Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb een keuken gekocht. De levering en de montage zijn heel prettig verlopen. Ik wilde het aanrechtblad behouden en dat hebben de monteurs prima opgelost. Kosten waren vanaf het begin duidelijk. Tijdens de montage de kosten nog een keer gecheckt.
Geschreven op: 19/08/2019
Bron: Qasa.nl
ElsbethHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht in het filiaal te Hoofddorp. Wij zijn perfect geholpen bij het opstellen van een badkamer naar de inzichten van de verkoper die rekening gehouden heeft met onze ideeën en wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn erg tevreden. Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen.
Geschreven op: 22/07/2019
Bron: Qasa.nl
Familie de la RieHoofddorp
8 uit 10
We hebben er een keuken gekocht na bezoek aan de overzichtelijke Showroom. We zijn er prima geholpen en plaatsing is vakkundig gedaan. Resultaat, dik tevreden.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
P.H. SmittenaarHoofddorp
8 uit 10
Blij met de gekochte keuken, netjes op tijd en goed geinstalleerd!
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
A. StamHoofddorp
8 uit 10
Prachtige badkamer en toilet gekocht. Erg goed geholpen en geadviseerd door Gerard Schouten. Alles perfect volgens planning. Ryanto is een top monteur, perfectionist, neemt met minder geen genoegen. Hij werkt zo netjes, vakkundig en met passie. Denkt ook heel goed met je mee. Geweldig vakwerk afgeleverd. Laat elke dag alles ook keurig achter. Spiegel toilet moet nog wel nageleverd worden. Ga ervan uit dat dit ook goedkomt.
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ina MulderHoofddorp
8 uit 10
Badkamer gekocht, prima service. Denken goed mee en luisteren naar je wensen om tot een een mooi ontwerp te komen.
Geschreven op: 03/06/2019
Bron: Qasa.nl
HuibHoofddorp
8 uit 10
Onze ideeën zijn door Marco Mol vertaald in een prachtige keuken!
Geschreven op: 28/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie B&DHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Hoofddorp en zijn uitstekend geholpen door Marco zelf. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een keuken/badkamer. Er wordt naar je geluisterd en meegedacht!! De monteur Harold heeft super werk geleverd! Ben erg blij met de nieuwe keuken!
Geschreven op: 19/04/2019
Bron: Qasa.nl
RabiaHoofddorp
10 uit 10
Nette en deskundige verkoper, die goed luistert en diverse mogelijkheden heeft besproken. De installateur was een keurige, ervaren installateur die netjes en schoon werkt. Hij ruimde al zijn spullen en inpakmateriaal op!!!
Geschreven op: 14/04/2019
Bron: Qasa.nl
BasHoofddorp
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht, ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden over het resultaat
Geschreven op: 01/04/2019
Bron: Qasa.nl
KR OliverHoofddorp
10 uit 10

Pagina's