Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
MeulemansHoofddorp
10 uit 10
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
Geschreven op: 10/06/2017
Bron: Qasa.nl
mevrouw SmitHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn uitermate tevreden over Grando bij het kopen van zowel een keuken als een badkamer. De voorlichting, meedenken, begeleiding bij de aankoop en de service na de aankoop waren uitstekend. Alles werd in één keer goed en op tijd geleverd.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
A.J. BraamHoofddorp
10 uit 10
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
F van HuisHoofddorp
8 uit 10
Badkamer vandaag opgeleverd. Top verkoper bij Grando met reele adviezen. En het Habes team was geweldig. Vakmanschap, netjes werken, en keiharde werkers! Prima hoor... Na de keuken 15 jaar geleden bij Grando, hebben jullie weer een huzarenstukje geleverd!
Geschreven op: 04/05/2017
Bron: Qasa.nl
M. RoggebandHoofddorp
10 uit 10
Prima verkoper getroffen bij Grando Hoofddorp met geduld. Vriendelijke man met kennis van alle mogelijkheden.
Geschreven op: 24/03/2017
Bron: Qasa.nl
SC van der LelieHoofddorp
10 uit 10
Prima geholpen, paar dingetjes ontbraken bij levering maar is super opgelost. Wordt allemaal in een mooie 3D animatie geplaatst zodat alles visueel wordt en uiteindelijk 2 prachtige badkamers rijker. Kan Grando van harte aanbevelen
Geschreven op: 01/03/2017
Bron: Qasa.nl
rick van dijkHoofddorp
8 uit 10
Top service en prima inlevingsvermogen van de verkoper. Keuze in de showroom uitgebreid en talloze combinatie mogelijkheden. Alles is geheel naar eigen wens te combineren.
Geschreven op: 04/02/2017
Bron: Qasa.nl
Tom GroenendijkHoofddorp
8 uit 10
Ik ben hartstikke goed geholpen bij het uitzoeken van mijn badkamer. Ik had zelf al iets getekend en met hulp van Claudia werd dat een mooi ontwerp. Ze nam alle tijd, dacht met me mee, bracht me op ideeën en werkte alles uit tot een geheel. De artikelen werden mooi op tijd bezorgd en grotendeels naar boven gebracht. Dat wat niet meteen naar boven kon, werd netjes in een doorloop van ons appartementengebouw neergezet. Op dit moment wordt de badkamer verbouwd, en ook met de werklieden ben ik uitermate tevreden. Ze werken snel en netjes, zijn betrouwbaar en superaardig. Kortom, ik ben tot nu toe uitermate tevreden. Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Absolute aanrader. Goed geadviseerd, zorgvuldig afgeleverd en de monteurs hebben zoveel mogelijk geprobeerd overlast (qua rommel en voor de buren) te voorkomen. Alles is perfect afgebroken, weer opgebouwd en gemonteerd. Uiteindelijk is een prima badkamer geleverd. Aanvulling ontvangen op 9 mei 2017: Ik heb een compleet nieuwe badkamer gekocht en ben daarbij prima geholpen. De spullen werden op tijd geleverd en de badkamer is door goede vaklieden netjes geplaatst. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Verder heb ik ook mijn keuken een beetje aangepast; er zijn nieuwe handgrepen en een nieuwe kraan geplaatst. Ok die klus werd prima geklaard!
Geschreven op: 24/01/2017
Bron: Qasa.nl
Joke PalladaHoofddorp
10 uit 10
Er word bij grando Hoofddorp de tijd genomen, persoonlijke vriendelijke gezellige benadering...zeker van Guliano die mij goede adviezen gaf onder het genot van een wijntje! Mooie showroomkeuken uitgezocht. Bij vragen/problemen staan ze klaar en denken mee! Prima levering en plaatsing! Blij met mijn keuken
Geschreven op: 21/01/2017
Bron: Qasa.nl
LotteHoofddorp
8 uit 10

Pagina's