Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando Helmond helpt je klantvriendelijk eerlijk transparant en oprecht. Niets is te veel en waren zelfs duurder maar we zijn nergens beter geholpen en daarom mogen ze van ons iets duurder zijn. Een echte aanrader want zo n zaak is er in Helmond niet te vinden.
Geschreven op: 09/07/2019
André Helmond
10 uit 10
demo gekocht kon op moment van afgesproken datum helaas vanwege medische omstandigheden zelf niet mee ophalen hun hebben de demo zelf gedemonteerd en mee ingeladen terwijl ik zelf aan de koffie zat fijne service
Geschreven op: 09/07/2019
henriHelmond
9 uit 10
Erg vriendelijk geholpen en deskundig advies gekregen. De badkamer moet nog geplaatst worden. Ik ga er van uit dat de plaatsing net zo deskundig en vlot verloopt.
Geschreven op: 18/06/2019
J. van Rooij-TimmermansHelmond
7 uit 10
Dit weekend ontzettend goed geholpen door Grando. Echt heel goed met ons meegedacht met als resultaat dat we allebei erg tevreden en enthousiast zijn over het ontwerp en de gekozen onderdelen.
Geschreven op: 16/06/2019
MeulendijksHelmond
10 uit 10
Hele mooie keuken gekocht. Alles goed gegaan op een ladekastje na, dit was geplaatst 30 cm met pas stuk van 10cm, dit wilde we niet, wel een kast van 40cm. dit paste precies. iets fout gegaan met meten, of uitwerken. We zouden eerst 200 euro bij moeten betalen. Toen ze de kast kwamen plaatsen van 40cm , hadden we een pas stuk van 1cm, zo moest het. na enkele boze mails over en weer, en inschakelen rechtsbijstand, die we achteraf niet nodig hadden, zijn we er uiteindelijk uitgekomen, en wordt de factuur verscheurd. helemaal blij. Achteraf noemen we dit service naar de klant. Em zo hoort het. nu zijn we tevreden.
Geschreven op: 27/05/2019
Bron: Qasa.nl
Ellen MeulendijksHelmond
8 uit 10
Zeer warme omgeving en goede specifieke uitleg en voelde me zeer op mijn gemak ze deden alles en niets was te veel ook al wisten ze dat ik nog niet gelijk kon en wilde beslissen maar dat gaat zeker goedkomen.
Geschreven op: 17/05/2019
Patrick PoldermanHelmond
10 uit 10
Perfect bedrijf met veel super goede adviezen Bedankt
Geschreven op: 17/05/2019
ans pelgrimHelmond
9 uit 10
Super geholpen in Helmond door de ondernemer zelf. Eerlijk en oprecht en aanwezig voor zijn klanten.
Geschreven op: 21/02/2019
JanssenHelmond
10 uit 10
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Grando in Helmond en wij zijn super tevreden. Ontwerp op maat, tussendoor goed bereikbaar voor vragen/aanpassingen, levering precies op tijd en een top resultaat! Wij zijn super tevreden en bevelen Grando Helmond zeker aan anderen aan.
Geschreven op: 18/02/2019
Bron: Qasa.nl
Marijke BijnenHelmond
10 uit 10
We hebben de keuken gekocht in Helmond. Eindelijk geen opdringerige verkoper maar iemand die de tijd neemt advies geeft oplossings gericht denkt en niet pusht om maar te kopen. Het is en blijft een kwestie van klik en vertrouwen en dat was er direct. De keuken moest snel geleverd worden en dat was binnen 4 weken. Zowel theoretisch als praktisch was dat haalbaar. De keuken werd zelfs een week eerder geleverd dan gepland. Ook de montage verliep perfect. Wat een vakman. Helaas ontbraken er 4 legplanken maar deze werden binnen 3 weken nageleverd. Zo was onze keuken voor de feestdagen tip top in orde. Na 3 weken werkte een scharnier van een deurtje niet naar behoren. 1 telefoontje en ik kon deze direct in de winkel ophalen. Klasse
Geschreven op: 24/01/2019
Eric BerkvensHelmond
7 uit 10

Pagina's