Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn hartelijk ontvangen en en er is goed begrepen wat onze wensen waren mbt de inrichting en het beschikbare budget. Tijdens onze drie bezoeken werd er dmv tekeningen en vergelijkend materiaal o.a documentatie voorbeeld keukens vanuit de showroom een offerte samengesteld . Op de afgesproken datum vond de levering plaats van onze keuken met de daarbij behorende keukenapparatuur. Door twee monteurs werd onze keuken geplaatst . Wij hebben zeer veel waardering voor deze twee monteurs en de verkoop jonge dame Wat een vakmensen Met veel geduld en precicie is onze keuken geplaatst en geworden zoals wij wenste. Het is een plaatje geworden waarin wij met veel plezier dagelijks gebruikmaken met alle bedienings gemak. De genoemde drie personen zijn voor ons het gezicht van de fa. Grando en verdienen meer dan een Pluim
Geschreven op: 18/10/2018
Jos en Jos BonteHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben en badkamer en nieuw toilet gekocht en laten monteren. Door monteur Johan is echt alles super netjes afgeleverd onze hele badkamer en toilet zijn gewoon en plaatje geworden. Bedankt Johan voor het zo netjes plaatsen en Maurice voor het super ontwerp en mee denken.
Geschreven op: 12/10/2018
Bron: Qasa.nl
D. ImmerzeelHoogvliet
10 uit 10
Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden. In de showroom ruim aandacht en zeer zeker gedacht en geluisterd naar onze wensen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen verliep ook geweldig. Ook de na-controle is door ons op prijs gesteld.
Geschreven op: 29/09/2018
Bron: Qasa.nl
M.J. TillemansHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Geschreven op: 28/09/2018
Bron: Qasa.nl
R. BlaauwHoogvliet
8 uit 10
Prettige sfeer beslist niet opdringerig. Vriendelijke mensen je voelt je welkom.
Geschreven op: 27/09/2018
J. LeenmanHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben de aankoop van onze keuken als zeer positief ervaren. Geen dwingen maar zelf alles zeggen hoe we het hebben wilden. Voor de verkoopster was dit ook vernieuwend hoe je er naar kunt kijken. Wij zijn al in de 70 en je hebt een bepaalde manier van werken en ruim 50 jaar kookervaring.
Geschreven op: 11/09/2018
M.J. TillemansHoogvliet
9 uit 10
Super tevreden
Geschreven op: 04/09/2018
Den OuterHoogvliet
10 uit 10
Na begin dit jaar een nieuwe keuken door grando Hoogvliet ook een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Het adviestraject was onvoldoende. De montage en de aftersales 100%. Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Keuken. Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Geschreven op: 04/09/2018
Bron: Qasa.nl
JanHoogvliet
8 uit 10
Op en top raden het iedereen aan Echt vakmanschap geleverd
Geschreven op: 28/08/2018
MetzHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Ontzettend vriendelijk ontvangen. Personeel zeer deskundig en er werd zeer goed meegedacht. Er werd alle tijd genomen voor de keuze en de uitleg. Aanvulling ontvangen 26 augutus 2018: de keuken is naar grote tevredenheid geleverd en geplaatst. Bovenkastje wordt nog vervangen i.v.m. scharnier aan verkeerde kant en 1 deur van de vaatwasser was beschadigd.
Geschreven op: 08/08/2018
Bron: Qasa.nl
Wim en Anja PersoonHoogvliet
8 uit 10

Pagina's