Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed advies gekregen vanaf begin tot het eind. Bij het leveren van de keuken, was er een verkeerd type koelkast geleverd. Dit werd de zelfde dag nog in orde gemaakt. Ook het montage team was erg goed. Kortom, een aanrader voor mensen die van kwaliteit en goede service houden
Geschreven op: 03/07/2016
Bron: Qasa.nl
Gerard HarteveltHoofddorp
8 uit 10
Prima uitleg. Goed uitgevoerd. Vriendelijk en mee denken. Rustig benadering en meerdere optie aangeboden. Voor ons was het showroommodel maar ook dan wordt er een mooie overzicht tekening gemaakt. Het resultaat is zo als het in de showroom getekend was . Het vervolgens keurig naar je persoonlijk mail gestuurd. Hierdoor konden we thuis nog even genieten.
Geschreven op: 01/07/2016
Bron: Qasa.nl
HoekelenHoofddorp
8 uit 10
De vestiging en de door haar geadviseerde aannemer hebben goed werk afgeleverd. Het was wel erg jammer dat de centrale een verkeerd kastje afleverde en dat alles daardoor 3 weken vertraagd is. Ook was het te prijzen geweest wanneer de organisatie daarvoor haar excuses zou hebben gemaakt.
Geschreven op: 01/06/2016
Bron: Qasa.nl
Maarten van TiggelenHoofddorp
8 uit 10
Wij wilden een specifiek ontwerp voor onze keuken. Na vele bezoeken aan keukenshowrooms werden we door de mensen van Grando Hoofddorp ontvangen. Het was hun vakmanschap en enthousiasme dat ons binnen 24 uur op een schetsontwerp bracht dat ons als een maatpak paste. Vele gesprekken over details volgden. Niets was hen te veel. Ook voor de montage werk alles uit de kast gehaald. Het was op meubelmakersniveau met welk een precisie en zorg de keuken werd gemonteerd en opgeleverd. Als je je vak leuk vind, dan heeft dat een positieve uitstraling naar de klant. Bij Grando Hoofddorp zitten de juiste mensen.
Geschreven op: 14/05/2016
Bron: Qasa.nl
Sape de HaanHoofddorp
10 uit 10
Zeer goede service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de keuken te ontwerpen totdat alles precies klopte. Omdat de verbouwing fors vertraagd was, moest de levering van de keuken tot twee maal toe uitgestel worden. Hier werd gelukkig helemaal niet moeilijk over gedaan. Het monteursteam was zeer vriendelijk, netjes en leverden uitstekend werk. We hebben nu een prachtige en kwalitatief uitstekende keuken voor een redelijke prijs. Na levering van de keuken hebben we een apparaat (combi-stoom oven) omgeruild voor een combi-magnetron. Ook dit ging op een zeer prettig manier. Een absolute aanrader!
Geschreven op: 13/05/2016
Bron: Qasa.nl
MichelHoofddorp
10 uit 10
Mooie zaak, goed advies, ruime keuze, stipte levering en plaatsing! Ook de bijpassende tegels zijn een plaatje om te zien. Zelfs het uitzoeken na sluitingstijd was ( in overleg) geen probleem.
Geschreven op: 03/05/2016
Bron: Qasa.nl
M. SpekHoofddorp
8 uit 10
Onze badkamer is met goede hulp van de adviseuse bedacht en door bekwame installateurs waargemaakt. De 3D tekeningen gaven ons een goed beeld van hoe het ging worden. Alles precies volgens de planning geleverd en geïnstalleerd. We zijn erg blij met onze badkamer! Hier gaan we nog jaren van genieten! Wij raden Grando Hoofddorp zeker aan bij vrienden en familie!
Geschreven op: 22/04/2016
Bron: Qasa.nl
SilvanaHoofddorp
8 uit 10
Prima geholpen in de winkel, mooie producten en alles is soepel verlopen. Wel tijdens offerte opletten of alles wel staat, je moet op dat moment veel keuzes maken en wij hadden niet aan het schilderwerk gedacht. De aannemer zijn we heel tevreden over.
Geschreven op: 15/04/2016
Bron: Qasa.nl
M.KapiteijnHoofddorp
8 uit 10
Goed advies tijdens aankoop meegedacht werd over beste indeling. 3D filmpje werd gemaakt en toegemailed, aflevering badkamer conform afspraken. Monteurs werkten netjes en snel en dachten in oplossingen service was prima.
Geschreven op: 10/04/2016
Bron: Qasa.nl
PatriciaHoofddorp
8 uit 10
Er is uitstekend werk verricht. De oude badkamer moest inclusief tegels etc. worden verwijderd, afgevoerd, leidingen verplaatst, kortom een flinke klus. De montage van nieuw is heel nauwkeurig gedaan en het resultaat is om erg blij mee te zijn.
Geschreven op: 19/03/2016
Bron: Qasa.nl
Hannie RuthHoofddorp
10 uit 10

Pagina's