Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een badkamer inclusief installatie aangeschaft. Het advies in de winkel was prima, zo ook de levering van de materialen. De monteur werkte zorgvuldig en deed veel in overleg.
Geschreven op: 28/08/2019
Bron: Qasa.nl
DennisHeerhugowaard
8 uit 10
Prachtige keuken gekocht bij Jeff van Grando Heerhugowaard. We hebben best lang nagedacht hoe en wat we wilden en hebben het Jeff in het uiteindelijke ontwerp zeker niet gemakkelijk gemaakt. Jeff kwam met de juiste oplossingen, zelfs ' s nachts bedacht! In de uiteindelijke montage en afwerking heeft Jeff elke uitdaging vakkundig opgepakt en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Thnxs Jeff
Geschreven op: 03/08/2019
Bron: Qasa.nl
Peter van der HaagenHeerhugowaard
10 uit 10
Grando Heerhugowaard kan ik echt aanbevelen. Jeff, de eigenaar, heeft ons met de aankoop van de keuken perfect geholpen. We kregen na een week of 2 spijt van de kleur keuken die we uitgezocht hadden en konden zonder problemen overstappen op een heel ander soort en kleur. We hebben een aantal keer aanpassingen gedaan en iedere keer werden we met dezelfde vriendelijkheid en professionaliteit geholpen. We zijn van plan om in de toekomst een nieuwe badkamer aan te gaan schaffen en zullen zeker dan naar Grando Heerhugowaard gaan.
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
Anna MariaHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben voor de 2 maal binnen 2 jaar een keuken bij Grando gekocht. De eerste x hadden we een supper service. We zijn verhuisd en daar moest een nieuwe keuken in de keuze van winkel daar hoefde we niet lang over na te denken supper geholpen. Dank jullie wel we zijn blij met onze keuken.
Geschreven op: 11/07/2019
Bron: Qasa.nl
DannyHeerhugowaard
10 uit 10
Wij zijn zo blij dat we bij Grando Heerhugowaard onze keuken hebben gekocht. Vanaf de eerste keer dat we binnen kwamen (toen nog ter inspiratie) tot aan het laatste telefoontje waarbij navraag werd gedaan of de keuken naar wens was geplaatst, alles klopt. Bij het uitzoeken en bestellen van de keuken werd er veel tijd aan ons besteed en is er op elk detail goed geadviseerd. Daarbij vind ik het ook zeker dat de plaatsing door 'Ruud's Keukenmontage' perfect is gedaan. Deze mensen verstaan hun vak en denken niet in vakjes. Doordat de muren niet geheel haaks stonden, zouden er bij het plaatsen kieren zijn ontstaan maar daar hun vakmanschap hebben ze dit fantastisch kunnen oplossen. Wij zijn echt zeer blij en tevreden. Hartelijk dank.
Geschreven op: 12/06/2019
Bron: Qasa.nl
MisdorpHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Vanaf het eerste bezoek aan de keuken zaak voelde het erg Goed. Goed geadviseerd en meedenkend. Jeff heeft een mooie tekening voor onze nieuwe keuken gemaakt. Later heeft Jeff de keuken zelf ingemeten. De Montage van de keuken is zeer netjes en Mooi afgewerkt. Tot slot komt Jeff zelf nog een laatste ronde kijken of alles naar wens is. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
Geschreven op: 28/05/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. KoperHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Heerhugowaard, en zijn heel goed geadviseerd door Jeff. Ook de voorbereidende werkzaamheden en montage zijn goed verlopen door de bemiddeling van Jeff. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
Geschreven op: 29/03/2019
Bron: Qasa.nl
Ellis en Hans MelkertHeerhugowaard
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We hebben goede ondersteuning met goede ideeen gekregen toen we ons oriënteerden. We hebben geen moment druk gevoeld om tot kopen over te gaan. Na aankoop zijn we enige keren terug geweest bij Jeff en zijn vrouw om wijzigingen aan te brengen. Telkens werd opnieuw de tijd voor ons genomen.
Geschreven op: 15/03/2019
Wim en Jannie de WitHeerhugowaard
9 uit 10
Wij hebben bij grando hhw een badkamer gekocht. Alles is super goed gegaan van het slopen tot het opbouwen van de badkamer. Maar ook de service in de zaak was goed. Geen opdringerige verkopers die je van alles aan willen smeren maar juist met je mee denken
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
MeijerHeerhugowaard
8 uit 10
Wij kochten in 2016 een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Jeff. Jeff is een fijne, betrokken adviseur en geeft oprecht advies. De keuken voldoet aan onze wensen, de kwaliteit is goed en de service top!
Geschreven op: 01/03/2019
Bron: Qasa.nl
SchoutenHeerhugowaard
8 uit 10

Pagina's