jeff heeft een mooie tekening voor onze nieuwe keuken gemaakt. Later heeft Jeff de keuken zelf ingemeten. De Montage van de keuken is zeer netjes en Mooi afgewerkt. Tot slot komt Jeff zelf nog een laatste ronde kijken of alles naar wens is. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
Geschreven op: 28/05/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. KoperHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Heerhugowaard, en zijn heel goed geadviseerd door Jeff. Ook de voorbereidende werkzaamheden en montage zijn goed verlopen door de bemiddeling van Jeff. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
Geschreven op: 29/03/2019
Bron: Qasa.nl
Ellis en Hans MelkertHeerhugowaard
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We hebben goede ondersteuning met goede ideeen gekregen toen we ons oriënteerden. We hebben geen moment druk gevoeld om tot kopen over te gaan. Na aankoop zijn we enige keren terug geweest bij Jeff en zijn vrouw om wijzigingen aan te brengen. Telkens werd opnieuw de tijd voor ons genomen.
Geschreven op: 15/03/2019
Wim en Jannie de WitHeerhugowaard
9 uit 10
Wij hebben bij grando hhw een badkamer gekocht. Alles is super goed gegaan van het slopen tot het opbouwen van de badkamer. Maar ook de service in de zaak was goed. Geen opdringerige verkopers die je van alles aan willen smeren maar juist met je mee denken
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
MeijerHeerhugowaard
8 uit 10
Wij kochten in 2016 een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Jeff. Jeff is een fijne, betrokken adviseur en geeft oprecht advies. De keuken voldoet aan onze wensen, de kwaliteit is goed en de service top!
Geschreven op: 01/03/2019
Bron: Qasa.nl
SchoutenHeerhugowaard
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de oriëntatie- de aankoop- en de leveringsfase. Zeer goed geïnformeerd, vragen werden plezierig en met kennis van zaken beantwoord, zonder dat we ons een moment onder druk gezet voelden.we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
Wim en jannie de WitHeerhugowaard
10 uit 10
Goed geholpen duidelijk advies scherpe offerte en controle na plaatsen was top
Geschreven op: 04/01/2019
F. Schouten Heerhugowaard
8 uit 10
Uitstekend geholpen en geadviseerd. Probleem met het werkblad goed opgelost.
Geschreven op: 14/12/2018
C. BindrabanHeerhugowaard
10 uit 10
Mooie showroom met veel inspiratie voorbeeldkeukens. Advies door verkoper in eerste gesprek prima aftersales vonden wij onvoldoende.
Geschreven op: 08/12/2018
Rocco EmmaneelHeerhugowaard
8 uit 10

Pagina's