Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando-verkoop neemt de tijd als je dat nodig hebt en geeft goede idee n indien je zoekende bent. Goede verzorging tijdens de bezoeken koffie gebakje o.d. . Veel keus en kennis op aanwezige materialen. Alle vertrouwen gehad op een goede afloop en tot op heden niet beschaamd.
Geschreven op: 22/05/2018
HeleneHoogvliet
9 uit 10
Goede begeleiding en geduld bij het maken van keuzes. Alles in gezamenlijk overleg en op tijd alles geregeld.
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
fam de BruijnHoogvliet
10 uit 10
We werden gastvrij ontvangen in de showroom en prettig geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Als we telefonisch een vraag stelden werden we meteen te woord gestaan of zo snel mogelijk terug gebeld. Alleen maar positieve ervaringen dus.
Geschreven op: 14/05/2018
J LeenmanHoogvliet
10 uit 10
We hebben het hier wel met name over de Grando Hoogvliet Blom megastores . Inmiddels is dit onze 2e keuken die we daar kopen en in beide gevallen heel goed geholpen door Cindy. Ze luistert enorm goed naar de wensen en weet met verbeteringen de puntjes op de i te zetten. Monteur Mike ook een groot compliment voor zijn nauwkeurige werk. Met een andere Grando vestiging veel minder goede ervaringen overigens.
Geschreven op: 10/04/2018
Danielle van LeeuwaardenHoogvliet
10 uit 10
Zeer positief ben tevreden met Grando
Geschreven op: 09/04/2018
C. AlakhramsingHoogvliet
8 uit 10
Uitstekend geholpen door de heer Taapken en de heer Schouten bij het aanschaffen/ontwerpen van onze droomkeuken. Naast de klantvriendelijkheid zijn ze ook zeer gericht op de wensen van de klant. Ondanks de vele wijzigingen die wij hebben aangebracht bleven zij het geduld houden en hebben alles ingezet om het ideaalplaatje te realiseren. Kortom, wij zijn supertevreden en willen deze vestiging inclusief de medewerkers zeker aanbevelen voor het aanschaffen van een keuken!
Geschreven op: 06/04/2018
Bron: Qasa.nl
BechanHoogvliet
10 uit 10
Bij de aanschaf van onze keuken zijn wij zeer prettig geholpen door Stephanie van de vestiging in Hoogvliet. Ze was zeer behulpzaam, enthousiast en onvermoeibaar. Ze had een goed oor voor onze meer praktische wensen en eigen ideeën en kwam met verschillende alternatieven aanzetten. Via telefoon en mail werden was het contact ook prettig. Wij werden steeds goed over alles op de hoogte gehouden. De keuken is nog niet in gebruik genomen, maar indien er zich problemen mochten voordoen dan verwachten wij dat dit zeker goed opgelost zal worden. Aanvulling ontvangen 26 maart 2018: Onze keuken is eind februari al geleverd en geplaatst. Dit is over het algemeen goed bevallen.
Geschreven op: 23/03/2018
Bron: Qasa.nl
ingrid grootesHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Het meedenken tijdens het samenstellen van de keuken de uitwerking van de tekeningen door Cindy Manders de aflevering van de keuken door de bezorgers en tot slot het plaatsen van de keuken door Ronald.
Geschreven op: 18/02/2018
fam. BierenbroodspotHoogvliet
10 uit 10
Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
JanHoogvliet
10 uit 10
We zijn goed geholpen en de keuken is helemaal naar onze zin. Aanvulling ontvangen 12 februari 2018: Ja , de keuken staat en bevalt goed
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
René PootHoogvliet
10 uit 10

Pagina's