Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Uitstekende en vakkundige medewerkers die ons hebben geholpen. Volledige transparantie in opbouw prijzen en goede advieen en begeleiding gehad. Van aankoop tot na plaatsing.
Geschreven op: 04/08/2018
Bron: Qasa.nl
Edu NoorlanderHoogvliet
10 uit 10
Keuken gekocht. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Alle afspraken werden voor 100 procent nagekomen.
Geschreven op: 23/07/2018
Bron: Qasa.nl
Nellie en John van HerkHoogvliet
10 uit 10
Op een paar kleine puntjes na niets dan lof badkamer is supermooi geworden en de montage was TOP de aannemer dacht mee en is echt een topper in zijn vak.
Geschreven op: 22/07/2018
A. van DijkHoogvliet
8 uit 10
Stephanie heeft bij elke afspraak de tijd genomen en mij goed geadviseerd over de mogelijkheden. Ze dacht op een fijne kritische manier mee over het ontwerp. Elk detail hebben we samen uitgedacht soms een paar keer gewijzigd totdat ik er helemaal achter stond. Dit heeft geresulteerd in een keuken waar ik elke dag onwijs blij mee ben
Geschreven op: 17/07/2018
Cindy van KranenburgHoogvliet
9 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Hoogvliet. Alles super gegaan! Monteur Micheal is een vakman... zo keurig en professioneel ! Cindy heb ons heel kundig geholpen met het ontwerp van de keuken, Wij zijn zo blij hoe mooi de keuken is geworden. Ook de vriendelijkheid van Cindy ,en de tijd die zij voor ons maakten. Ook heel leuk ook dat wij de 3D tekening gelijk meekregen. wij genieten van onze mooie keuken. Dank jullie Grando!!! Vriendelijke groet Fred en Netty Schut.
Geschreven op: 13/07/2018
Bron: Qasa.nl
Fred en Netty SchutHoogvliet
10 uit 10
Ik heb hier een showroomkeuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en alles goed verzorgt vanaf eerste contact in de showroom tot aan de levering in huis. Zeer zeker aan te bevelen
Geschreven op: 12/06/2018
Bron: Qasa.nl
Michel adamsHoogvliet
10 uit 10
Grando werd ons door vrienden aangeraden. We zijn netjes geholpen en geadviseerd over de indeling van de keuken en de vele verschillende keuzes.
Geschreven op: 09/06/2018
MaartenHoogvliet
9 uit 10
Grando Hoogvliet heeft ons een prachtige keuken in onze vacantiebungalow op het park De Heeren van s-Gravensande in s-Gravenzande geleverd. Zie foto.
Geschreven op: 30/05/2018
C. KokHoogvliet
10 uit 10
Vakkundig advies over en plaatsing van nieuwe inductiekookplaat en variosteam-oven in bestaande keuken. Afspraken goed en tijdig nagekomen. Prettige en vriendelijke behandeling door alle medewerkers.
Geschreven op: 26/05/2018
Bron: Qasa.nl
BastianHoogvliet
8 uit 10
Grando-verkoop neemt de tijd als je dat nodig hebt en geeft goede ideeën indien je zoekende bent. Goede verzorging tijdens de bezoeken koffie gebakje o.d. . Veel keus en kennis op aanwezige materialen. Alle vertrouwen gehad op een goede afloop en tot op heden niet beschaamd.
Geschreven op: 22/05/2018
HeleneHoogvliet
9 uit 10

Pagina's