Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Het was een feest om bij Grando Hoogvliet onze keuken en badkamer uit te zoeken
Geschreven op: 14/12/2019
Peter en Leny Vollebregt Hoogvliet
10 uit 10
Top Super goede ervaring zowel bij het ontwerp als de montage
Geschreven op: 06/12/2019
ZonneveldHoogvliet
10 uit 10
Geweldige service. Na 5 jaar zijn er wat gebreken naar voren gekomen in mijnkeuken en Grando heeft deze fantastisch opgelost. Super blij ben ik met de reparatie.kortom een betrouwbaar bedrijf.
Geschreven op: 02/12/2019
Danielle van SeventerHoogvliet
10 uit 10
Heel erg tevreden
Geschreven op: 09/11/2019
Danny StokHoogvliet
9 uit 10
Voor de 2e maal een keuken gekocht bij Grando Hoogvliet. Vakkundig en plezierig geholpen door Stephanie. Ook keurig geplaatst door monteur Michael. Petje af. Een aanrader. Fam. Van den Beemt
Geschreven op: 07/11/2019
Fam. Van den BeemtHoogvliet
10 uit 10
Op professionele prettige wijze is de verkoop van onze keuken gedaan door Stephanie. Waarbij ze goed met ons meedacht. De keuken werd op vakkundige wijze geplaatst door de monteur Michael. Dit was de 2e keer dat we bij Grando Hoogvliet een keuken kochten. Een aanrader Fam. van den Beemt
Geschreven op: 06/11/2019
Fam. van den BeemtHoogvliet
10 uit 10
De kwaliteit van de keuken is prima en de adviseur heeft ons echt geweldig geholpen en alle tijd genomen om het beste resultaat te bereiken voor een kleine keuken
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
AHoogvliet
10 uit 10
Mijn tweede keuken die is gekocht bij Grando Hoogvliet. Heel erg tevreden over de verkoop door Stephanie en het plaatsen van onze prachtige keuken door Michael. . Nog mooier gewoorden dan we dachten .
Geschreven op: 22/10/2019
BrigitteHoogvliet
10 uit 10
We hebben bij Grando Hoogvliet een keuken gekocht. We zijn keurig geholpen en de verkoopster heeft goed meegedacht met de mogelijkheden en met onze wensen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De keuken is zelfs een dag eerder geplaatst dan was afgesproken.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Peter HoogstadHoogvliet
8 uit 10
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet en zijn zeer tevreden. Ook over het hele voor traject zijn we tevreden. De kennis en het meedenken van de adviseur hebben we als positief ervaren. Ook de uitstraling van de showroom is netjes en gemoedelijk. Kortom deze vestiging is zeker een aanrader.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
M.J. OudshoornHoogvliet
10 uit 10

Pagina's