Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed geholpen en geadviseerd met inrichting en apparatuur.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
H. van SwinderenHoogvliet
10 uit 10
Afgelopen September een mooie keuken gekocht. Vanaf het begin tot aan het eind een fijne service. Het was enorm spannend voor ons hoe dit allemaal zou verlopen. We zijn super blij met onze keuken. Ik vond het fijn dat er met ons is meegedacht de praktische adviezen waren ook passend in deze en al met al een fijne service genoten. Super bedankt.
Geschreven op: 22/08/1970
Essie Essen vanHoogvliet
7 uit 10
Wat een geweldige zaak is Grando Hoogvliet. De klant is hier werkelijk waar koning. Dit is de eerste keukenzaak waar we niet werden gepusht tot direct tekenen en het maken van definitieve keuzes. De voor- en nadelen van alle apparaten en keukens werden op een eerlijke wijze doorgesproken en dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Daarnaast werd er keer op keer door dhr. Taapken en dhr. Schouten benadrukt dat we met een goed gevoel weg moesten gaan dat het van belang was dat wij tevreden waren over de keuken. Wij zijn mede uit interesse meerdere malen langs geweest bij Grando Hoogvliet en hebben meerdere malen aanpassingen verricht aan onze keuken. Het geduld van deze 2 heren werd hierdoor redelijk op de proef gesteld. Dit was echter in geen enkel opzicht te bemerken en hier zijn wij hen dan ook heel dankbaar voor. We hadden ons geen betere keukenzaak kunnen wensen. Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen.
Geschreven op: 22/08/1970
BechanHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn in een woord tevreden. 16 jaar geleden ook bij jullie geweest. Was voor ons niet moeilijk om met jullie in zee te gaan. Vooral monteur was een kanjer was echt een vakman. Nam zijn taak serieus en ook met omgang met ons was fijn.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Sjaak en Miep van DrielHoogvliet
10 uit 10
Prima snel en vakkundig
Geschreven op: 22/08/1970
Helmi geeveHoogvliet
7 uit 10
Wij zijn op een zeer fijne manier geholpen. Geen verkooppraatjes en alles was transparant. De uitleg het opmeten plaatsen van de keuken echt alles was fantastisch en in 1 keer goed.
Geschreven op: 22/08/1970
AJ KoedoodHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Zowel de ontvangst en gesprekken zijn op een erg plezierige manier verlopen. Wij vonden het ook erg fijn dat er creatief werd meegedacht tijdens de totstandkoming van het uiteindelijke ontwerp.De montage heeft meer tijd gekost dan oorspronkelijk gedacht maar dit is door Grando goed opgelost en het resultaat is geweldig.
Geschreven op: 22/08/1970
G. FischerHoogvliet
9 uit 10
Na een aantal keukenshowrooms bezocht te hebben was Grando Hoogvliet een verademing. De rust van de verkopers de tijd die genomen wordt om te luisteren naar onze wensen en het advies was zeer prettig. De eerste winkel die een transparante offerte leverde. Het leveren en plaatsen van de keuken is ook super gedaan. Dus we kunnen echt niet anders zeggen dan een verdiende 10. Grando Hoogvliet bedankt voor onze mooie keuken. En complimenten aan Stephanie.
Geschreven op: 22/08/1970
WesterdijkHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben zeer goed contact gehad met Lijnart van Grando Hoogvliet. Een ondernemer die zijn vak verstaat en pas tevreden is als de klant dat ook is! Nam ruimschoots de tijd en luisterde naar de wensen. Samen kwamen we tot een mooi ontwerp. Nog iedere dag zijn wij tevreden met onze keuken dankzij Grando Hoogvliet!
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Marius en MirellaHoogvliet
10 uit 10

Pagina's