Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
grando hoofddorp echte toppers heel goed geholpen
Geschreven op: 07/01/2020
krielenHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
NijdamHoofddorp
8 uit 10
Tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken werden wij uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door een adviseur. De monteur die vervolgens kwam inmeten dacht uiterst creatief en oplossingsgericht mee. De aflevering en installatie verliep dan ook zeer voorspoedig.
Geschreven op: 02/10/2019
Bron: Qasa.nl
JohanHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en we zijn er erg blij mee. Goede service en ook het weghalen van de oude keuken en de plaatsing verliep vlekkeloos.
Geschreven op: 17/09/2019
Bron: Qasa.nl
MarionHoofddorp
10 uit 10
Eikenhouten keuken gekocht. Er werd meegedacht met het ontwerp. Inmiddels is de keuken geplaatst en daar was eerst wel het een en ander misgegaan, maar dat werd ook weer opgelost. We hebben nu een prachtige keuken!
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
EstherHoofddorp
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. De levering en de montage zijn heel prettig verlopen. Ik wilde het aanrechtblad behouden en dat hebben de monteurs prima opgelost. Kosten waren vanaf het begin duidelijk. Tijdens de montage de kosten nog een keer gecheckt.
Geschreven op: 19/08/2019
Bron: Qasa.nl
ElsbethHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht in het filiaal te Hoofddorp. Wij zijn perfect geholpen bij het opstellen van een badkamer naar de inzichten van de verkoper die rekening gehouden heeft met onze ideeën en wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn erg tevreden. Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen.
Geschreven op: 22/07/2019
Bron: Qasa.nl
Familie de la RieHoofddorp
8 uit 10
We hebben er een keuken gekocht na bezoek aan de overzichtelijke Showroom. We zijn er prima geholpen en plaatsing is vakkundig gedaan. Resultaat, dik tevreden.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
P.H. SmittenaarHoofddorp
8 uit 10
Blij met de gekochte keuken, netjes op tijd en goed geinstalleerd!
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
A. StamHoofddorp
8 uit 10
Prachtige badkamer en toilet gekocht. Erg goed geholpen en geadviseerd door Gerard Schouten. Alles perfect volgens planning. Ryanto is een top monteur, perfectionist, neemt met minder geen genoegen. Hij werkt zo netjes, vakkundig en met passie. Denkt ook heel goed met je mee. Geweldig vakwerk afgeleverd. Laat elke dag alles ook keurig achter. Spiegel toilet moet nog wel nageleverd worden. Ga ervan uit dat dit ook goedkomt.
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ina MulderHoofddorp
8 uit 10

Pagina's