Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht. Uitstekend geholpen, goed advies en montage. Superblij
Geschreven op: 09/08/2018
Bron: Qasa.nl
BartHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht. Alles is op tijd geleverd en gemonteerd.De monteur was een prima vakman.Alles ziet er perfect uit. Voor ons is Grando een goede keus geweest.
Geschreven op: 03/08/2018
Bron: Qasa.nl
de BoerHoofddorp
8 uit 10
wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Die nog veel mooier was dan wij al dachten na de opdracht. Wij hebben een fijne ervaring met Grando van af vrijblijvend komen kijken, als bij de bestelling en aflevering. Als klap op de vuurpijl een fantastische monteur. Die zelfs de aannemer nog even een tip heeft gegeven. Zodat alles echt mooi is geworden. Eerdere ervaring van 23 mei 2018: Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Deze is geleverd en geplaats in mei. Door monteur Nico, geweldig wat een harde werker is deze man. Alles was bijna compleet. Alleen 2 plankhoudertjes waren niet aanwezig. Deze zijn vanmorgen 23-5-2018 , alsnog door Nico afgeleverd. wij waren in de tussenliggende tijd er even tussenuit.
Geschreven op: 02/06/2018
Bron: Qasa.nl
Elsa en Bert EveraardtHoofddorp
10 uit 10
Keuken gekocht. Super service. Zeer goed advies. Alles volgens afspraak en een perfecte monteur. Echt een aanrader.
Geschreven op: 01/06/2018
Bron: Qasa.nl
Rene MetzelaarHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Deze is geleverd en geplaats in mei. Door monteur Nico, geweldig wat een harde werker is deze man. Alles was bijna compleet. Alleen 2 plankhoudertjes waren niet aanwezig. Deze zijn vanmorgen 23-5-2018 , alsnog door Nico afgeleverd. wij waren in de tussenliggende tijd er even tussenuit.
Geschreven op: 23/05/2018
Bron: Qasa.nl
Elsa everaardtHoofddorp
10 uit 10
Goed geholpen en kundig personeel erg tevreden met de nieuwe keuken
Geschreven op: 25/02/2018
Bron: Qasa.nl
JacquesHoofddorp
10 uit 10
Prettig geholpen in de showroom. De medewerker dacht mee m.b.t. de indeling en mogelijkheden. Bij vragen meteen antwoord of binnen een dag teruggebeld.
Geschreven op: 04/02/2018
Bron: Qasa.nl
M.HeeremansHoofddorp
8 uit 10
Verkoper/zaak Hoofddorp prima! Zeker aan te raden. Vraag naar badkamer monteur Ryanto, vakwerk, echt super mooi gedaan! Producten van merk BEN hebben wel een beetje budget gevoel/uitstraling.
Geschreven op: 29/01/2018
Bron: Qasa.nl
BartHoofddorp
8 uit 10
keuken gekocht en ben goed geholpen en geadviseerd. Aanvulling ontvangen 12 januari 2018: De keuken is al geleverd en hij bevalt zeer goed op wat kleine puntjes die opgelost gaan worden.
Geschreven op: 12/01/2018
Bron: Qasa.nl
Arjo RuttenHoofddorp
8 uit 10
Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst, fraaie showroom en uitstekende advisering voor onze nieuwe keuken door Tabitha de Feber en Marco Mol. Ook de installateur Harold Prins en zijn mannen hebben zeer vakkundig werk geleverd. Complimenten voor Grando Keukens Hoofddorp.
Geschreven op: 08/12/2017
Bron: Qasa.nl
J.M.A van den Berg te HaarlemHoofddorp
10 uit 10

Pagina's