Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima service en meedenken met de klant. Professioneel en eerlijk in mogelijkheden. Geen verassingen achteraf. Enigste kleine puntje van kritiek is het verslappen van de aandacht bij vragen wanneer de handtekening is gezet.
Geschreven op: 24/07/2015
Bron: Qasa.nl
k van embdenHoofddorp
8 uit 10
Goede ervaring bij Grando Hoofddorp met het kopen van onze keuken. Goede tips en een mooi resultaat door advies van onze verkoper. We hebben wel 5x een afspraak gehad om onze keuken aan te passen naar onze wens, en altijd even aardig en netjes. De montage is ook perfect gedaan, op wat nabestelfoutjes na. Maar nu echt een topkeuken!
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
Joyce K.Hoofddorp
10 uit 10
Geweldig leuke adviseur en instaleur die erg meent met mijn wensen. Zeer tevreden met met eindresultaat van de keuken. Ik raad zeker Grando Keukens aan voor eventuele aanschaf van een nieuwe keuken. Ik heb helaas al een nieuwe badkamer bij een andere leverancier laten leveren en installeren anders had ik zeker ook mijn badkamer bij Grando keukens besteld.
Geschreven op: 02/07/2015
Bron: Qasa.nl
Marc LunenburgHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben in korte tijd 2x een keuken en een keer een badkamer gekocht bij Grando in Hoofddorp en dit is naar volle tevredenheid gegaan. Deskundig advies in de orientatiefase meedenkend. Kwaliteits van de door ons gekozen keuken is heel goed. weinig tot geen nawerk na montage. Deskundig advies, ze weten waarover het moet gaan als je een keuken of badkamer nodig hebt. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
Fam. HansenHoofddorp
10 uit 10
Wij zijn tevreden over Granddo Hoofddorp waar wij zowel een keuken als badkamer hebben gekocht. De beloofde levertermijn werd gerespecteerd en de afspraken goed nagekomen. Ook eventuele vragen/problemen werden adequaat afgehandeld. Een mogelijk verbeterpunt is de 'nazorg' na het leveren van de keuken en badkamer tijdens het installatieproces. De monteurs werkzaam voor deze vestiging werken keurig en leveren goede kwaliteit. Er zou een actievere houding aangenomen kunnen worden waarbij af en toe geïnformeerd wordt of alles naar tevredenheid verloopt en of de beoogde planning gehandhaafd blijft. In geval van (ernstige) vertraging zou ik graag meer betrokkenheid van Grando zien om de vetraging zoveel mogelijk te beperken. Al met al zijn wij tevreden en zouden Grando ook aanbevelen als een betrouwbare partij die goede kwaliteit levert.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
Rik SlingerlandHoofddorp
8 uit 10
goede hulp bij keuze van keuken. proces bij oplevering wat rommelig doordat verkeerde goederen waren geleverd maar dat zou door de leverancier zijn gekomen. daarop wel reactie gekregen maar levering laat nog even op zich wachten.
Geschreven op: 31/05/2015
Bron: Qasa.nl
wimHoofddorp
8 uit 10
Badkamer gekocht bij Grando Hoofddorp. Zeer tevreden met resultaat! Je hoort wel eens horror-verhalen maar alles verliep keurig. Aanlevering voor de verbouwing was perfect: volledig en volgens afspraak (afspreken om 7.30 uur en er dan ook precies zijn). Verbouwing precies binnen 3 weken opgeleverd. Een paar puntjes nog af te ronden na aflevering maar ook allemaal gedaan. Kortom, tevreden en op basis van onze ervaringen zou ik Grando zeker aanbevelen.
Geschreven op: 15/05/2015
Bron: Qasa.nl
Marrc VerweijHoofddorp
8 uit 10
We zijn goed geholpen, kregen goede ideeën aangereikt. Levering en plaatsing keurig op tijd en prima afgeleverd. Probleem met de combi oven magnetron super opgelost. Snel en probleemloos. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en kunnen Grando zeker aanbevelen.
Geschreven op: 11/05/2015
Bron: Qasa.nl
I. HooglandHoofddorp
8 uit 10
Zeer deskundige en creatief meedenkende adviseurs.
Geschreven op: 21/04/2015
Fons EllenHoofddorp
10 uit 10
Creatieve ideeën door de verkopen en een super motagegeteam
Geschreven op: 20/03/2015
AnoniemHoofddorp
10 uit 10

Pagina's