Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Kundig advies en prima werk, we zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Tijdens de verbouwing hebben we een verbouwingsdouche gehuurd, goede tip van de Grando leverancier
Geschreven op: 19/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. BruinHeerhugowaard
10 uit 10
Prima advies van Dhr Jeff Wiggers. klein minpuntje, wastafel badkamer bleek te groot. was niet goed opgemeten, De kleinere wordt binnenkort geleverd. installatie door Virgil, goed gedaan. Super blij met de badkamer.
Geschreven op: 09/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam JG ZwartHeerhugowaard
8 uit 10
Goede service en de keuken is volgens afspraken geleverd. Granieten keukenblad werd gescheurd geleverd ,daardoor duurde het allemaal wat langer dan gepland, maar door leveren van een nieuw blad is alles goed gekomen.
Geschreven op: 23/01/2017
Bron: Qasa.nl
RobinHeerhugowaard
8 uit 10
Prima service van Grando Heerhugowaard door meneer en mevrouw Tesselaar!! Bij mijn eerste bezoek kreeg ik goed advies voor mijn nieuwe keuken. Later zijn ze langsgekomen voor mijn badkamer. Mijn keuken en badkamer zijn volledig naar wens geleverd en geinstalleerd. Alles is netjes afgewerkt en keurig op tijd.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Mvr. VoogelHeerhugowaard
10 uit 10
We hebben in 2014 een keuken laten plaatsen en in 2016 een nieuwe badkamer. Bij beide keren was ook de sloop inbegrepen. We werden in de winkel prima geholpen en de sloop en installatie ging prima. Bij de keuken hadden we 1 klein probleempje na de installatie maar die werd direct verholpen.
Geschreven op: 12/11/2016
Bron: Qasa.nl
smitHeerhugowaard
10 uit 10
Als interieur styliste heb ik wel vaker contact met keuken leveranciers. Maar toen ik onlangs voor mezelf een keuken uitzochte, heb ik het hele process vanuit het perspectief van de klant ervaren. Marc en Marian Tesselaar hebben het hele project vakkundig begeleid met een scherp oog voor detail en hun zoon Bart heeft de keuken geplaatst met veel geduld en precisie. Ik ben erg tevreden met mijn prachtige keuken! Grando Heerhugowaard combineert de voordelen van klein ondernemerschap (persoonlijke aandacht, ingaan op bijzondere wensen, één aanspreekpunt) met de voordelen van een groot moederbedrijf (goed en betaalbaar product, langjarige ervaring). Zeker een aanrader!
Geschreven op: 20/10/2016
Bron: Qasa.nl
S.Dicks-SchaferHeerhugowaard
10 uit 10
Mooie showroom en een zeer vriendelijke heer die ons hielp. Dacht met ons mee, gaf goede adviezen. Kon direct een begroting maken welke heel erg dicht in de buurt lag van de offerte. Ook het bedrijf dat onze badkamer heeft gerenoveerd heeft dat schitterend gedaan. Misschien betaal je iets meer dan bij een ander, het was voor ons geen reden om weg te gaan. Wij zijn super tevreden! Wij willen hen allen bedanken en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
Geschreven op: 14/04/2016
Bron: Qasa.nl
Fam. SchoutenHeerhugowaard
10 uit 10
Top service en de beste keukenboer die goed luistert en de tijd neemt . Wij zijn super blij met de keuken die in ons huis staat. We wilde nog wat na leveren wat geen probleem is en word meteen geregeld.
Geschreven op: 19/03/2016
Bron: Qasa.nl
sanneHeerhugowaard
10 uit 10
2e keer een keuken gekocht bij Grando en 2 keer super goed geregeld alles.
Geschreven op: 17/02/2016
Rick GerritsenHeerhugowaard
8 uit 10
Onlangs is de nieuwe Grando badkamer bij ons thuis geplaatst. De service en klantgerichtheid bij Grando Heerhugowaard was goed. Ook de offerte prijs sprak ons aan dit verschillende nogal in de branche is de keuze op Grando uitgekomen. Levertijd en start datum plaatsen waren ook goed op tijd. Het plaatsen heeft vier weken geduurd dit ivm het drogen van het stucwerk. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer echter hadden wij wel een hoger afwerkingsniveau verwacht. Tegelwerk is in bepaalde hoeken niet altijd precies op maat dit is weg proberen te werken met een verbreede kit rand. Jammer. Ook laten wij het stucwerk overnieuw doen door een erkend stukadoor. Deze kosten zijn overigens wel van de factuur afgehaald toch balen we hier behoorlijk van extra werk en alles moet weer van de wand af. Verder zijn wij tevreden en raadde wij iedereen Grando keukens badkamer Herhugowaard aan.
Geschreven op: 08/02/2016
Carmen SandersHeerhugowaard
8 uit 10

Pagina's