Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Voor de 2e keer er een keuken gekocht en nu ook een badkamer. Blij met sevice klantvriendelijkheid en montage
Geschreven op: 11/01/2019
ElleHoogvliet
8 uit 10
Ik ben bij Grando in Hoogvliet geweest voor een keuken renovatie. Ik ben zeer netjes geholpen en heb goed advies gekregen. Grando heeft zeer zijn best gedaan om vervanging te vinden voor het renoveren van de keuken toen de monteur ziek was. Er is zeer netjes gewerkt.
Geschreven op: 14/12/2018
SmitHoogvliet
10 uit 10
Goed geholpen en mee gedacht om onze keuken helemaal naar ideeën en wensen samen te stellen Ook heel goed aangevoeld wat onze smaak en ideeën waren
Geschreven op: 06/12/2018
Rene van UnenHoogvliet
10 uit 10
Onze erving is erg goed Goed geholpen in de winkel met keuzes maken. En de keuken is ook perfect geplaatst niks op aan te merken We zijn helemaal blij
Geschreven op: 04/12/2018
VerkadeHoogvliet
10 uit 10
We waren al bij een paar andere zaken geweest was niet wat we er van verwachtten. Bij Grando heel fijn geholpen door Stephanie. Alles uitgebreid laten zien besproken mogelijkheden laten zien in 3 D. Kortom dit is wat we zochten.
Geschreven op: 23/11/2018
m van dijkHoogvliet
9 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de vakkennis van het bedrijf. Hulp bij keuze was goed. Levering en montage verliep goed.
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
BerkelaarHoogvliet
10 uit 10
Koop badkamer. Zeer goed geadviseerd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Goede nazorg. Kan Grando Hoogvliet zeker aanraden
Geschreven op: 18/11/2018
Bron: Qasa.nl
Frans PlaggenborgHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer blij met het ontwerp en eindresultaat van onze badkamer. De adviseur nam de tijd voor ons en dacht mee met onze eigen ideeën en ontwerp. De montage van de badkamer hebben wij zelf gedaan dus die kunnen we voor Grando niet beoordelen. De levering was op de datum zoals afgesproken en vooraf werden wij hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Bij de levering zelf waren helaas enkele tegels gebroken dit is gelukkig voldoende ingecalculeerd bij het snijverlies. Tijdens het openmaken van de verpakkingen bleek het fonteintje beschadigd en de toiletpot had een fabricagefout beiden konden wij - na overleg en opsturen van foto s - moeiteloos ruilen voor een nieuw exemplaar. Bij twijfel hoe we sommige zaken moesten monteren instructieboekjes waren niet altijd even duidelijk bood de adviseur van Grando direct hulp. Wij hebben al met al een zeer goede ervaring met Grando vestiging Hoogvliet mevr. S. Mangelaars .
Geschreven op: 09/11/2018
R. PoortvlietHoogvliet
10 uit 10
goede en prettige service
Geschreven op: 31/10/2018
jessicaHoogvliet
9 uit 10
Wij hebben op 24 September onze nieuwe keuken geplaatst gekregen. En we zijn er super blij mee Dank aan de creatieve Cindy die onze keuken in u vorm met veel lades en een vaatwasser op hoogte heeft ingetekend.We hebben echt heel veel ruimte en een stoere look . Ook willen we Michael Pronk bedanken voor het voorwerk en plaatsen van onze keuken en Lijnaart Voor de het meedenken en de service. We gaan zeker genieten van al het Grando mooie
Geschreven op: 25/10/2018
Sandra BiesheuvelHoogvliet
8 uit 10

Pagina's