Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
een keuken en een badkamer, prima geregeld en vakkundige monteurs
Geschreven op: 12/03/2019
Bron: Qasa.nl
w.kattestaartHoogvliet
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, de hulp bij het uitzoeken en indelen was prima, wij hadden daar een goed gevoel over. De keuken staat prachtig, indeling is echt super. De plaatsing zijn we iets minder enthousiast over. Hoop geld betalen voor de montage die naar ons idee niet helemaal perfect was/is ...
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
Monique PootHoogvliet
8 uit 10
Bijzonder goed geholpen en een degelijk advies van Lijnart Maar het belangrijkste is een hele mooie keuken en super snel en goed geplaatst volgens afspraak.
Geschreven op: 11/02/2019
Sander Sijperda Humanitas-DMHHoogvliet
10 uit 10
Super mooie keuken aangeschaft bij de vestiging in Hoogvliet. Goed geadviseerd door Lijnart en alle beloftes zijn nagekomen. Echt een aanrader!
Geschreven op: 04/02/2019
Bron: Qasa.nl
S.SijperdaHoogvliet
10 uit 10
We moesten een nieuwe keuken uitzoeken, na een brandschade. We werden heel goed geholpen met daarna een supersnelle levering.
Geschreven op: 31/01/2019
Bron: Qasa.nl
Roel van de PollHoogvliet
8 uit 10
Zeer prettig geholpen ook de service was erg goed. Er is zelfs een spiegel speciaal oor ons gemaakt. Al onze ideeën met betreking tot de badkamer zijn vakkundig uitgevoerd. We genieten nog elke dag van de badkamer.
Geschreven op: 27/01/2019
F. PlaggenborgHoogvliet
9 uit 10
Werden goed geholpen en ge nformeerd. Er werd alle tijd en ruimte voor genomen. Alles werd op tijd en volgens afspraak afgeleverd en afgehandeld. Monteur werkte buitengewoon hard om alles in zijn eentje doen omdat zijn hulp ziek was. Netjes afgewerkt geen klachten.
Geschreven op: 24/01/2019
H.J. HoviusHoogvliet
8 uit 10
Voor de 2e keer er een keuken gekocht en nu ook een badkamer. Blij met sevice klantvriendelijkheid en montage
Geschreven op: 11/01/2019
ElleHoogvliet
8 uit 10
Ik ben bij Grando in Hoogvliet geweest voor een keuken renovatie. Ik ben zeer netjes geholpen en heb goed advies gekregen. Grando heeft zeer zijn best gedaan om vervanging te vinden voor het renoveren van de keuken toen de monteur ziek was. Er is zeer netjes gewerkt.
Geschreven op: 14/12/2018
SmitHoogvliet
10 uit 10
Goed geholpen en mee gedacht om onze keuken helemaal naar ideeën en wensen samen te stellen Ook heel goed aangevoeld wat onze smaak en ideeën waren
Geschreven op: 06/12/2018
Rene van UnenHoogvliet
10 uit 10

Pagina's