Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Advies niveau super. Prima meedenken en alternatieven behandeld. Helaas heeft de installatie dit niveau niet kunnen halen en de opvolging van dit probleem in beginsel ook niet.
Geschreven op: 21/07/2017
Bron: Qasa.nl
VvHonkHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben een sale/showmodel badkamermeubel gekocht in Hoofddorp. Dit is bezorgd door een zeer vriendelijk persoon. Het bevalt prima.
Geschreven op: 18/07/2017
Bron: Qasa.nl
A. van der HoevenHoofddorp
8 uit 10
Super klantvriendelijk en professioneel te woord gestaan door de medewerker. Levering op tijd, alleen moet de keuken nog wel geplaatst worden. Dit gebeurd door derden.
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
petraHoofddorp
8 uit 10
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
F van HuisHoofddorp
8 uit 10
Prima geholpen, paar dingetjes ontbraken bij levering maar is super opgelost. Wordt allemaal in een mooie 3D animatie geplaatst zodat alles visueel wordt en uiteindelijk 2 prachtige badkamers rijker. Kan Grando van harte aanbevelen
Geschreven op: 01/03/2017
Bron: Qasa.nl
rick van dijkHoofddorp
8 uit 10
Top service en prima inlevingsvermogen van de verkoper. Keuze in de showroom uitgebreid en talloze combinatie mogelijkheden. Alles is geheel naar eigen wens te combineren.
Geschreven op: 04/02/2017
Bron: Qasa.nl
Tom GroenendijkHoofddorp
8 uit 10
Er word bij grando Hoofddorp de tijd genomen, persoonlijke vriendelijke gezellige benadering...zeker van Guliano die mij goede adviezen gaf onder het genot van een wijntje! Mooie showroomkeuken uitgezocht. Bij vragen/problemen staan ze klaar en denken mee! Prima levering en plaatsing! Blij met mijn keuken
Geschreven op: 21/01/2017
Bron: Qasa.nl
LotteHoofddorp
8 uit 10
Uitstekende service, goed meedenken met de klant en een heel persoonlijke benadering. Goed nakomen van afspraken. Wel vonden wij dat de wijze van factureren en de wijze waarop en wanneer het geld binnen moest zijn nogal dreigend overkwam. Op zowel de factuur, als op andere documenten kwam dit te nadrukkelijk naar voren. Je voelt je dan op voorhand een wanbetaler
Geschreven op: 19/08/2016
Bron: Qasa.nl
F.J. KoningHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht en zijn zeer tevreden. Giuliano heeft ons goed advies gegeven om zo onze droomkeuken te realiseren. De montage is door vakmensen verricht. Kortom, zeer tevreden! Ook voor onze badkamer gaan wij in de toekomst weer naar Grando.
Geschreven op: 11/07/2016
Bron: Qasa.nl
Nelleke BoomertHoofddorp
8 uit 10
Goed advies gekregen vanaf begin tot het eind. Bij het leveren van de keuken, was er een verkeerd type koelkast geleverd. Dit werd de zelfde dag nog in orde gemaakt. Ook het montage team was erg goed. Kortom, een aanrader voor mensen die van kwaliteit en goede service houden
Geschreven op: 03/07/2016
Bron: Qasa.nl
Gerard HarteveltHoofddorp
8 uit 10

Pagina's