Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super geholpen in Helmond door de ondernemer zelf. Eerlijk en oprecht en aanwezig voor zijn klanten.
Geschreven op: 21/02/2019
JanssenHelmond
10 uit 10
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Grando in Helmond en wij zijn super tevreden. Ontwerp op maat, tussendoor goed bereikbaar voor vragen/aanpassingen, levering precies op tijd en een top resultaat! Wij zijn super tevreden en bevelen Grando Helmond zeker aan anderen aan.
Geschreven op: 18/02/2019
Bron: Qasa.nl
Marijke BijnenHelmond
10 uit 10
We hebben de keuken gekocht in Helmond. Eindelijk geen opdringerige verkoper maar iemand die de tijd neemt advies geeft oplossings gericht denkt en niet pusht om maar te kopen. Het is en blijft een kwestie van klik en vertrouwen en dat was er direct. De keuken moest snel geleverd worden en dat was binnen 4 weken. Zowel theoretisch als praktisch was dat haalbaar. De keuken werd zelfs een week eerder geleverd dan gepland. Ook de montage verliep perfect. Wat een vakman. Helaas ontbraken er 4 legplanken maar deze werden binnen 3 weken nageleverd. Zo was onze keuken voor de feestdagen tip top in orde. Na 3 weken werkte een scharnier van een deurtje niet naar behoren. 1 telefoontje en ik kon deze direct in de winkel ophalen. Klasse
Geschreven op: 24/01/2019
Eric BerkvensHelmond
7 uit 10
10 jaar na de aankoop van de keuken nog uitstekend geholpen door Grando Keukens in Helmond. Hartelijk dank Onze keuken is weer als nieuw
Geschreven op: 14/12/2018
Gerda BerkeveldHelmond
10 uit 10
We hebben diverse keukenzaken bezocht maar nergens zo klantvriendelijk geholpen als bij Grando Helmond. Ze namen alle tijd en niks was teveel. We voelden ons niet alleen klant maar werden ook als klant behandeld. Prima advies en uitleg. Ook de snelle levering was een groot pluspunt voor ons. de plaatser (Jos) is een echte vakman. Op een paar ontbrekende legplanken is de plaatsing goed verlopen en wij zijn erg tevreden. Peter, bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aanbevelen. Eic en Anja
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
Eric BerkvensHelmond
10 uit 10
Wij zijn goed geholpen in de showroom. Het meest tevreden zijn wij echter over aannemer Van Schaijk die ons klantvriendelijk geholpen hebben. Mee gedacht hebben en goed werk afgeleverd hebben. Humphrey, James en Joey bedankt voor het goede werk.
Geschreven op: 26/10/2018
Bron: Qasa.nl
Van der AaHelmond
8 uit 10
Omdat we niet eerder 'n keuken hadden gekocht, wisten we niet goed wat te doen. Dhr. Verhoeven van Grando Helmond is thuis wezen kijken en hebben later samen in de winkel in 'n uur tijd, dmv goede adviezen, 'n keuken uitgezocht. Inmiddels geplaatst, het is perfect en mooi. De personen die eea gerealiseerd hebben waren vakkundig. Kortom, alleen maar lof van twee heel tevreden mensen.
Geschreven op: 25/10/2018
Bron: Qasa.nl
Leo en Anna-Marie SchuurmansHelmond
10 uit 10
Keuken gekocht en zeer goed geholpen door Dhr. Jarco van Hal. Goed advies en veel ervaring. Montage ook zeer goed uitgevoerd. Ik kan iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen. TOP
Geschreven op: 21/07/2018
Bron: Qasa.nl
F BeetzHelmond
8 uit 10
Een complete keuken gekocht, vanaf eerste moment, perfect geholpen door de adviseur Jarco van Hal. Hij heeft super geluisterd naar mijn wensen en ook met het behalen van mijn begroting heeft hij naar de goede oplossingen gezocht. Het bezorgen van de keuken was ook boven verwachting, dit ging erg snel en soepel. Plaatsing door Dhr. Jos Raaijmakers is ook keurig geweest. Al met al kan ik iedereen aanraden om eens bij Grando in Helmond te gaan kijken.
Geschreven op: 27/06/2018
Bron: Qasa.nl
Wesley DovensHelmond
10 uit 10
wij hebben vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel gehad over het hier aankopen van onze nieuwe keuken. En alles is ook volledig naar wens verlopen! speciale dank aan Jarco voor zijn advies en geduld. Echt een aanrader
Geschreven op: 03/06/2017
Bron: Qasa.nl
S.AertsHelmond
10 uit 10

Pagina's