Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Vanaf het eerste contact was er een klik. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en mogelijkheden. Hij kwam met ideeën, liet voorbeelden in de showroom zien en dacht goed met ons mee. Nadat we onze wensen in kaart hadden gebracht, liet hij middels een 3D tekening zien hoe de keuken eruit komt te zien. Na het sluiten van de overeenkomst zijn wij goed op de hoogte gehouden over de status van de leveringsdatum. Het plaatsen van de keuken heeft zeer deskundig en vakbekwaam plaatsgevonden. Wij zijn erg tevreden en genieten nu volop van onze mooie keuken.
Geschreven op: 11/03/2016
Bron: Qasa.nl
EdHoofddorp
10 uit 10
wij zijn erg tevreden met Grando in Hoofddorp, vooral met ons verkoopster Dhr Kok. hij heeft zo goed geluisterd naar onze wensen en wij zijn echt zo blij mee. Alles binnen ons budget, en dat was /is belangerijk. Het afwerking is ook heel professional. wij kunnen geen fout vinden in het resultaat.
Geschreven op: 24/02/2016
Bron: Qasa.nl
Mw DiepgrondHoofddorp
10 uit 10
De adviseur, Ferry van de Berg, heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van onze badkamer. Hij is creatief en oplossingsgericht. Samen hebben wij met hem een mooie badkamer ontworpen, die geheel aan onze verwachtingen voldoet! Wij kunnen nu genieten van een heerlijke comfortabele mooie badkamer!
Geschreven op: 11/12/2015
Bron: Qasa.nl
Jolanda BijlhouwerHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met de door Grando geleverde materialen. Onze nieuwe badkamer straalt kwaliteit en klasse uit.
Geschreven op: 25/10/2015
Linda van VeenendaalHoofddorp
8 uit 10
Grando is een aanrader Goed advies bij indeling van de keuken en er wordt rekening gehouden met het budget van de klant. In andere keukenwinkels werd ik niet opgemerkt door verkopers of had het idee niet het voordeligste advies te krijgen. Alles bij plaatsen soepel verlopen. Grando Klusjesman dacht goed mee in oplossingen Bij levering een klein deukje in één van de kastjes. Deze is netjes vervangen. Heel blij met mijn nieuwe keuken
Geschreven op: 24/10/2015
Lin ZuHoofddorp
10 uit 10
We zijn professioneel tot een voor ons juiste keuze gekomen het eindresultaat is een mooie badkamer die aan onze verwachting voldoet.
Geschreven op: 18/10/2015
Joop KaateeHoofddorp
8 uit 10
Denken goed mee over de keuzes en dragen ook auggesties aan waar je zelf niet op komt of vergeet. Plaatsing keuken ging uiterst soepel. Binnen t wee weken was de oude keuken gesloopt alles gestuct nieuwe wanden geplaatst en nieuwe keuken geplaatst. Alles paste en niets was kapot of vergeten.
Geschreven op: 17/10/2015
Mariejose ToninoHoofddorp
8 uit 10
De verkoper heeft een realistisch beeld gegeven over wat we konden verwachten. Heeft de zaken niet onnodig opgeklopt om te koop te verleiden en hij was bereid mee te denken en oplossingen te zoeken om in de buurt van het budget te blijven. Er werd ook tussendoor kontact opgenomen om te checken of zaken liepen zoals verwacht.
Geschreven op: 17/10/2015
Th van der PrijtHoofddorp
8 uit 10
In tegenstelling tot andere keuken leveranciers heb ik ervaren dat Grando Hoofddorp niet met vooroordelen een klant benaderd. ( Dit heb ik bij andere leveranciers gemerkt en daarom niet bij hen besteld). Het is uiteraard een persoonlijke afweging, omdat ik het een belangrijke voorwaarde vind. Naast inhoudelijke kennis, kwaliteit en prijs heb ik dus bewust hierop gelet bij de aankoop. Resultaat: een hele mooie keuken die bij mij past! Zelfs bij kleine miscalculaties (die ik over het hoofd heb gezien) heeft de adviseur creatief met mij mee gedacht.
Geschreven op: 07/08/2015
Bron: Qasa.nl
NaliniHoofddorp
10 uit 10

Pagina's