Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Petje af voor de jongens van de montage
Geschreven op: 14/01/2014
Monique OvergaauwHoogvliet
8.3 uit 10
Mooi praktisch en persoonlijk ontwerp
Geschreven op: 16/12/2013
Barbara FlachHoogvliet
9.7 uit 10
men neem de tijd om tot de keuken te komen die bij je past. tevens waren wij nooit op het idee gekomen de vloer uit te kiezen waarop wij werden gewezen.
Geschreven op: 13/12/2013
KlapwijkHoogvliet
8 uit 10
Hier wordt nog naar de klant geluisterd en belangrijker ook meegedacht
Geschreven op: 09/12/2013
Ben Marian van den TolHoogvliet
8.7 uit 10
Geweldig. Na alle gesprekken naar huis met een tekening waardoor we ook echt een beeld kregen van hoe het eruit kwam te zien.
Geschreven op: 29/10/2013
Bas en Dominique van BreugelHoogvliet
9.7 uit 10
Cindy kreeg de keuken nog mooier op papier dan wij hem in ons hoofd hadden. Nu nog in ons huis
Geschreven op: 22/10/2013
ReneHoogvliet
8.7 uit 10
Het advies is uitstekend. Het vriendelijke personeel heeft verstand van zaken en geven je advies zonder opdringend te zijn. Wij zijn meerdere malen teruggeweest om zaken te bespreken.
Geschreven op: 17/10/2013
C.M. PeekHoogvliet
9 uit 10
Vakkundige montage monteurs die meedenken en aanpassingen zijn ook nog mogelijk.
Geschreven op: 17/10/2013
BlomHoogvliet
8.3 uit 10
De keuken is niet allen mooi maar ook praktisch.
Geschreven op: 26/07/2013
Fam. De JongHoogvliet
9 uit 10
Ziet er netjes overzichtelijk uit regelmatig nieuwe aanwinsten te zien keukens en badkamers Je wordt zeer gastvrij ontvangen mag rustig kijken vraag je informatie dan krijg je die al vraag je iets 10 keer je krijgt koffie thee aangeboden herkennen je al snel en je wordt dan aangesproken met Mevrouw en Meneer Muizer zijn zeer atent
Geschreven op: 03/05/2013
Fam. MuizerHoogvliet
10 uit 10

Pagina's