Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima geholpen leuke alternatieven aangedragen waar wij zelf niet op zijn gekomen. Ee werd goed naar onze wensen geluisterd. Plaatsing liep perfect probleem direct opgelost
Geschreven op: 03/08/2019
Arian van DoornHoogvliet
9 uit 10
Bij Grando Hoogvliet binnen gestapt mochten we na het bezoek aan de showroom aanschuiven bij Cindy die de keuken in de computer samenstelde. Niks papiertjes en liniaal gewoon live meekijken en direct aanpassen. Met de keuken uitgeprint offerte in de hand en een goed gevoel vertrokken. Hierna nog een aantal malen langs geweest om stalen mee te nemen en pintjes op de i te zetten. Zelfs toen we bijna op het eind nog een verandering wilde doen was dat geen probleem. Op email werd snel gereageerd. Uiteindelijk is door een zeer kundig persoon de keuken gezet. Geen haastwerk maar gewoon de volgende dag afgemaakt. Cindy is zelfs nog langs gekomen om haar werk te bekijken. Al met al een zeer goede ervaring met deze winkel en zijn mensen. Nu genieten van de keuken.
Geschreven op: 20/07/2019
Martin FoppenHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando Hoogvliet gekocht. Service super en montage klasse. Grote flexibiliteit en denken echt mee voor de optimale keuken. Enige punt van feedback is het missen van antislipmatten. Deze zijn keurig nabesteld overigens.
Geschreven op: 24/06/2019
Bron: Qasa.nl
Rick de GrootHoogvliet
8 uit 10
goed en duidelijk geholpen.
Geschreven op: 17/06/2019
c van kampenHoogvliet
8 uit 10
Landelijke keuken gekocht, super geholpen super service! Echt een aanrader dit bedrijf! Aanvulling ontvangen 14 juni 2019: De keuken is al geplaatst. Is prima verlopen.
Geschreven op: 13/06/2019
Bron: Qasa.nl
Anita WiersmaHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben goed advies gekregen en het gevoel dat er echt met ons mee werd gedacht.
Geschreven op: 06/06/2019
BakkerHoogvliet
9 uit 10
Goede indruk en erg fijn geholpen. Er werd goed meegedacht en alternatieven aangedragen.
Geschreven op: 25/05/2019
A. OomsHoogvliet
8 uit 10
Keuken aangeschaft. Super goed begeleidt bij de aanschaf. Er werd goed meegedacht en doorgevraagd. Alle latere vragen waren geen probleem om die uit te leggen of te verduidelijken. Aanvulling ontvangen 27 mei 2019: Keuken gemonteerd. Dit is uitstekend verlopen.
Geschreven op: 25/05/2019
Bron: Qasa.nl
Arthur OomsHoogvliet
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. We kregen een prima ontwerp en zijn zeer tevreden over het totale traject van ontwerp tot en met de montage.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
WendaHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben onze badkamer bij Grando Hoogvliet gekocht en zijn onwijs blij met het resultaat. Wij zijn netjes vriendelijk en fijn geholpen door Stefanie. Er is ons niets opgedrongen maar Stefanie heeft ons wel verschillende keuzes gegeven zodat wij een mooie badkamer nog mooier konden maken. Er gaat ook wel eens iets mis dat is zeker waar in ons geval was dat ook zo maar hier heeft Grando Hoogvliet ook super goed in gehandeld en hebben wij als klant hier geen last hinder van gehad. Wij zijn zeer tevreden en komen graag nog eens terug voor iets anders mocht dat nodig zijn. De badkamer hoeft echt niet nog een keer -
Geschreven op: 04/05/2019
van VeenHoogvliet
9 uit 10

Pagina's