Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Bij Grando Hilversum een keuken laten ontwerpen door Tineke Dam. Ze kwam met een ontwerp waar nog niet iemand eerder op was gekomen, erg leuk. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar onze wensen, ook tussen de regels door. Dit is allemaal meegenomen in het ontwerp. Het plaatsen van de keuken duurde vrij lang (5 werkdagen, 8 kalenderdagen), maar dat ging dan ook met grote precisie. Robert heeft alles heel netjes gedaan, een paar kleine tegenvallers (een muur die toch iets schever bleek dan bij het opmeten, een stopcontact die niet juist was aangesloten in het verleden etc.) heeft hij vakkundig en onzichtbaar opgelost. De keuken is uiteindelijk echt een droomkeuken geworden. Wij kunnen Grando Hilversum dan ook zeker aanraden als je een mooi ontwerp wilt, een secure inbouwer en goede kwaliteit. We zijn echt meer dan tevreden!
Geschreven op: 25/01/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. de GrootHilversum
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Hilversum. Marja Hofstra heeft daar voor ons daar een geweldige keuken ontworpen waar nog niemand opgekomen was. Echt een prachtige keuken. De plaatsing van de keuken is fantastisch gegaan, zelfs een fout in het leidingwerk is door de monteur van Grando ter plekke aangepast zodat alles perfect kon worden afgemaakt. We zijn echt super tevreden, team Grando, nogmaals super bedankt.
Geschreven op: 04/11/2018
Bron: Qasa.nl
Fam GrooteHilversum
10 uit 10
Keuken gekocht. Fijn personeel, in showroom, bij aflevering en bij montage. Duidelijke afspraken, goede en snelle communicatie. Duidelijk ervaren personeel en klantgericht.
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
MelHilversum
10 uit 10
Badkamer, door kundige mensen geïnstalleerd. Netjes gewerkt.
Geschreven op: 26/10/2018
Bron: Qasa.nl
C.W.J. van RijsbergenHilversum
10 uit 10
Keuken en badkamer meubel heb ik gekocht bij grando. De service is top en het product ook
Geschreven op: 19/10/2018
Bron: Qasa.nl
MichelleHilversum
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, we werden erg goed geholpen, en de adviseur kwam met een mooi ontwerp. we hadden er een goed gevoel over, de materialen en kwaliteit zien er prachtig uit. Het resultaat is nog mooier dan gehoopt, wij zijn helemaal tevreden.
Geschreven op: 21/08/2018
Bron: Qasa.nl
Carla GoossensHilversum
10 uit 10
De levering en montage van onze badkamer is boven verwachting. Professionele mensen die goed meedachten en bereid waren net even wat extra te doen.
Geschreven op: 06/08/2018
Bron: Qasa.nl
MartijnHilversum
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Van begin tot einde is alles perfect verlopen. Al mijn keukenwensen zijn vervult. Monteur heeft geweldig netjes werk geleverd. Grando is zeker een aanrader!
Geschreven op: 06/07/2018
Bron: Qasa.nl
Tinka GoudsmitHilversum
10 uit 10
In de bijkeuken zijn kasten geplaatst, alles is keurig afgewerkt en gemonteerd. Vooral zeer prettig is dat alle afspraken punctueel zijn nagekomen zonder dat je er zelf achteraan hoeft te bellen.
Geschreven op: 08/05/2018
Bron: Qasa.nl
EPHilversum
10 uit 10

Pagina's