Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
perfecte service en badkamer in 3 weken helemaal tip top afgeleverd! Karel lieverink, was onze man , in een woord Super .
Geschreven op: 29/09/2017
Bron: Qasa.nl
pahud de MortangesHoofddorp
10 uit 10
Super heb eerder al keuken gekocht en nu de badkamer.
Geschreven op: 29/09/2017
Bron: Qasa.nl
Yvonne WielartHoofddorp
8 uit 10
Er wordt geluisterd naar je wensen en meegedacht met de klant. Grando heeft een mooi ontwerp gemaakt en geleverd dat wat er is afgesproken. Ze werken met professionele en vakkundige 'aannemers; waarmee het prettig samenwerken is. Ik ben blij dat ik de renovatie door Grando heb laten doen en kan dit bedrijf aan eenieder van harte aanraden.
Geschreven op: 04/09/2017
Bron: Qasa.nl
AnitaHoofddorp
10 uit 10
Advies niveau super. Prima meedenken en alternatieven behandeld. Helaas heeft de installatie dit niveau niet kunnen halen en de opvolging van dit probleem in beginsel ook niet.
Geschreven op: 21/07/2017
Bron: Qasa.nl
VvHonkHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben een sale/showmodel badkamermeubel gekocht in Hoofddorp. Dit is bezorgd door een zeer vriendelijk persoon. Het bevalt prima.
Geschreven op: 18/07/2017
Bron: Qasa.nl
A. van der HoevenHoofddorp
8 uit 10
Goede oplossing gevonden voor het plaatsen van de badkamer. De aankoop is geleverd en volledig naar onze wens geïnstalleerd. Wij zijn er erg tevreden mee.
Geschreven op: 10/07/2017
Bron: Qasa.nl
JanHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
MeulemansHoofddorp
10 uit 10
Super klantvriendelijk en professioneel te woord gestaan door de medewerker. Levering op tijd, alleen moet de keuken nog wel geplaatst worden. Dit gebeurd door derden.
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
petraHoofddorp
8 uit 10
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
Geschreven op: 10/06/2017
Bron: Qasa.nl
mevrouw SmitHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn uitermate tevreden over Grando bij het kopen van zowel een keuken als een badkamer. De voorlichting, meedenken, begeleiding bij de aankoop en de service na de aankoop waren uitstekend. Alles werd in één keer goed en op tijd geleverd.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
A.J. BraamHoofddorp
10 uit 10

Pagina's