Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Heel tevrede met de aankoop van de keuken en de plaatsing
Geschreven op: 10/11/2018
Bron: Qasa.nl
Ingrid BoldingHoofddorp
8 uit 10
Een keuken gekocht, uiterst bevredigend verlopen, zonder minpuntjes, een hele goede installateur en een verkoper die onze aanwijzingen vertaalde in een goed ontwerp.
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
JacquesHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Meestal gaat er wel iets mis met een nieuwe keuken, dat was hier niet het geval. Ontzettend aardig personeel (Michelle) en de montage van de keuken was ook super gedaan. Bedankt nog Nico. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 27/10/2018
Bron: Qasa.nl
Nella ZuijderduijnHoofddorp
8 uit 10
Ik heb bij Grando Hoofddorp een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen en deskundig begeleid in de aankoop van de diverse producten. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van al mijn producten maar ik zeg altijd ... je kunt nog zulke mooie producten kopen, het resultaat valt of staat met de montage...Hierbij wil ik dan ook grote complimenten geven aan mijn monteur Rianto!...Wat een fijne, net werkende, professionele monteur! Dank zij hem geniet ik elke dag weer van mijn mooie nieuwe strakke badkamer.
Geschreven op: 05/10/2018
Bron: Qasa.nl
Elli Draak-VenhorstHoofddorp
8 uit 10
wij hebben een nieuwe badkamer en wc gekocht. we zijn zeer goed geholpen door de verkoper en de monteurs hebben prima werk geleverd. wij zijn zeer tevreden en raden grando zeker aan!
Geschreven op: 28/09/2018
Bron: Qasa.nl
Cees VisbeenHoofddorp
10 uit 10
Keuken gekocht. Uitstekend geholpen, goed advies en montage. Superblij
Geschreven op: 09/08/2018
Bron: Qasa.nl
BartHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht. Alles is op tijd geleverd en gemonteerd.De monteur was een prima vakman.Alles ziet er perfect uit. Voor ons is Grando een goede keus geweest.
Geschreven op: 03/08/2018
Bron: Qasa.nl
de BoerHoofddorp
8 uit 10
wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Die nog veel mooier was dan wij al dachten na de opdracht. Wij hebben een fijne ervaring met Grando van af vrijblijvend komen kijken, als bij de bestelling en aflevering. Als klap op de vuurpijl een fantastische monteur. Die zelfs de aannemer nog even een tip heeft gegeven. Zodat alles echt mooi is geworden. Eerdere ervaring van 23 mei 2018: Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Deze is geleverd en geplaats in mei. Door monteur Nico, geweldig wat een harde werker is deze man. Alles was bijna compleet. Alleen 2 plankhoudertjes waren niet aanwezig. Deze zijn vanmorgen 23-5-2018 , alsnog door Nico afgeleverd. wij waren in de tussenliggende tijd er even tussenuit.
Geschreven op: 02/06/2018
Bron: Qasa.nl
Elsa en Bert EveraardtHoofddorp
10 uit 10
Keuken gekocht. Super service. Zeer goed advies. Alles volgens afspraak en een perfecte monteur. Echt een aanrader.
Geschreven op: 01/06/2018
Bron: Qasa.nl
Rene MetzelaarHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Deze is geleverd en geplaats in mei. Door monteur Nico, geweldig wat een harde werker is deze man. Alles was bijna compleet. Alleen 2 plankhoudertjes waren niet aanwezig. Deze zijn vanmorgen 23-5-2018 , alsnog door Nico afgeleverd. wij waren in de tussenliggende tijd er even tussenuit.
Geschreven op: 23/05/2018
Bron: Qasa.nl
Elsa everaardtHoofddorp
10 uit 10

Pagina's