Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Advies niveau super. Prima meedenken en alternatieven behandeld. Helaas heeft de installatie dit niveau niet kunnen halen en de opvolging van dit probleem in beginsel ook niet.
Geschreven op: 21/07/2017
Bron: Qasa.nl
VvHonkHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben een sale/showmodel badkamermeubel gekocht in Hoofddorp. Dit is bezorgd door een zeer vriendelijk persoon. Het bevalt prima.
Geschreven op: 18/07/2017
Bron: Qasa.nl
A. van der HoevenHoofddorp
8 uit 10
Goede oplossing gevonden voor het plaatsen van de badkamer. De aankoop is geleverd en volledig naar onze wens geïnstalleerd. Wij zijn er erg tevreden mee.
Geschreven op: 10/07/2017
Bron: Qasa.nl
JanHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
MeulemansHoofddorp
10 uit 10
Super klantvriendelijk en professioneel te woord gestaan door de medewerker. Levering op tijd, alleen moet de keuken nog wel geplaatst worden. Dit gebeurd door derden.
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
petraHoofddorp
8 uit 10
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
Geschreven op: 10/06/2017
Bron: Qasa.nl
mevrouw SmitHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn uitermate tevreden over Grando bij het kopen van zowel een keuken als een badkamer. De voorlichting, meedenken, begeleiding bij de aankoop en de service na de aankoop waren uitstekend. Alles werd in één keer goed en op tijd geleverd.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
A.J. BraamHoofddorp
10 uit 10
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
F van HuisHoofddorp
8 uit 10
Badkamer vandaag opgeleverd. Top verkoper bij Grando met reele adviezen. En het Habes team was geweldig. Vakmanschap, netjes werken, en keiharde werkers! Prima hoor... Na de keuken 15 jaar geleden bij Grando, hebben jullie weer een huzarenstukje geleverd!
Geschreven op: 04/05/2017
Bron: Qasa.nl
M. RoggebandHoofddorp
10 uit 10
Prima verkoper getroffen bij Grando Hoofddorp met geduld. Vriendelijke man met kennis van alle mogelijkheden.
Geschreven op: 24/03/2017
Bron: Qasa.nl
SC van der LelieHoofddorp
10 uit 10

Pagina's