Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed geholpen duidelijk advies scherpe offerte en controle na plaatsen was top
Geschreven op: 04/01/2019
F. Schouten Heerhugowaard
8 uit 10
Uitstekend geholpen en geadviseerd. Probleem met het werkblad goed opgelost.
Geschreven op: 14/12/2018
C. BindrabanHeerhugowaard
10 uit 10
Mooie showroom met veel inspiratie voorbeeldkeukens. Advies door verkoper in eerste gesprek prima aftersales vonden wij onvoldoende.
Geschreven op: 08/12/2018
Rocco EmmaneelHeerhugowaard
8 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht.Bij het uitzoeken van tegels, meubel, spiegel en inrichting prima geholpen en de order gegund aan Grando Heerhugowaard. Bij aanvang van het werk bleek de gekozen spiegelkast geen handige keuze i.v.m. een schuin plafond, deze is zonder problemen geruild voor een vlakke spiegel, prima service. Op het eind van de verbouwing bleek het badkamermeubel beschadigd (transportschade) en moest worden geruild. Dit bleek na enige dagen niet goed mogelijk, de bestelde glanzende uitvoering kon niet meer worden geleverd. De keuze is toen veranderd in een matte uitvoering, die gelukkig wel leverbaar was. Gelukkig konden wij wel douchen, maar gebruik wastafel en spiegel was nog niet mogelijk. Na 5 weken kwam het badkamermeubel en kon de badkamer worden afgemonteerd. Hij is werkelijk schitterend geworden en wij zijn er zeer tevreden over, ook in het gebruik bevalt alles prima. De vakman die dit alles verbouwd heeft verdiend alle lof, hij heeft alles zeer precies en met veel overleg geheel naar onze wensen in orde gemaakt. Super. De heer en mevrouw Wiggers hebben werkelijk hun uiterste best gedaan om het probleem van het meubel goed op te lossen, echter de organisatie van Grando heeft hun niet geholpen om snel het beschadigde badkamermeubel te vervangen. Daarom is de score "goed" en niet "super" geworden.
Geschreven op: 03/12/2018
Bron: Qasa.nl
H. DoornHeerhugowaard
8 uit 10
Keuken gekocht in Heerhugowaard. Prima adviezen, tekeningen, offerte. Tussentijds ook diverse vragen gehad, ook fijn geholpen. Keukenplaatsen goed voorbereid, op tijd geleverd, mooi gemonteerd, en (tot dusver) goede after service. Aanrader en alhoewel we weinig ervaring met andere keukenzaken hebben lees en hoor je wel eens (heel) anders.
Geschreven op: 01/12/2018
Bron: Qasa.nl
jagtHeerhugowaard
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht en het is prima afgerond
Geschreven op: 26/10/2018
Bron: Qasa.nl
W de GrootHeerhugowaard
10 uit 10
Onlangs hebben wij bij Grando Heerhugowaard een keuken gekocht. Vooral de eigenaar Jeff heeft ervoor gezorgd dat het een leuk traject was. Geen pushende verkoper, maar iemand die met je meedenkt! Hij gaf ons tips en zorgde ervoor dat al onze wensen in de keuken verwerkt zijn. De rest van het traject verliep ook soepel: mooi mapje met schetsen en offerte direct mee, keuken week erna besteld, op tijd geleverd op een dag naar keuze). Geen ervaring met de montage, maar als dit de standaard is zou ik me daar geen zorgen over maken. Aanrader!
Geschreven op: 08/06/2018
Bron: Qasa.nl
LotteHeerhugowaard
10 uit 10
Super goed geholpen door Grando HHW. Samen gekeken naar de mogelijkheden, meegedacht over verschillende opties, goed op de hoogte gehouden en ook de installatie en werkzaamheden bijzonder netjes uitgevoerd. Heel tevreden!
Geschreven op: 04/05/2018
Bron: Qasa.nl
SimonHeerhugowaard
10 uit 10
Deskundig advies tijdens koop badkamer van Jeff Wiggers. Heel blij met Virgil Bakkenes van Bakkenes interieurbouw. werkt nauwkeurig, creatief, denkt mee,heel netjes,geeft wensen klant prioriteit, bespreekt zaken voordat hij handelt.Kortom: heel tevreden en blij met resultaat.
Geschreven op: 13/03/2018
Bron: Qasa.nl
j. OoijevaarHeerhugowaard
10 uit 10
De verkoper (Jeff Wiggers) luisterde goed naar onze wensen en had goede adviezen. Het traject van ontwerpen, levering, montage en nazorg werd door hem prima begeleid. Fijn om 1 aanspreekpunt te hebben. De service is prima: probleempjes na montage worden snel en goed opgelost. Super tevreden met onze keuken!! Grando Heerhugowaard is zeker een aanrader.
Geschreven op: 13/01/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. DavidseHeerhugowaard
10 uit 10

Pagina's